някой посещавал ли е Стела Марис в Синеморец
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
някой посещавал ли е Стела Марис в Синеморец
Че се каня да се пусна надолу тая година ,но шанса да се попадне на хотел дърво е нарастнал неимоверно напоследък .. та ако някой е бил там да сподели впечатления ,може и за някой друг хотел в Синеморец .Ще съм с жената и детето та купона няма да е на първо място ,предимно ще се релаксира под чадър и с чаша в ръка .
Re: някой посещавал ли е Стела Марис в Синеморец
Хотел Белла Виста !!! Това е мястото, ще си прекарате страхотно,сигурен съм. Плажа е точно на 2 мин от стаята ти,барове,басейни, всичко има. За детето има по цял ден едни хубави какички да си играя с него, водят ги на ляво на дясно,организират някакви игри по цял ден.Няма да го видите
Много хубаво място за почивка!

ако имаш интерес ще ти пусна на лс телефон за една квартира (тип семеен хотел), в която съм бил 2 поредни лета и съм мн. доволен.
иначе задължително посетете плажа силистар (между синеморец и резово), за мен е най-готиния плаж в бг.
иначе задължително посетете плажа силистар (между синеморец и резово), за мен е най-готиния плаж в бг.
kulov написа:иначе задължително посетете плажа силистар (между синеморец и резово), за мен е най-готиния плаж в бг.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
520i написа:Хотел Белла Виста !!! Това е мястото, ще си прекарате страхотно,сигурен съм. Плажа е точно на 2 мин от стаята ти,барове,басейни, всичко има. За детето има по цял ден едни хубави какички да си играя с него, водят ги на ляво на дясно,организират някакви игри по цял ден.Няма да го видитеМного хубаво място за почивка!
И аз подкрепям.. Бил съм там и съм прекарвал много добре.. Има Ол инклузив пакети.. и пиене за теб без пари.. и си имаш закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря.. често има театрални програми, развлечения за децата, тенис корт.. хубава гледака ако си от страната на морето.. А и хубаво готвят в ресторанта..

http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=78
от снимките не се вижда много добре как е положението с плажа
колко е далече и въобще хубав ли е?
Тази година се скъсах да търся ол инклузив хотели, обаче все няма места или пък нещо друго им куца
Не че не съм платил вече, но да го имам предвид за в бъдеще
колко е далече и въобще хубав ли е?
Тази година се скъсах да търся ол инклузив хотели, обаче все няма места или пък нещо друго им куца
Не че не съм платил вече, но да го имам предвид за в бъдеще
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Това е единия плаж от едната страна към самия синеморец.. малко е по далечко на около 15мин пеша..
http://www.bgvakancia.com/zabelejitelno ... 3/2215.jpg
А другия плаж е точно под хотела.. ето го и него.. Пясъка е хубав.. има едно капанче и последно не беше много пълно.. Има си шезлонзи и всички удобства..
Аз ще съм там към края на август като паднат ценичките
Това горе е самия хотел..

http://www.bgvakancia.com/zabelejitelno ... 3/2215.jpg
А другия плаж е точно под хотела.. ето го и него.. Пясъка е хубав.. има едно капанче и последно не беше много пълно.. Има си шезлонзи и всички удобства..
Аз ще съм там към края на август като паднат ценичките

Това горе е самия хотел..

Има асансьор от хотела диркетно на плажа те сваля. За другият плаж имаш към 15 мин ходене.

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
От доста години съм в Синеморец и вече от 2ра работя в Бела Виста и се радвам за хубавите мнения, които споделяте.
Колкото до Стела Марис абе не съм чул лошо мнение
А единия плаж е на няколко метра от Бела Виста пък и от Стелата не е особено далеч.
Ако решите нещо към инклузив цъкайте

А единия плаж е на няколко метра от Бела Виста пък и от Стелата не е особено далеч.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
c7aH4eB написа:От доста години съм в Синеморец и вече от 2ра работя в Бела Виста и се радвам за хубавите мнения, които споделяте.
Охо.. ще те видим на края на август

10 мнения
• Страница 1 от 1