Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
Тази анкета е провокирана от един мой колега ,който е тотално перде и като си изпие кафето или сокчето ,отваря си прозорчето и си ги мята навън опаковките
100 пъти съм му правил забележка ,но той не поема въобще.
,нямал време да се занимава с глупости!
Ако беше само той с "мед да го нахраниш" ,ами май всеки 3-ти практикува тоя "спорт" защото на ,която и отбивка да спреш ,има купища боклуци.
Много често се е случвало ,колата пред мен да ме "замеря" ,я с цигарена кутия я с чашка от кафе .

100 пъти съм му правил забележка ,но той не поема въобще.

Ако беше само той с "мед да го нахраниш" ,ами май всеки 3-ти практикува тоя "спорт" защото на ,която и отбивка да спреш ,има купища боклуци.
Много често се е случвало ,колата пред мен да ме "замеря" ,я с цигарена кутия я с чашка от кафе .
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
Ами където ми падне....само да е в кошче
Събирам си ги и като видя кош или кофа спирам и хвърлям 

Гледах преди време едно много яко клипче. Някакъв си кара скутера със камера на каската и си плямпа и точно пред него шофьора от колата си хвърля боклука (някакво смачкано пликче), тоя със скутера спира, взема боклука настига го и му го хвърля обратно в колата 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Да си призная аз, тия които се разграждат някой път ги хвърлям през джама и то ако са малки, защото то не е само да замърсяваш природата, а и примерно ако метнеш обелка от банан и се залепи на друг на стъклото ... и се паникьоса човека ..., но опаковки от вафли, чипсове, кенчета и т.н. си ги събирам в пликче в колата. Не секи път хвърлям разграждащите се, ако имам плик с неразграждащи се ги слагам там, ама някой път ми се случва, и ще ми се случи пак предполагам. Най-често дъвка мятам през джама и то ако няма някой пасажер до мен да ми подаде от тоалетната хартия в жабката за да я увия и гледам да няма коли пред мен и зад мен, защото е селско
В градо нищо не хвърлям!

никога не хвърлям навънка освен ако не е нещо разграждащо се- огризка от ябълка, банан и тн... но винаги преди това поглеждам в огледалото да не го лепна на някой на стъклото или по-зле - на някой мотоциклетист на лицето... щото аз съм "получавал" в лицето празна тенекийка от кола(?) и беше страшно болезнено...
за тия дето фърлят пластмаси и тн.... това е... дива селяния и елементарна липса на себеуважение.
за тия дето фърлят пластмаси и тн.... това е... дива селяния и елементарна липса на себеуважение.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
преди 6 7 години докато се праех на терикат мятах повечето дребни боклуци през джама,но сега вече се опитвам да бъда европеец и всички отпадъци ги мятам на стелката за краката до мен.След това съпругата ми нежно ги събира разделя и изхвърля на указаните за целта места,пък и глобите при нас почват от 200 евро нагоре за един фас дори 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
Ееееех, кога бяхме млади (пишлемета
) и си хвърляхме боклуците по улиците...
Ама наистина така правехме в началото и средата на бурните 90-те години - ученици, луди глави, а и тогава си беше нещо нормално, някак си всички сякаш го правеха...
А сега би ме било срам да го правя (и съответно никога не го правя) и си викам "Баси селянина" (и бибиткам
) всеки път като видя някой друг да го прави.
ПС Единственото изключение - обичам да си плюя дъвката през прозореца когато минавам бавно покрай ония големите контейнери - нещо като спорт ми е и само веднъж май не съм улучвал

Ама наистина така правехме в началото и средата на бурните 90-те години - ученици, луди глави, а и тогава си беше нещо нормално, някак си всички сякаш го правеха...

А сега би ме било срам да го правя (и съответно никога не го правя) и си викам "Баси селянина" (и бибиткам

ПС Единственото изключение - обичам да си плюя дъвката през прозореца когато минавам бавно покрай ония големите контейнери - нещо като спорт ми е и само веднъж май не съм улучвал

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
В колата като сме винаги в отделно сакче и като спрем в най-близкия контейнер ! а за тези тарикати където си хвърлят боклуците през прозорциите простооо нямам коментар 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
flame написа:ПС Единственото изключение - обичам да си плюя дъвката през прозореца когато минавам бавно покрай ония големите контейнери - нещо като спорт ми е и само веднъж май не съм улучвал![]()
Виждал съм го тоя номер, обаче през прозореца щяха да мятат цяла торба с боклук

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
аз мятам сичко отзад между седалките и после в коша.Лошото е ако забравиш нещо по-дълго време
А най ме кефят тея дето се качват в колата,свалят пепелника и го изсипват под колата и си тръгват ни лук яли,ни мирисали
Все още има примати сред нас 

А най ме кефят тея дето се качват в колата,свалят пепелника и го изсипват под колата и си тръгват ни лук яли,ни мирисали

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Трудно някой ще си признае,че мята боклуците си по пътя.
Аз лично си събирам боклуците или в кората на вратата или в пликче.Само фадовете и пепелта докато пуша ги хвърлям през джама в 80% от случаите
Никога не съм хвърлял нещо по-голямо от фас,честно!
Аз лично си събирам боклуците или в кората на вратата или в пликче.Само фадовете и пепелта докато пуша ги хвърлям през джама в 80% от случаите

имам дори един случай- със собствените си очи... в бостън го гледах...
трафик в града... един боклучийски камион се промъква и едно такси го гони ама го гони сериозно- сменя ленти, засиче ме мене (така ми привлече и вниманието)... по едно време като се изравни с боклучара малко зад него се подава една ръка от прозореца на таксито и фърля (и уцелва) една торбичка с боклуци в камиона отзад... и аз така:
аз после се изравнявам с таксито и гледам един дето по-скоро би му отивало да размахва калашник се хили доволен...
щом тия може да се "оправят"... всеки може.
трафик в града... един боклучийски камион се промъква и едно такси го гони ама го гони сериозно- сменя ленти, засиче ме мене (така ми привлече и вниманието)... по едно време като се изравни с боклучара малко зад него се подава една ръка от прозореца на таксито и фърля (и уцелва) една торбичка с боклуци в камиона отзад... и аз така:

щом тия може да се "оправят"... всеки може.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Като се возя с баща ми на дълъг път всичко в плик и както повечето казаха-дъвка(почва да ме боли устата от дъвкане
). Когато вървя за училище в 7:00 сутринта когато няма жива душа ме е срам да си хвърля фаса на земята и търся кошче. Доста селско да си хвърляш боклуците през прозореца. Нито си тарикат, нито си интересен, даже за мен е срамно.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
само на пътя да е ...
отишъл на разходка по някоя пътечка в гората и решил да си хвърли кутията от цигарите или фафличката или празната бутилка бира. После сигурно катеричките ще му ги събират.
отишъл на разходка по някоя пътечка в гората и решил да си хвърли кутията от цигарите или фафличката или празната бутилка бира. После сигурно катеричките ще му ги събират.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
През джама!
Маде ин булгариа!

Маде ин булгариа!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3