Катастрофа в Пловдив с участието на бмв
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Катастрофа в Пловдив с участието на бмв
http://news.plovdiv24.bg/271218.html
по последна информация моториста е отнел предимството на бмв-то
направо незнам кво става напоследък особено с тия мотори в Pловдив е нещо страшно всеки кара все едно е на състезание
всеки си вика на мен неможе да стане но както се вижда и в 8 и 15 сутринта бедите не спят
дано моториста по бързо се оправи както и бмв-то бъде по бързо ремонтирано но си мисля че бая е бил удара и може да иде за части
DRIVE SAFELY !!
по последна информация моториста е отнел предимството на бмв-то

направо незнам кво става напоследък особено с тия мотори в Pловдив е нещо страшно всеки кара все едно е на състезание

всеки си вика на мен неможе да стане но както се вижда и в 8 и 15 сутринта бедите не спят
дано моториста по бързо се оправи както и бмв-то бъде по бързо ремонтирано но си мисля че бая е бил удара и може да иде за части

DRIVE SAFELY !!

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Re: Катастрофа в Пловдив с участието на бмв
shalashaska написа:http://news.plovdiv24.bg/271218.html
по последна информация моториста е отнел предимството на бмв-то![]()
направо незнам кво става напоследък особено с тия мотори в Pловдив е нещо страшно всеки кара все едно е на състезание![]()
дано моториста по бързо се оправи както и бмв-то бъде по бързо ремонтирано но си мисля че бая е бил удара и може да иде за части![]()
DRIVE SAFELY !!
Баце, ти повече за колата се притесняваш, отколкото за човека??

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
тези с моторите ( пистарките ) все едно са на състезание вярно готино е сигорно ,но да отиде да го "режи" някъде другадеее като има други по пътя да се съобразяват малко !!!!!!!!
откачалки 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
този с мотора не го е видял... (не го оправдавам ни най-малко де).... погледнете на снимките мотора на какво растояние е от бмв-то... нали разбирате, че да го фърли толкова далече- пича с бмв-то е карал със сто...
късмет е имал тоя път...
късмет е имал тоя път...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Няма да храня мотористите като цяло ,щото предполагам ,че има такива ,които носят главата на раменете и си набавят дозата адреналин на места безопастни за останалите участници в движението ... Обаче тоя с лучай с 26 годишната овца дето е помляла пейката със седящото семейство е пълна бруталия ...
Кво е виновно едно 3 годишно дете,че неква дрисла е решила да си надърви зърната ,качвайки се да кара пистарка в оживен курорт ,още по-малко без категория ... Неам думи направо ...

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
plradev написа: Кво е виновно едно 3 годишно дете,че неква дрисла е решила да си надърви зърната ,качвайки се да кара пистарка в оживен курорт ,още по-малко без категория ... Неам думи направо ...![]()
А тоя който й е дал мотора? Просто на какво са способни хората за една св*рка и т.н. ...

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Amatior4o написа:plradev написа: Кво е виновно едно 3 годишно дете,че неква дрисла е решила да си надърви зърната ,качвайки се да кара пистарка в оживен курорт ,още по-малко без категория ... Неам думи направо ...![]()
А тоя който й е дал мотора? Просто на какво са способни хората за една св*рка и т.н. ...
Що за глупост е това? Не може да си купи момичето мотор ли? Да не е задължително да имаш книжка за да си купиш МПС ... НЕ я оправдавам

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Леле-леле. Просто трагедия. Надявам се и моториста и детето(най-вече) да се оправя. Аз също съм фен на бързите скорости и от 1-2 год. на пистовите мотори. Искам да си взема, но имам достатъчно акъл и знам, че няма да направя такава простотия. Стискам палци хората да се оправят, а този който е дал мотора да влезне в затвора !!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
san4o написа:Amatior4o написа:plradev написа: Кво е виновно едно 3 годишно дете,че неква дрисла е решила да си надърви зърната ,качвайки се да кара пистарка в оживен курорт ,още по-малко без категория ... Неам думи направо ...![]()
Що за глупост е това? Не може да си купи момичето мотор ли? Да не е задължително да имаш книжка за да си купиш МПС ... НЕ я оправдавам
Момичето не си е купило мотор ! Момчето си е купило мотор и го е дало на момичето ,което дори и да си го е купило ,щом няма съответната категория да го правоуправлява,няма място на обществени пътища,защото резултата е на лице .. Едно дете бере душа ...
А по твойта логика ,като имаш пари да си купиш нещо ,пожелавам ти да имаш достатъчно пари да си купиш самолет. Но не ти пожелавам да го пилотираш без тапия

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Това с мотора в Албена се случи на 100тина метра от мястото, на което работя...
Момиченцето било с премазан череп... имам приятел, който работи пък точно на 10-15 метра от въпросната пейка.
Доколкото разбрах(и искрено се надявам) момиченцето вече не е с опасност за живота, но е било много зле, лекарите казали, че не са виждали такова нещо досега и не се знае как ще се развият нещата от тук насетне...
Само ще добавя... чакали са линейката 10+ минути... а в Албена има линейка която се намира на, да не казвам голяма дума, 1, максимум 2 минути път от мястото на инцидента. Близо до самото място(на 20тина метра) има нещо като медицински център, майката на ръце е занесла детето до там, като е дошла линейката и слязал доктора, майката тичала да му покаже къде е детето, тоя се е влачил като последния парцал(доктора) и и държал сметка защо детето е в този медицински център, след което тя отново го подканила да побърза и да извика линейката до въпросния медицински център, тоя пак едвам, едвам се влачил...
Момичето, което е карало мотора е минало през 2 пътни знака, кошче за буклук с бетонна основа и чак накрая пейката...
Ужас просто, а като се има предвид, че от тази гледна точка Албена е едно от най-безопасните места... дано се оправят всички, а доколкото разбрах собственика на мотора е задържан веднага, непосредствено след инцидента.
Момиченцето било с премазан череп... имам приятел, който работи пък точно на 10-15 метра от въпросната пейка.
Доколкото разбрах(и искрено се надявам) момиченцето вече не е с опасност за живота, но е било много зле, лекарите казали, че не са виждали такова нещо досега и не се знае как ще се развият нещата от тук насетне...
Само ще добавя... чакали са линейката 10+ минути... а в Албена има линейка която се намира на, да не казвам голяма дума, 1, максимум 2 минути път от мястото на инцидента. Близо до самото място(на 20тина метра) има нещо като медицински център, майката на ръце е занесла детето до там, като е дошла линейката и слязал доктора, майката тичала да му покаже къде е детето, тоя се е влачил като последния парцал(доктора) и и държал сметка защо детето е в този медицински център, след което тя отново го подканила да побърза и да извика линейката до въпросния медицински център, тоя пак едвам, едвам се влачил...
Момичето, което е карало мотора е минало през 2 пътни знака, кошче за буклук с бетонна основа и чак накрая пейката...
Ужас просто, а като се има предвид, че от тази гледна точка Албена е едно от най-безопасните места... дано се оправят всички, а доколкото разбрах собственика на мотора е задържан веднага, непосредствено след инцидента.

E34, E38
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
plradev написа:san4o написа:Amatior4o написа:plradev написа: Кво е виновно едно 3 годишно дете,че неква дрисла е решила да си надърви зърната ,качвайки се да кара пистарка в оживен курорт ,още по-малко без категория ... Неам думи направо ...![]()
Момичето не си е купило мотор ! Момчето си е купило мотор и го е дало на момичето ,което дори и да си го е купило ,щом няма съответната категория да го правоуправлява,няма място на обществени пътища,защото резултата е на лице .. Едно дете бере душа ...
А по твойта логика ,като имаш пари да си купиш нещо ,пожелавам ти да имаш достатъчно пари да си купиш самолет. Но не ти пожелавам да го пилотираш без тапия
Не ме разбирай погрешно, не защитавам никои, още по-малко хора прегазили невинно дете !!! Точно обратното, такива хора са за затвор!
Дано детето се оправи напълно!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
justboy написа:Това с мотора в Албена се случи на 100тина метра от мястото, на което работя...
Лелееее .. Какво се случва в тая държава бе, това ако е моето дете и тоя ми се влачи като парцал ще го размажа. Е*и му майката. Та това е три годишно дете, как няма да бърза. Просто нямам думи. То не за псувня ами не знам за какво.. Просто нямам коментар
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

13 мнения
• Страница 1 от 1