препоръчайте ми хладилник
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
препоръчайте ми хладилник
здравейте колеги.
моля да ми препоръчате хладилник с фризер за около 700-800 лева.
или поне кажете кой марки да си търся, и кой да избягвам. че с тоя аутсорсинг и глобализация човек просто не знае какво да си купи.
моля да ми препоръчате хладилник с фризер за около 700-800 лева.
или поне кажете кой марки да си търся, и кой да избягвам. че с тоя аутсорсинг и глобализация човек просто не знае какво да си купи.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: препоръчайте ми хладилник
Аз съм доволен от Либхера..един приятел и той си взе Либхер...ии за сега никакви грижи.. 

Аз съм с Горение , купен втора ръка за 200 лв преди 10 години
Не е мръднал от тогава 

Не Мы такие, Жизнь такая
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Да ти кажа и аз отдавна купувам само Либхер. Засега няма ядове. Купил съм преди 7-8 години два, преди 4-5 години един, преди 2-3 години един фризер и миналата година един. Засега съм им сменял само лампичките. Много важно е да е No Frost, да има отделение за поддържане на пресни плодове и да ти е удобен на височина - нито да се навеждаш, нито да не виждаш колко яйца има най-отгоре. Само последния, който купих е от инокс, но по старите няма въобще ръжда. Гледай и ако е с фризер да има отделен компресор. Намери си някоя връзка в технополис и ще ти направят отстъпка от поне 10-15%. Един приятел има Електролукс и също е много доволен, а друг си взе Самсунг или нещо подобно и всяка година е на ремонт, като вторият път седя без хладилник ДВА месеца.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
И аз съм с либхер 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
NEO
имаме такъв от 4-5 години вече и няма грешка
нали, и цената е сигурно 2 пъти по-ниска
имаме такъв от 4-5 години вече и няма грешка
нали, и цената е сигурно 2 пъти по-ниска
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Аз пък Колега бих те посъветвал да потърсиш магазин за бяла техника с транспортни дефекти (тук в Плевен има такъв, така че съм сигурен че и в Сф. ще намериш) и да не харчиш 700-800 лв. за хладилник в тези лоши времена.
Само за пример ще ти кажа, че купих чисто нова пералня за 450лв. със гаранция и т.н. която в Техн....лис струваше близо хилядарка. Има една драскотина от лявата страна, но при мен е вградена и въобще не се вижда.
Само за пример ще ти кажа, че купих чисто нова пералня за 450лв. със гаранция и т.н. която в Техн....лис струваше близо хилядарка. Има една драскотина от лявата страна, но при мен е вградена и въобще не се вижда.
- yordanov
- Потребител
-
- Кара: 320 D
Gorenje-здрава раОта!
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
принципно, и аз съм за либхер. даже купих преди няколко години. ама на жена ми някой и бил казал , че не струват, и аз нямам енергия да се разправям. така че, либхера отпада. ако е с 2а компресора, много ще ми натежи на бюджета.
ще пробвам варянта с транспортните дефекти.
някой нещо да каже за горение, индезит , аег и т,н.?
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
akula написа:принципно, и аз съм за либхер. даже купих преди няколко години. ама на жена ми някой и бил казал , че не струват, и аз нямам енергия да се разправям. така че, либхера отпада. ако е с 2а компресора, много ще ми натежи на бюджета.
Родителите ми ползват горене. Точно един месец след 3годишната гаранция изгоря компресора

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Бях пуснал тема за хладилници преди 2-3 години: отговора беше един - Либхер
Във всички магазини за техника, вкл и в тези които не предлагат Либхер, ми казаха "Купи си Либхер"
Ами, купих си, никакви проблеми нямам с него

Във всички магазини за техника, вкл и в тези които не предлагат Либхер, ми казаха "Купи си Либхер"

Ами, купих си, никакви проблеми нямам с него

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Преди около година тръгнах да купувам хладилник. Спрях се в магазина пред един Уърпул мисля ( или ако не Уърпул, то пак беше някоя от известните марки) и дойде продавача. Видя ме че се мръщя на цената и ме пита дали искам същия хладилник на половин цена
Ако не е че бях в чужбина щях да си помисля че ще ми предложи нещо крадено, но пича ме заведе пред един разкошен хладилник марка БРУ и вика, това го произвежда същата фирма но е много по ефтино. Доверих му се и не съжалявам. Има дисплей на вратата и показва температура във фризера и хладилника, има куикфрииз, екофрииз функция,абе с две думи с нищо не е по лош от тези марковите. Другото от което съм много доволен е че има един компресор който изстудява физера и вентилатор който качва студен въздух горе в хладилника. Гори много малко ток и не трябва да го размръзявам...

Ако не е че бях в чужбина щях да си помисля че ще ми предложи нещо крадено, но пича ме заведе пред един разкошен хладилник марка БРУ и вика, това го произвежда същата фирма но е много по ефтино. Доверих му се и не съжалявам. Има дисплей на вратата и показва температура във фризера и хладилника, има куикфрииз, екофрииз функция,абе с две думи с нищо не е по лош от тези марковите. Другото от което съм много доволен е че има един компресор който изстудява физера и вентилатор който качва студен въздух горе в хладилника. Гори много малко ток и не трябва да го размръзявам...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Гледай гаранцията да е поне 5г. Тогава, няма да ти дреме на шапката какъв е...
Скоро си взех Аристон, клас А+, арчи 225киловата на година и съм си доволен.

Скоро си взех Аристон, клас А+, арчи 225киловата на година и съм си доволен.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
akula написа:принципно, и аз съм за либхер. даже купих преди няколко години. ама на жена ми някой и бил казал , че не струват, и аз нямам енергия да се разправям. така че, либхера отпада. ако е с 2а компресора, много ще ми натежи на бюджета.
Кажи на жена ти като почнеш да и даваш акъл кви превръзки да си купува тогава да почне да ти дава акъл за техника.Либхера е твоя хладилник! 9 Години и още не е мръднал.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vankokuko
- Потребител
-
- Кара: E36 318 touring
Вземай нещо с два компресора,пък било то Нео или Санг.От No frost бягай надалеч.
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4