Отново тежка катастрофа на околвръстното
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Отново тежка катастрофа на околвръстното
http://www.blitz.bg/news/article/112893
Поредната зверска катастрофа в София,като цяло няма почти никаква информация в медиите,а картинката беше покъртителна....Г-класата по таван,астрата беше ударена във вратите централно...може би е правила обратен ли незнам но най-странното е,че никъде не споменават за това....
Поредната зверска катастрофа в София,като цяло няма почти никаква информация в медиите,а картинката беше покъртителна....Г-класата по таван,астрата беше ударена във вратите централно...може би е правила обратен ли незнам но най-странното е,че никъде не споменават за това....
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: Отново тежка катастрофа на околвръстното
Някой знае ли нещо за един лилипут пак с Г-класа дето блъсна някакво миниванче и около 3-4 човека дето починаха? Имам чувството, че този случай го потулиха...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
интересно що няма инфо за случая- дали ще да е заради "характерният" номер на джипа
защо удара е във вратите не е ясно, ама обикновено се получава като сечеш пътя на някой... кой с колко и как е карал не е важно- жалко за загиналата жена... и ако шофьора на джипа е виновен да си носи последствията... ама надали- с тоя "характерен" номер
Интересно ми е друго... да приемем, че виновен за катастрофата е жената, която е загинала- тоест заключението на полиция, експерти и т.н. докажат, че тоя с джипа е невинен... к'во става с шофьора на джипа- ще го отнесе ли за убийство по непредпазливост или да

защо удара е във вратите не е ясно, ама обикновено се получава като сечеш пътя на някой... кой с колко и как е карал не е важно- жалко за загиналата жена... и ако шофьора на джипа е виновен да си носи последствията... ама надали- с тоя "характерен" номер

Интересно ми е друго... да приемем, че виновен за катастрофата е жената, която е загинала- тоест заключението на полиция, експерти и т.н. докажат, че тоя с джипа е невинен... к'во става с шофьора на джипа- ще го отнесе ли за убийство по непредпазливост или да

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
тъжна случка ,без значение кой е виновен 

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Всичко ще се потули и пак няма да има наказани.
В БГ виновни за нищо няма.
Жалко за жената.
В БГ виновни за нищо няма.
Жалко за жената.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
То не случайно пише че се разследват обстоятелствата...

аз имам един въпрос- дори човека с г-класата да е с "характерен номер" ако жената е решила да направи обратен завой или е тръгнала да пресича околовръстното някъде където не е трябвало - и куфара я е ударил- какво е виновен?
единствената му "вина" е че е бил с г-класа а не с малка трошка че и двамата да оцелеят потрошени... но аз лично тая "вина" не я признавам- защото аз съм на същия принцип- внимавам и гледам да карам по правилата но ако стане нещо.... гледам аз да съм в 3-тонния камион...
единствената му "вина" е че е бил с г-класа а не с малка трошка че и двамата да оцелеят потрошени... но аз лично тая "вина" не я признавам- защото аз съм на същия принцип- внимавам и гледам да карам по правилата но ако стане нещо.... гледам аз да съм в 3-тонния камион...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:аз имам един въпрос- дори човека с г-класата да е с "характерен номер" ако жената е решила да направи обратен завой или е тръгнала да пресича околовръстното някъде където не е трябвало - и куфара я е ударил- какво е виновен?
аз не обвинявам никого ,в случая-човека с Г-класата си е получил инвестицията от АМГ-то като му е спасило живота...а човешката грешка явно е била фатално необратима

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Не съдя никого и не знам кой е виновен и е причинил катастрофата ,но жалко за жената ,всичко друго е поправимо но човешкия живот е незаменим и никой няма право да отнема нечии живот ,та било то и по непредпазливост.В България всеки ден загиват хора при случили се ПТП ,и като че ли свикнахме всеки ден да чуваме къде е станала катастрофа и колко човека са загинали и най-вероятно всеки си вика "На мен не може да се случи" ,не на всеки един от нас може да ни се случи.Лека и пръст на жената !

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3946411
Това околовръстно много интересно е станало
ББ за това го направи, да има повече далаверки там
Това околовръстно много интересно е станало

ББ за това го направи, да има повече далаверки там

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
alx написа:аз имам един въпрос- дори човека с г-класата да е с "характерен номер" ако жената е решила да направи обратен завой или е тръгнала да пресича околовръстното някъде където не е трябвало - и куфара я е ударил- какво е виновен?
Абе с тоя живот извън България човек губи реална преценка на нещата.Тоя съм 99% сигурен,че е карал с несъобразена скорост.Ако оставим настрана,че се кара бързо масово всички тъпаци като видят табела примерно 60,70 или 80км/ч за тях е недопустимо да се кара с по-малко.Току що се прибирам и първо някакакъв олигофрен със супер смешна Це класа,но с номер 6262 реши да се прави на мъж и да влиза в кръговото без да намали камо ли спре и замалко не ме тресна в колонката,а после по околовръсното където ограничението е 80 ме задмина той и още 5 такива нещастника със ~100.За какво говорим?! Нали човек трябва да съобразява скоростта допускайки,че и някой друг може да направи белята.Тоя за мен е летял,жената е сгафила нещо и е нямал време да реагира адекватно.
Иначе трябва да се променят законите в тая държава.И както съм казвал камери през 50 метра.Оттам като щракнат да се прави някой на велик не само глоба и отнемане на книжка ами лежане в панделата и дори конфискация на превозното средство и унищожаване на пресата.Да видим тогава дали ще даваме газ,защото и аз понякога давам ама искрено се надявам да се случат някакви драстични промени и да се спрат тия убийства,че аман

8.32
Този и с 200 да е карал ако тя му се е изпречила някъде където той е бил с предимство... Разбирам и съм съгласен че може и да е летял и ако е бил с по малко може и да не е размазал жената но въпроса е принципен. Ако ти си със 140 на магистралата и някой реши да прави обратен преди филибето дето няма парапет и го измааш - ти ли ще си виновен? Това че някой е с г55 с характерен номер не значи че автоматично той е бил виновен. Аз като бях в бг видях няколко изцепки и една не беше с лъскава кола...
А за тези дето ми говориш- има ги и такива- да.
А за тези дето ми говориш- има ги и такива- да.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
на хилибето вече има парапет...доскоро нямаше и ако те хванат там със 140 ще трябва да вадиш от доларите за почивката иначе книжката на трупчета
99% е карал над 100 (явно незнаеш какви хора карат тези коли тук в бг)
несъобразената скорост е главния фактор за загубата на толко много хора
Да не си помислиш ,че се заяждам но когато си с 3 тонния камион се оглеждаи на прелезите

99% е карал над 100 (явно незнаеш какви хора карат тези коли тук в бг)
несъобразената скорост е главния фактор за загубата на толко много хора
Да не си помислиш ,че се заяждам но когато си с 3 тонния камион се оглеждаи на прелезите

bedrock city racing
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Че на Ботевградско и Околовръстното къде точно има кръстовище?!?!?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ботевградско и Околомръсното НЯМАТ кръстовище
Има детелина или САМО десен завой . Как му е пресекла пътя не знам - трябва да е карала в най-лявата лента и да е тръгвала да прави десен завой и да сече всичките ленти . Да ама на околовръстното при Ботевградско лентите са по 3 в посока и вероятността Г класа АМГ да е карала в дясно а стар раздрънкан Опел да е бил в лентата за изпреварване е равна на нула
алх - трябва само да се радваш , че нямаш наблюдение върху собствениците на Г АМГ в БГ

алх - трябва само да се радваш , че нямаш наблюдение върху собствениците на Г АМГ в БГ

Последна промяна acho.rs на 09 Юли 2011, 12:35, променена общо 1 път
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5