Angel Eyes крушка???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			70 мнения
			 • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- shumisho
- кандидат ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Angel Eyes крушка???
Колеги, някой пробвал ли е да сложи вместо оригиналната 6W крушка такава, която е 10W.
Променя ли се изобщо интензитета на ринг-а???...Колата приема ли я и най- важното.... ще издържат ли жиците на около 70% увеличаване на мощността.

Променя ли се изобщо интензитета на ринг-а???...Колата приема ли я и най- важното.... ще издържат ли жиците на около 70% увеличаване на мощността.
- Retrofit
- младши ентусиаст
- 

- Кара: M62B46
Re: Angel Eyes крушка???
Оригиналната е 10W колега, но рядко се намират и са скъпи...явно твоите са сменяни с масовите 6W и ринговете не светят както трябва.

- shumisho
- кандидат ентусиаст
- 

не знам колко вата е моята, но от всичко, което прочетох мисля, че нормално е 6. Здрава е, та затова не знам 
Не споря, само питам...Утре ще сложа едни ръкавици и ще проверим.
А тия дето са 3 вата LED???... Как свети това. И бъг- ва ли колата
ПП: Не знам кое им е скъпото...за плафона взех и са по 9-10 лв.

Не споря, само питам...Утре ще сложа едни ръкавици и ще проверим.
А тия дето са 3 вата LED???... Как свети това. И бъг- ва ли колата

ПП: Не знам кое им е скъпото...за плафона взех и са по 9-10 лв.
- Retrofit
- младши ентусиаст
- 

- Кара: M62B46
На плафона, светлините за четене са точно 10W халогенни крушки каквито са на ангелските очи.
9-10лв за една крушка...10W... скъпо е на фона на масовите крушки които са жълти стотинки...
LED ангелските очи 3 вата, ако са бял цвят през деня едвам се забелязват, като цяло светят слабо.

9-10лв за една крушка...10W... скъпо е на фона на масовите крушки които са жълти стотинки...
LED ангелските очи 3 вата, ако са бял цвят през деня едвам се забелязват, като цяло светят слабо.

- shumisho
- кандидат ентусиаст
- 

LED ангелските очи 3 вата, ако са бял цвят през деня едвам се забелязват

[/quote]
[/quote]
Не знам дали се забелязват през деня (ще проверя), но моите са тотално невидими през деня
Предполагам и на всички вас .......

[/quote]
[/quote]Не знам дали се забелязват през деня (ще проверя), но моите са тотално невидими през деня

shumisho написа:но моите са тотално невидими през деня
само предполагаш

С непотъмняли хубави фарове и 10W крушки,са си видими
- Sesko
- ентусиаст
- 

- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Що ми се струва , че тия LED крушките не светят баш толкова слабо ?!?  Сякаш съм виждал някъде снимки и светеха повече , даже се замислях да си слагам такива ама бяха и са все още 80 лв двете
  Сякаш съм виждал някъде снимки и светеха повече , даже се замислях да си слагам такива ама бяха и са все още 80 лв двете   .
.

Сякаш съм виждал някъде снимки и светеха повече , даже се замислях да си слагам такива ама бяха и са все още 80 лв двете
  Сякаш съм виждал някъде снимки и светеха повече , даже се замислях да си слагам такива ама бяха и са все още 80 лв двете   .
.Re: Angel Eyes крушка???
Sesko написа:Сякаш съм виждал някъде снимки и светеха повече , даже се замислях да си слагам такива ама бяха и са все още 80 лв двете.
Виждал съм една Е39 с такива и наистина светят много силно,да не кажа като на новата Х5-ца......но лично мен не ми харесва белия цвят......приглушената светлина на жълто рингче и прокрадващия се ксенон си е идеал

- Sesko
- ентусиаст
- 

- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
meha написа:Sesko написа:Сякаш съм виждал някъде снимки и светеха повече , даже се замислях да си слагам такива ама бяха и са все още 80 лв двете.
Виждал съм една Е39 с такива и наистина светят много силно,да не кажа като на новата Х5-ца......но лично мен не ми харесва белия цвят......приглушената светлина на жълто рингче и прокрадващия се ксенон си е идеал
Класика в жанра а

- barty
- старши ентусиаст
- 

- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Крушките ги има в Христо Колев Ауто на бул.Христо Ботев в София, цена 5лв/бр
И понеже съм с две леви ръце дадох и 2лв за смяна
  дадох и 2лв за смяна
			И понеже съм с две леви ръце
 дадох и 2лв за смяна
  дадох и 2лв за смяна
Въпросните крушки 10W може да потърсите на бензиностанции Петрол.
Цената им е 1.80 лв./бр. (Hella). Купих си 3 бр. преди няколко седмици, за да сменя на единия фар, после ми хареса как стана и за да е еднакво смених и на другия. Сега имам една резервна, но да видим дали скоро ще ми потрябва.
Като цяло, както каза колегата по-горе, хубави стъкла и нови крушки = много добра видимост през деня. За вечер да не говорим - осветява си отпред идеално за габарит

Цената им е 1.80 лв./бр. (Hella). Купих си 3 бр. преди няколко седмици, за да сменя на единия фар, после ми хареса как стана и за да е еднакво смених и на другия. Сега имам една резервна, но да видим дали скоро ще ми потрябва.
Като цяло, както каза колегата по-горе, хубави стъкла и нови крушки = много добра видимост през деня. За вечер да не говорим - осветява си отпред идеално за габарит

barty написа:Крушките ги има в Христо Колев Ауто на бул.Христо Ботев в София, цена 5лв/бр
И понеже съм с две леви ръцедадох и 2лв за смяна
не може да са ти толко леви човек
 Днес както ми се издигна в очите,така и падна
  Днес както ми се издигна в очите,така и падна  
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Каквото запали
купете си нови крушки....., дори и старите да светят,просто интезитета им е намалял и не светят толкова силно като новите.

- barty
- старши ентусиаст
- 

- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
meha написа:barty написа:Крушките ги има в Христо Колев Ауто на бул.Христо Ботев в София, цена 5лв/бр
И понеже съм с две леви ръцедадох и 2лв за смяна
не може да са ти толко леви човекДнес както ми се издигна в очите,така и падна
 Има лека игра при смяната им
  Има лека игра при смяната им   Понеже за първи път видях такъв цокъл та се чудех как се сменя да го ева..... ама имаше един пич та ме отвори как става
  Понеже за първи път видях такъв цокъл та се чудех как се сменя да го ева..... ама имаше един пич та ме отвори как става   Е, почерпих кафе с кола за 2 лв
  Е, почерпих кафе с кола за 2 лв
Аз съм с 20W Philips и ги купувах 4-5лв. от Ауто1. Светят добре, доволен съм и не съм имал никакви ядове 

70 мнения
			 • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5