Отново тежка катастрофа на околвръстното

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Отново тежка катастрофа на околвръстното

Мнение от BMW_RIDER » 09 Юли 2011, 11:01

несъобразената скорост е главния фактор за загубата на толко много хора

Айде стига с тая журналистическо/политическа/катаджийска тъпотия - несъобразена скорост. Какво е съобразена скорост в БГ - да ти седи колата в гаража? Главната причина за загуба на толкова хора е грешна преценка на дистанция и лоша инфраструктура.

Е ти следния пример - карам по симеоновско шосе там ограничението е 50км/ч. Аз карах със 20 км/ч щото тамън светна червено. Пред мене един колоездач от майната си тротоар през насрещното сви пред мене и на косъм не ми се качи на капака. Ако в случая карах с 40км/ч - щях да го размажа. И после какво щеше да има - джигит с БМВ джип прегази колоездач 100% е карал с 200, несъобразена скорост, чувство за безнаказаност и други тъпотии от жълта преса. А аз реално ще съм карал с 10км/ч под ограничението.

Наопаки трябва да се променят законите - всяко пресичане пеша или правене на обратен на 3 лентов булевард да се счита за самоубийство.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 09 Юли 2011, 11:05

b0bituy написа:Някой знае ли нещо за един лилипут пак с Г-класа дето блъсна някакво миниванче и около 3-4 човека дето починаха? Имам чувството, че този случай го потулиха...

Йоско от Сливен, в момента се лекува в Токуда и ще се възстанови на 100% :evil:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 09 Юли 2011, 11:32

BMW_RIDER написа:всяко пресичане пеша или правене на обратен на 3 лентов булевард да се счита за самоубийство.

:ahah: :ahah: :ahah: :bgflag:
Подкрепям !!!
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 09 Юли 2011, 12:16

BMW_RIDER написа:
несъобразената скорост е главния фактор за загубата на толко много хора

Айде стига с тая журналистическо/политическа/катаджийска тъпотия - несъобразена скорост. Какво е съобразена скорост в БГ - да ти седи колата в гаража? Главната причина за загуба на толкова хора е грешна преценка на дистанция и лоша инфраструктура.

Е ти следния пример - карам по симеоновско шосе там ограничението е 50км/ч. Аз карах със 20 км/ч щото тамън светна червено. Пред мене един колоездач от майната си тротоар през насрещното сви пред мене и на косъм не ми се качи на капака. Ако в случая карах с 40км/ч - щях да го размажа. И после какво щеше да има - джигит с БМВ джип прегази колоездач 100% е карал с 200, несъобразена скорост, чувство за безнаказаност и други тъпотии от жълта преса. А аз реално ще съм карал с 10км/ч под ограничението.

Наопаки трябва да се променят законите - всяко пресичане пеша или правене на обратен на 3 лентов булевард да се счита за самоубийство.

виж прав си за някои неща ,аз и един мои приятел карахме сигурно с 5-6 км когато едно дете претича през улицата и направо счупи страничното огледало с глава ,добре че не го прегазихме а и баща му беше очевидец да му драпна един бои направо....че ни е ниска културата е ясно и тя е основния проблем да пресичаме без да гледаме, да завиваме накадето си искаме И ДА ИЗПРЕВАРВАМЕ С 200 в наи-дясна лента ;)
bedrock city racing

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Юли 2011, 13:03

b0bituy написа:Някой знае ли нещо за един лилипут пак с Г-класа дето блъсна някакво миниванче и около 3-4 човека дето починаха? Имам чувството, че този случай го потулиха...

Въпросния е не малко известен и за туй така се "заглуши" случая ;) :censored:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Юли 2011, 16:31

BMW_RIDER написа:...

Много вярно написано. В БГ имаме навика, като се случи катастрофа и веднага се започва да се обвиняват или младите шофьори или шоьорите на скъпите коли...тъпа нация...

Нека почива в мир жената и нека да не взимаме хляба на следователите.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 09 Юли 2011, 16:53

на околовръсното преди ботевградско като се кара от младост примерно няма нищо между платната и доста често хората си правят от там
Tux0 Ca !
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юли 2011, 17:44

acho.rs написа:алх - трябва само да се радваш , че нямаш наблюдение върху собствениците на Г АМГ в БГ :censored:

Какви хора ги карат? Такива дето законите на физиката за тях не важат и като им изскочи някой и имат време точно да мигнат успяват да избегнат катастрофата? То е ясно че куфара е фърчал със сто, ама и със 80 (с колкото се кара там обикновено) да е бил... Ако мислиш че това возило има някакви рефлекси- лъжеш се.

Не го защитавам- ясно ми е от снимката Както казах че е карал с доста и ако е карал по- бавно можела и да се е разминала бедата, но кое мислиш че е по- сериозно нарушение? Превишена скорост или отнемане на предимство?

Та Като не знаеш какво е станало ама опела е измаан странично защо мислиш че тоя с г- класата е непременно По-виновния...

А Аз много добре знам какви хора карат г- класи ама точно в този случай не си прав да скачаш на заключения така от нищото...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 09 Юли 2011, 17:44

Всъщност за катастрофата според мен са виновни и двамата, както впрочем в 90% от случаите с двама и повече участници. Съдейки по снимките, без да съм експерт си правя следните заключения: жената е карала в крайна дясна лента, когато в последния момент се е осъзнала, че тая лента ще я отведе на детелината, пък тя явно е искала да продължи направо(ама в крайна сметка е продължила към гробищата). Завила е рязко в ляво (вероятно и без мигач и без да погледне в огледалото, много често са ми го правили тоя номер и то все жени , да се престрояват крайна малоумно и то на магистралата :banghead: ), където красавеца с Г-класата я е отнесъл. Само дето там ограничението е 50, а съдейки по удара, го е превишил поне 2но ;) Така че и той е виновен и не виждам защо се опитвате да го оправдавате :dunno:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юли 2011, 17:49

ms написа:
и ако шофьора на джипа е виновен да си носи последствията... ама надали- с тоя "характерен" номер ;)

То и отношението в съда е "характерно" към такива хора...ще го изкарат най- голямата жертва. Пияният изрод Йоско караше точно такъв Жиб, когато причини катастрофа с убит.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Юли 2011, 22:31

пичове що говорите така, все едно не карате в софия

все едно не знаете кви тъпизми правят лелките с точно такива бричкави коли за по 5-6 бона..

аз съм сигурен, че човека с Г-класата е в пъти повече карач от майката с опела

и също така съм сигурен, че тя е направила някоя глупост за да се случи това

по принцип тая г-класа доста здрава се е оказала, някои има ли по-големи снимки от ударената кола да я разгледаме

аа да и само да вметна, че ХАРАКТЕРНИЯ номер е номер по желание и всеки може да си сложи такъв на голф 2ката срещу таксата за правоползване от 100 лв.
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Юли 2011, 22:42

BadAngel написа:...аа да и само да вметна, че ХАРАКТЕРНИЯ номер е номер по желание и всеки може да си сложи такъв на голф 2ката срещу таксата за правоползване от 100 лв.

дори май е по-малко от 100лв. :dunno: Определено "характерен" НЕ означава номер 7771- такъв и баба ми може да си вземе, ама ми се струва, че има няколко такива черни Г класи с еднакви цифри на номерата и различни само последните букви... е това вече определено е "характерен" номер ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Юли 2011, 22:45

ms написа:
BadAngel написа:...аа да и само да вметна, че ХАРАКТЕРНИЯ номер е номер по желание и всеки може да си сложи такъв на голф 2ката срещу таксата за правоползване от 100 лв.

дори май е по-малко от 100лв. :dunno: Определено "характерен" НЕ означава номер 7771- такъв и баба ми може да си вземе, ама ми се струва, че има няколко такива черни Г класи с еднакви цифри на номерата и различни само последните букви... е това вече определено е "характерен" номер ;)

няма, тоя е самозванец

7171 са на тоя от армеец номерата, ама това беше преди 2-3 години, имаха 4-5 г-класи с този номер, едната беше бронирана

сега тоя пичага си кара една С8ца, а г-класите ги разпродадоха чрез армикар
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Юли 2011, 23:04

BadAngel написа:...
няма, тоя е самозванец
...

:mhihi:

ти да нямаш достъп до досиетата?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Юли 2011, 23:07

zazomazo написа:
BadAngel написа:...
няма, тоя е самозванец
...

:mhihi:

ти да нямаш достъп до досиетата?

е, картотекирам ги като ги гледам по улиците :)
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата