Осъдиха "братя" Галеви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Осъдиха "братя" Галеви

Мнение от flame » 11 Юли 2011, 19:22

saleen написа:Не че завист, ама тя моята квартира няма толкоз ектри, колкото панделата на тоз облещения :shock:

Виж ся - на некои хора само кенефите им струват повече отколкото цялото ми жилище - обаче аз не го правя на въпрос ;)
Ако бех завистливо копеле щех да скърцам със зъби на всеки, който има по-хубво жилище, по-хубава кола и т.н. и да му вадя на бял свят нечистите доходи, с които си ги е купил :ranting:
Ама пусто не съм - знам докъде се разпростира моята черга и гледам да съм възможно най-щастлив на нея - без да гледам у канчето на ближния :D
И вместо да плюя по чужди черги гледам да впрегна енергията си в нещо позитивно (с оглед да си купя некоя по-арна черга евентуално :mrgreen: ) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Юли 2011, 20:10

Ако говорим за Митьо ( :shock: ) ти трябва не просто по- арна черга, ми и по- арно Ламборджини :mhihi: В канчето му няма смисъл човек да гледа, че току виж, че току виж се омагьосал... :weed:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 11 Юли 2011, 23:13

flame написа: Ако бех завистливо копеле щех да скърцам със зъби на всеки, който има по-хубво жилище, по-хубава кола и т.н. и да му вадя на бял свят нечистите доходи, с които си ги е купил :ranting:
Ама пусто не съм - знам докъде се разпростира моята черга и гледам да съм възможно най-щастлив на нея - без да гледам у канчето на ближния :D

Кви канчета, кви пет лева!?! Човек като влезе в затвора губи всякакви права и канчета, щото това си е заслужил! А това, че не гледаш по-далече от собственото си дворче и нямаш реална представа за случващото се, си е твой проблем! Всъщност колкото повече като тебе, толкова по-зле за обществото ни! Ще чакаме някой отвънка да ни оправи, чакай! Днеска на твоя човек му отказали пари за пътища от европата, може да ходиш да :banghead:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Юли 2011, 11:04

Valentin_Peev написа:
flame написа: Ако бех завистливо копеле щех да скърцам със зъби на всеки, който има по-хубво жилище, по-хубава кола и т.н. и да му вадя на бял свят нечистите доходи, с които си ги е купил :ranting:

това, че не гледаш по-далече от собственото си дворче и нямаш реална представа за случващото се, си е твой проблем! Всъщност колкото повече като тебе, толкова по-зле за обществото ни! Ще чакаме някой отвънка да ни оправи, чакай!

Верно, мноо съм ограничен - вместо да съм най-големиот разбирач на тема политика, жени, футбол и всичко останало по света - аз се опитвам да съм компетентен само в моята област :kuku:
Вместо по цял ден да разкривам световни заговори в кръчмата или да чопля семки на некой митинг за сваляне на правителството - аз съм тръгнал да се бъхтя и да работя :kuku:
И верно, че съм вреден за обществото - то с бачкане никакъв прогрес не се постига - и аз за тва евала им правя на гърците, дето не се оставят на некадърните германци и прочие европейска измет да ограбва честния им и трудолюбив народ! :bowdown:

А за оправянето отвън съгласен съм, че най-добре сам да се оправи човек - ама ако нещо му куца по-добре с чужда помощ, ама в крайна сметка да се оправи :idea: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 12 Юли 2011, 13:35

flame написа:
Valentin_Peev написа:

това, че не гледаш по-далече от собственото си дворче и нямаш реална представа за случващото се, си е твой проблем! Всъщност колкото повече като тебе, толкова по-зле за обществото ни! Ще чакаме някой отвънка да ни оправи, чакай!

Верно, мноо съм ограничен - вместо да съм най-големиот разбирач на тема политика, жени, футбол и всичко останало по света

С толкова много постове в “Извън темата”, дали не се мислиш за най-големия разбирач :wave:
По темата - всяко чудо за три дни, малко прах в очите на благодетелите ни и народа, но докога, имайки предвид и кризата в ЕС!?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Юли 2011, 14:34

Valentin_Peev написа:С толкова много постове в “Извън темата”, дали не се мислиш за най-големия разбирач :wave:

Едно е да разбираш, друго е да имаш мнение :winky:
По неща, в които не съм тесен специалист, се допитвам до мненията на различни специалисти и така си формирам мнението ;)
За разлика от некои бекове дето никога не питат и не четат, обаче целият свят им е ясен като бял ден (в стил "На мене не ми требе жокер - яз го знам бе!" :mhihi: )

Valentin_Peev написа:всяко чудо за три дни, малко прах в очите на благодетелите ни и народа, но докога, имайки предвид и кризата в ЕС!?!

Ц, ц, ц - голям човек, пък още вярва в дядо Коледа! - както се казваше в онзи златен виц :lol:
Ако ми назовеш само една държава (вкл. Луната и най-близките нам галактики), в която политиците не лъжат и не хвърлят прах в очите на хората... :winky: :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 12 Юли 2011, 15:15

То тва е ясно, че навсякъде лъжат, ама в белите страни има някакво гражданско общество, което активно изразява позицията си! А тука ще чакаме Гюнтер да накара институциите да си вършат работата и да премахне корупцията :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Юли 2011, 15:31

Valentin_Peev написа:То тва е ясно, че навсякъде лъжат, ама в белите страни има някакво гражданско общество, което активно изразява позицията си! А тука ще чакаме Гюнтер да накара институциите да си вършат работата и да премахне корупцията :mhihi:

Както казах по-рано дядо Коледа върши нещата за 1 миг (а некои други хора за 800 дни :mhihi: )
Ама айде да бъдем реалисти и да си направим равносметка, че 20 години за преход от комунизъм до развит капитализъм са недостатъчни, а? :winky:

Аз лично съм благодарен на ЕС, че хем ни бута, хем ни учи :)
И ако трябва да съм честен - ако не беше ЕС аз лично за доста по-малко работи щях да си размърдам задника :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Юли 2011, 16:05

Flame, в момента за мързеливците в ЕС, като Гърция, а и следващите по мързел Италия,Испания, Ирландия, Португалия, се гласува да се подпомагат с 770 млрд. евро:
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=20021&order=desc
Ама тия пари са само за мързели, за работяги като българите няма, понеже ние сме си работлив и упорит народ, и Дянков е казал че ние сме добре, и евентуално след още един мандат ще стигнем Гърците :mhihi:
http://dnes.dir.bg/news/simeon-djankov- ... ov-9026297
:shock: Бе за кво се сравняваме с некви фалирали мързели :lol:

И 20г са недостатъчни, мдаа, тряя малко и внуците да се потрудят и поблъскат, и нема нужда да реват ми да работят, здраво!

По темата, още никой не са осъдили..тряя да се потвърдят от ВКС, а до тогава има дооста време...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Юли 2011, 16:14

Сондьора написа:Flame, в момента за мързеливците в ЕС, като Гърция, а и следващите по мързел Италия,Испания, Ирландия, Португалия, се гласува да се подпомагат с 770 млрд. евро:
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=20021&order=desc
Ама тия пари са само за мързели, за работяги като българите няма, понеже ние сме си работлив и упорит народ, и Дянков е казал че ние сме добре, и евентуално след още един мандат ще стигнем Гърците :mhihi:
http://dnes.dir.bg/news/simeon-djankov- ... ov-9026297
:shock: Бе за кво се сравняваме с некви фалирали мързели :lol:

И 20г са недостатъчни, мдаа, тряя малко и внуците да се потрудят и поблъскат, и нема нужда да реват ми да работят, здраво!

По темата, още никой не са осъдили..тряя да се потвърдят от ВКС, а до тогава има дооста време...

:yes: Както обикновено си обективен в оценките си. Обаче пропускаш един много важен момент:
Дебелогъзестите ни съседи "минаха метър" и 30г. беше нон-стоп купон за тях - с чужди пари обаче ;)
Да, ама Ханс се усети и "врътна кранчето" (завинаги според мен) - и тия милиарди помощи не са заради спасението на Гърция, а заради спасението на западните банки ;)
И предвид горното много скоро, ние, които сме свикнали на бачкаторство и лишения, ще сме по-добре от свикналите да мързелуват и получават наготово :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 17 Юли 2011, 10:43

"Братята" имат още една възможност за обжалване, а именно - Касационния съд. Апелативният ги осъди, но нищо не пречи Касационният да отмени или измени присъдата. Така че да не прибързваме. Изпълнението на присъдата ще започне едва когато бъде потвърдена от по-горестоящата (в случая най-горестоящата) инстанция.

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 19 Юли 2011, 13:20

сериозни присъди са им дали , ако ги оправдят напълно ще бъде поредния фарс в българистан
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Юли 2011, 14:59

"Братята" направиха хубав парк в Дупница. Белким дупничани ги запомнят с добро. Както каза един дядо поп, относно тяхно дарение за църквата, парите не миришат. Сигурен съм, че имат достатъчно за да се измъкнат от лабавата прегръдка на българското правосъдие. Ако не е тоя пусти ЕС, дали изобщо ще тръгне да лови престъпници я?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от mitrax » 26 Юли 2011, 12:47

парка е No1 , само дано не ни излезне през носа ..
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... nitsa.html
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mitrax » 25 Ное 2011, 9:42

декември им е последното дело ...
статия от днес (труд или 24часа , не загледах)
Elesar74 написа:"Братята" направиха хубав парк в Дупница. Белким дупничани ги запомнят с добро.

:confused:
Изображение
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата