Интересни места за разходка/релакс в/около София.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Интересни места за разходка/релакс в/около София.

Мнение от jordanov » 05 Юли 2011, 20:54

///peter написа:
Колега що се занимаваш? Колегата автор на темата, е много умел любовник - ама... не знае къде да я заведе :mhihi:

Колега, искрено ти се извинявам, че точно ти Перфектния попадна на моята тема, защото не знам всичко, както ти го знаеш. Не е срамно да не знаеш, срамно е да не учиш - в случая затова пуснах темата. Исках просто нова свежа идея, защото знаеш че ако имаме по едно яйце и си ги разменим яйцата, пак ще имаме по едно яйце, но ако имаме по една идея и разменим идеите си, всеки ще има по две. Знам, че знаеш и това и просто те подсещам. Благодаря, че даде полезното си мнение по темата и показа, че си ограничен.

Благодаря на всички за мненията, надявам се темата е била полезна и за друг не само за мен. Може и да я заключите, че нещо батките налазиха пак.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Юли 2011, 22:57

Любовнико премъдър, ти напрао си ма насрал с този си пост невероятен.
Въпроса с батките трябва да го обмислиш ти, дето няколко пъти афишира как мацките полудяват по теб кусайки шкембе или нагъвайки мазна баница. След подобно изтъкване, от твоя страна би следвало изключително еластичния ти акъл да се сети, че ще получиш само подигравки тук.

А до това дали аз съм ограничен или не, със сигурност по-ограничен от теб - не бих си завел приятелката на баница, но пък виж на друго място може и да ми хрумне, ма е изтъркано... нали :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 05 Юли 2011, 23:51

GKuzmanov написа:
leTransporteur написа:Леле много ми се яде хубава баница със сирение и боза! някъде в зоната ( Б5) имало уникални баници , но не знам къде са , само слухове се носят :) някой знае ли ги :paranoid:

В района мога да ти дам 2 адреса :mhihi:

1во - Хубава вита баница - http://www.bgmaps.com/link/9470E7CCAE46 ... BCE6969255
2ро - Уникална бутер баничка - http://www.bgmaps.com/link/52A7A376023F ... E7B1B954C7

по темата, качвате се сутринта с кабинката на витоша, малко път до върха и един пикник :yes:

Колега май точно за първите става въпрос, защото ми казаха някаде до китайската стена! леел ако са тия ще те черпа една баница :D :clap:

Като ги провера ша пиша на колегата дали си заслужава да заведе мацката там :mhihi: :yes: , да не се излагаме с кофти баници да храниме момичето ;)
Карай бързо
Стигни 'пръв

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 06 Юли 2011, 1:10

///peter написа: ...

Пуснал съм ти лс, колега. Да не кажеш че тъкмо си измел насраното и пак съм се изпуснал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юли 2011, 1:14

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

'зеееееми тая баница с боза, паднах от смях, каква поредна драма се развива в тоя форум и отново всичко тръгна от един пост на бъзик :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Юли 2011, 1:28

M2PR написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

'зеееееми тая баница с боза, паднах от смях, каква поредна драма се развива в тоя форум и отново всичко тръгна от един пост на бъзик :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кога куса шкимбету ни са смя нали :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юли 2011, 1:30

///peter написа:
M2PR написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кога куса шкимбету ни са смя нали :mhihi:

още кусам, с бира за разкош ;) :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 06 Юли 2011, 3:08

jordanov написа: Ходили сме на шкембе в Петревене ...

Значи може да я заведеш на шкембе в Йоаким Груево-в центъра е шкембеджийницата,дават и за вкъщи.Тва сериозно.
А още по-сериозно-Витоша,бай Кръстьо май се водеше(на другия край на лифта дет тръгва от драгалевци)има едно готино кръчмоподобно с много готини манджи и цени.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 06 Юли 2011, 5:37

Благодаря на колегата използвал Google Maps!
Все пак има и хора които не са от София, и с радост черпят идеи от подобни теми..именно сега с момата сме в такъв период! :winky:
п.с. Много ли ще изнаглея, ако поискам удачни парко места, за семпли родеота на задната седалка в комбито..знам само едно над Горна Баня, но там решиха да построят жилищен блок... :oops: :mhihi:
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 06 Юли 2011, 7:27

M2PR написа:още кусам, с бира за разкош ;) :mhihi:

Ужас! Ти пиеш И бира... тц тц... :mhihi:
Са остана и баница да ядеш на капака на колата и уби всичката романтика у романтиците във форума :mrgreen:

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Юли 2011, 15:14

Шкембето не всеки го яде, докато баница всеки втори е ял или продължава да нагъва :mhihi: Във всяко нещо си има чара, стига да знаеш как да го поднесеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2011, 15:32

((:BuKcu:)) написа:Шкембето не всеки го яде, докато баница всеки втори е ял или продължава да нагъва :mhihi: Във всяко нещо си има чара, стига да знаеш как да го поднесеш.

Именно,аз съм посадил домати и чат пат там си водя приятелката (не че ранчото не е нейно де),та там на барбекю,дъра-бъра и става доста добре,иначе имам и една вила-пак така,прави се барбекю,слага се маса,столчета и е екстра,най-добре е ако човек има възможност да си земе една от ония сглобаемите шатри и да се отнесе къде рила,там с още 1-2 сгъваеми столчета става екстра...а и да не забравя-походно барбекю,чушки за печене,доматки,сиренце,оцет,чесън,сол и да не забравим одеало и "онЪз" работа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 06 Юли 2011, 17:09

zzuzi написа:Значи може да я заведеш на шкембе в Йоаким Груево-в центъра е шкембеджийницата,дават и за вкъщи.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: няма такъф смях !!!!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 06 Юли 2011, 19:32

Е.Димитров написа:
((:BuKcu:)) написа:Шкембето не всеки го яде, докато баница всеки втори е ял или продължава да нагъва :mhihi: Във всяко нещо си има чара, стига да знаеш как да го поднесеш.

Именно,аз съм посадил домати и чат пат там си водя приятелката (не че ранчото не е нейно де),та там на барбекю,дъра-бъра и става доста добре,иначе имам и една вила-пак така,прави се барбекю,слага се маса,столчета и е екстра,най-добре е ако човек има възможност да си земе една от ония сглобаемите шатри и да се отнесе къде рила,там с още 1-2 сгъваеми столчета става екстра...а и да не забравя-походно барбекю,чушки за печене,доматки,сиренце,оцет,чесън,сол и да не забравим одеало и "онЪз" работа :mhihi:

ебати похода за 2ма човека ....

П.П. Не пускайте теми за ядене :D Сутринта баница на обяд баница и са ако не беше затворено пак щях да си зема ....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 06 Юли 2011, 22:18

на залез слънце на брега на кариерите във враждебна :mhihi: :mhihi:
bedrock city racing

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата