данък и нотариус
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
данък и нотариус
продадох си колата и тез дни ще е прехвърляме,но несъм плащал данък за 2 год това проблем ли ще е
или има някаква вратичка за по банков път някаква малка сума
някой да каже ако е имал същия проблем
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Re: данък и нотариус
Стоян 1982 написа:продадох си колата и тез дни ще е прехвърляме,но несъм плащал данък за 2 год това проблем ли ще е
Ако имаш познат нотариус или знаеш някои нотариус, които не изисква данъка нямаш проблеми. Но инак повечето нотариуси искат платен данък.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Затегнаха положението и навсякъде искат данък, но все пак живеем в БГ и тук всичко е възможно, но е малко вероятно.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Стоян 1982 написа:продадох си колата и тез дни ще е прехвърляме,но несъм плащал данък за 2 год това проблем ли ще е
От нова година насам тези вратички ги затвориха. Ще трябва да си платиш, данъка с лихвите и май няква глоба имаше ако колата ти не е заведена в данъчното. Има една силно казано "вратичка" с която можеш да избегнеш поне тези глоби, но трябва да имаш връзка с човека от който си купил колата, и това при положение че колата ти не е била нов внос а е имала БГ регистарция. Преди месец се сблъсках с това.
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
тя е регистрирана ама не е плащан
с тези пътища как да го плащаш

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Стоян 1982 написа:тя е регистрирана ама не е плащан![]()
Така е ама ти след като си я регистрирал, значи би трябвало да си решил че ще плащаш, ако не, не я регистрираш.
Сега ще платиш една не малка сума, /особенно ако колата е над 100кс/ и така.. Така направиха че ще ти запорират заплатата и пак ще си вземат тяхното / образно казано/
Стегнаха нещата с данъците, много хора вече плакаха..
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
През ден вече излиза подобна тема, толкова ли е трудно да ползваш търсачката ? 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
просто си плати данъците като всички нас .. аман от тарикати ... за БМВ има пари ама 150 лв на година за данък няма ... 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:просто си плати данъците като всички нас .. аман от тарикати ... за БМВ има пари ама 150 лв на година за данък няма ...
Колега и си прав и не си!
Нормално е когато човек плаща за нещо -да получава нещо !
А тук в БГ какво получаваме???? Дупки .......мръсотия.....и още 100 000..... неща !
Хората започнаха да се дразнят и с неплащането си изразяват своето недоволство.
Преди около 5г на мен ми се случи случка да платя 2 пъти за една и съща кола /при това продадена/ заради това ,че някоя тъпа овца в общината не си е свършила работата и не ми е отписала колата! И друг случей в който и мойта и на жена ми едни и същи БМВ-та разликата бе -седан и компакт . Платих съвсем различни данъци

Ето за това масово не се плащат данъци!

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
интересно... не плащаме данъци, за да изразяваме недоволство, а в същото време с най-голям кеф и непукизъм си хвърляме фасовете през колата, другите боклучета по градинките и в същото време недоволстваме от мръсотията... Защо тогава седим в България, като от всичко сме недоволни и не плащаме данъци, тая държава нали с нещо трябва да се издържа... Ако все пак имаме късмета, някои управниц да крадат по-малко и повече хора да си плащат дължимото, може и да се оправим някога
пп. Нищо лично към колегата над мен или някой друг, просто си разсъждавам над народопсихологията ни...
Колкото до темата, вратичките наистина се затвориха, защото врътката с плащането по банков път отпадна, тъй като дори и да се плати по банков път се изисква после да се сложи печат на платожното от съответната община, което пък от само себе си обезмисля плащането в банка...

пп. Нищо лично към колегата над мен или някой друг, просто си разсъждавам над народопсихологията ни...
Колкото до темата, вратичките наистина се затвориха, защото врътката с плащането по банков път отпадна, тъй като дори и да се плати по банков път се изисква после да се сложи печат на платожното от съответната община, което пък от само себе си обезмисля плащането в банка...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
blackrider написа:Alexi написа:просто си плати данъците като всички нас .. аман от тарикати ... за БМВ има пари ама 150 лв на година за данък няма ...
Колега и си прав и не си!
Нормално е когато човек плаща за нещо -да получава нещо !
А тук в БГ какво получаваме???? Дупки .......мръсотия.....и още 100 000..... неща !
Хората започнаха да се дразнят и с неплащането си изразяват своето недоволство.
Преди около 5г на мен ми се случи случка да платя 2 пъти за една и съща кола /при това продадена/ заради това ,че някоя тъпа овца в общината не си е свършила работата и не ми е отписала колата! И друг случей в който и мойта и на жена ми едни и същи БМВ-та разликата бе -седан и компакт . Платих съвсем различни данъци![]()
![]()
Нито ми отговориха на въпроса защо??? Нито ми върнаха парите за продадената кола за която им показах касови бележки ,че съм платил ! Отговорът който получих бе: Ми гУсподинИЕ.....аз съм само служител!!!!! С това въпросната г-жа мислеше ,че въпроса е приключен. А аз да и се махам от главата
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето за това масово не се плащат данъци!
Не е затова (не че не си прав и ти де), но просто данъците не се плащат от тарикатлък, не от друго! А с дребен тарикатлък не се стига до никъде!
12 мнения
• Страница 1 от 1