LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?
С ХД сигнал всичките изглеждат добре, ама я се сети колко ХД канала имаш от кабелната/булсат
и само тях ли гледаш
ами ако искам да гледам някой филм от комп. който не е ХД к'во правим
за мен теста е как се виждат нормалните ТВ канали, там е сложното да изкарат качествена картина...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Нямам как сигнала ти от компа да не е качествен ! При положение че от всеки филм имаш поне по 5 варианта на ХД , не виждам причина да свалиш ТСа или ДВД-рипа .
Колкото до каналите - аз ТВ почти не гледам , освен научно-популярните канали , които са ХД . Ако си говорим за истински тест - това са Блу-Рей филм(не орязан) и игрите за ПС3 или Хбокс .
Колкото до каналите - аз ТВ почти не гледам , освен научно-популярните канали , които са ХД . Ако си говорим за истински тест - това са Блу-Рей филм(не орязан) и игрите за ПС3 или Хбокс .
- ms
-
-
acho.rs написа:.... Ако си говорим за истински тест - това са Блу-Рей филм(не орязан) и игрите за ПС3 или Хбокс .
Е кое ще тестваш с блурей филм- колко тихо работи плеъра/компютъра ли

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
..........Със сигурност сте виждали реклами за Quattron технологията с четири основни цвята на
Sharp. Джордж, "г-н Сулу" Такей носи лабораторна престилка, и се възхищава на въвеждането от Sharp на четвърти основе цвят - жълт подпиксел към традиционните три подпиксела RGB за трите основни червен, зелен и син цветове. Според Sharp, това води до "разширяване на цветовата гама и прави видими почти всички цветове, които могат да бъдат виждани с просто човешко око, особено златисто жълто."
Ако сте прочели дотук, вие вече знаете, че Quattron е просто още един срамен търговски трик....
И още доста полезно инфо-
http://blog.kasakov.com/2010_12_12_archive.html
Sharp. Джордж, "г-н Сулу" Такей носи лабораторна престилка, и се възхищава на въвеждането от Sharp на четвърти основе цвят - жълт подпиксел към традиционните три подпиксела RGB за трите основни червен, зелен и син цветове. Според Sharp, това води до "разширяване на цветовата гама и прави видими почти всички цветове, които могат да бъдат виждани с просто човешко око, особено златисто жълто."
Ако сте прочели дотук, вие вече знаете, че Quattron е просто още един срамен търговски трик....
И още доста полезно инфо-
http://blog.kasakov.com/2010_12_12_archive.html
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ms написа:acho.rs написа:.... Ако си говорим за истински тест - това са Блу-Рей филм(не орязан) и игрите за ПС3 или Хбокс .
Е кое ще тестваш с блурей филм- колко тихо работи плеъра/компютъра лиПри качествен източник всички показват перфектна картина, има разлики само в настройките и ако се заиграеш в общият случай накрая няма да видиш разлика... или ще е минимална... Забравяш, че тук не сме бяла държава с цифрова ефирна тв, по кабелната има 10-20 ХД канала (то и аз гледам научно-популярните, ама вече ги знам наизуст предаванията дето се казва) и не купуваме само блурей дискове
е сега излезе Трансформърс- трябва да чакам с месеци ли да го пуснат на блурей за да го гледам вкъщи щото тв-то дето съм платил на 2бона дава гадна картина
Само ми не казвай че ще пуснеш САМ или ТС на 42ка ЛСД

За настройките - някой неща няма как да ги постигнеш . И за 1000 лева нито един ЛСД не може да се доближи до картината на плазма на Панасоник . Лошото е че отдавана ги покриха тези модели и пуснаха 600 херцовите плазми които вече са на доста по-солени цени

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
acho.rs написа:ms написа:acho.rs написа:.... И за 1000 лева нито един ЛСД не може да се доближи до картината на плазма на Панасоник .

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
CONAN написа:acho.rs написа:ms написа:acho.rs написа:нито един ЛСД не може да се доближи до картината на плазма на Панасоник
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Хубаво че изряза това "1000лв" от контекста 

И за 1000 лева нито един ЛСД не може да се доближи до картината на плазма на Панасоник .
абе и на блу рей да го свалиш на рс нямаш ли хубава видео карта пак не е както трябва, ако ще тв-то да е 3 бона
мисля, че много се вживявате... аз разлика между 1080и и 1080п не виждам на пионер елит про... вие ми говорите за различни фирми...
гледаш и ако ти харесва и цената ти допада- купуваш... това са някакви дреби задачки над които човек не трябва да си губи съня...
особено пък ако няма да гледаш на блу-рей... тогава съвсем е все едно ...
а за нетфликс-а ... аз от торенти разбирам. дори много... но въпреки това поне за мене не си струва да ги търся, свалям и тн... много по-лесно ми е за $8 на месец да си имам полираните менюта на нетфликс-а дето ми знае какво гледам и ми предлага филми които биха ми харесали и тн... като се прибера уморен от работа дали ще седна да си наглеждам торентите или ще си запаля нетфликс-а и ще си пусна нещо директно?
гледаш и ако ти харесва и цената ти допада- купуваш... това са някакви дреби задачки над които човек не трябва да си губи съня...
а за нетфликс-а ... аз от торенти разбирам. дори много... но въпреки това поне за мене не си струва да ги търся, свалям и тн... много по-лесно ми е за $8 на месец да си имам полираните менюта на нетфликс-а дето ми знае какво гледам и ми предлага филми които биха ми харесали и тн... като се прибера уморен от работа дали ще седна да си наглеждам торентите или ще си запаля нетфликс-а и ще си пусна нещо директно?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Обикалях по всички магазини в Сливен за техника.Видях наяве LED и LCD-та,както и плазми.LED-овете наистина доста се открояват от останалите по качество на картината.Видях и въпросните Шарпове,да наистина и при тях има разлика,доста са добри.Разбрах също и че за да работи нормално един телевизор в интернет трябва да е Smart. 

- ms
-
-
Rundev написа:...Разбрах също и че за да работи нормално един телевизор в интернет трябва да е Smart.
едва ли ще е нормално... като искаш нет на тв-то закачваш компютъра/лаптопа с един HDMI кабел, купуваш си безжични мишка и клавиатура и си готов- имаш всички екстри

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз моят Сони си го закачих първоначално с кабел и направих един сървър за филми-доста улеснява нещата,сега мисля да му купя wifi карта за да махна кабела,де доста си е удобна тая опция с интернета в телевизора
alx написа:мисля, че много се вживявате... аз разлика между 1080и и 1080п не виждам на пионер елит про... вие ми говорите за различни фирми...
това звучи доста добре
даваш ни някаква надежда, че ще има живот и след смъртта (на торентите)

- ms
-
-
© написа:...даваш ни някаква надежда, че ще има живот и след смъртта (на торентите)
к'ва надежда бе- да не би да са го пуснали и за нас