...или защо понякога природозащитниците ме дразнят!
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: ...или защо понякога природозащитниците ме дразнят!
Projektzwo написа:klintan66 написа:Projektzwo написа:klintan66 написа:Projektzwo написа:Lattri написа:Явно всеки чете между редовете и си прави заключения както си му изнася. Ключовите думи тук са две "Жестокост" и "Животно". Всяка една проява на жестокост към живо същество (освен насекомите) трябва да се наказва със затвор. Толкова ли е трудно да го разберете? Извъртате нещата както си искате само и само да не се окаже, че грешите.
ти пък кой си че толкова тържествено го заявяваш?
аз лично мразя котки и ги избивам системно, проблем?
Що, ти кой си?
никой, ама не пречи да убивам невинни животинки, нали чиче?
писах ти две думи ,на лс ...
.... деца, които бият и убиват животни са сексуално или физически малтретирани ... ти от кои си?
еми една леличка ме мъчеше като бях по-млад сексуално и за т'ва сега привечер седя на терасата и бройкам гълъбчета, котенца и други гнусотии с флоберката, плачейки...![]()
... леле разстроих се, отивам да пострелям още малко...
я леличка , я някой чичко ....

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
klintan66 написа:
я леличка , я някой чичко ....![]()

www.bmwпрофесори-bg.net
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
klintan66 написа:Projektzwo написа:klintan66 написа:Projektzwo написа:klintan66 написа:Projektzwo написа:Lattri написа:Явно всеки чете между редовете и си прави заключения както си му изнася. Ключовите думи тук са две "Жестокост" и "Животно". Всяка една проява на жестокост към живо същество (освен насекомите) трябва да се наказва със затвор. Толкова ли е трудно да го разберете? Извъртате нещата както си искате само и само да не се окаже, че грешите.
ти пък кой си че толкова тържествено го заявяваш?
аз лично мразя котки и ги избивам системно, проблем?
Що, ти кой си?
никой, ама не пречи да убивам невинни животинки, нали чиче?
писах ти две думи ,на лс ...
.... деца, които бият и убиват животни са сексуално или физически малтретирани ... ти от кои си?
еми една леличка ме мъчеше като бях по-млад сексуално и за т'ва сега привечер седя на терасата и бройкам гълъбчета, котенца и други гнусотии с флоберката, плачейки...![]()
... леле разстроих се, отивам да пострелям още малко...
я леличка , я някой чичко ....![]()
както беше написал ти по-рано, искам да ми го кажеш в очите, ама те не се окаже че твоята халка е нещо разширена...

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
flame написа:Ай сиктир и мечките, и кучетата и всички останали животни - дето хранодена им е по-скъп от този в някой старчески дом или дом за сираци!![]()
И аз имам животни и си ги обичам и се грижа за тях - ама примерно за некви помияри от хуманност да харчим повече пари отколкото за пенсионери и сираци - това е малоумнщина!![]()
и какво общо има едното с другото? хайде да закрием зоопарковете и да избием мечките, че да се отделят повече пари за социални помощи ... колега, имаш ли навършени 15?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Типично по български се слага каруцата пред коня. Щото така е по-лесно. Онзи ден го гледам премиера, хвали се колко храмове били построени, отколкото джамии. Някакво състезание по строителство или имаме или що? И кому са нужни тия храмове? На атеистичния български народ, който е християнин само по Коледа и Великден, някоя сватба и кръщене? И то и тия празници са само повод за напиване като свине, страшно християнски са иначе. Сега животните ни са по-мили от хората. Когато BBC показват мизерията в българските домове за изоставени деца, президента се възмущава, че това било лоша реклама за страната. Когато български граждани крадат ток, вода, не плащат сметки, данъци, извършват битови престъпления, ние им прощаваме, като ги "интегрираме". Увеличават вдовишките пенсии, а защо не увеличат детските надбавки? Защо закриват училища, болници, а не предлагат алтернатива? Всичката Мара втасала, че животните са ни проблема. Населението масово изпростява, ниските доходи допълнително усложняват нещата, стана нормално хора на години да са откровенно неграмотни по едно елементарно писане. Докъде ще стигнем така? Приоритет на тази държава трябва да е инвестицията в образование, в здравеопазване, защото без здрави и образовани хора, няма здрава и просперираща държава. Ама то си е казано: прост народ, слаба държава. Ама то и кому ли е нужно в тази държава да има умни и образовани хора. Те за кучетата се загрижили, за котките. Живи и здрави да са, но дотам. Свинята си има място, в кочината. Много си ги обичам, ама с тях на масата не сядам, нито ми спят в леглото, нито пък ме гледат в очите и ахааа да ми проговорят.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
явно на модераторите въобще не им е интересна тази тема 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Напротив... само че исках да видя до къде ще се излее простотията и до колко ще падне IQ-то на някои хора тук този път...
Специално за Projektzwo - следващият път, когато решиш да обиждаш по подобен начин някой от форума или да пишеш подобни глупости по негов адрес, или пък пак си разписал някви глупости, които нямат място тук - перманентен BAN. Дори за най-малката дреболия. Ти си преценяваш.
Специално за Projektzwo - следващият път, когато решиш да обиждаш по подобен начин някой от форума или да пишеш подобни глупости по негов адрес, или пък пак си разписал някви глупости, които нямат място тук - перманентен BAN. Дори за най-малката дреболия. Ти си преценяваш.