Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
анкетата е крайно некоректна
статистически 3/4 от вас си хвърлят боклуците през прозореца последно някъв кавал с Е39 изхвърли на магистралата шише 1.5 литра от минерална вода без малко да ме улучи
после ме гледаше тежко щото видиш ли той кара БМВ 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Всичко в пепелника/пликче. И понеже си падам мързел, спирам до коша за боклук, отварям си джама и ги хвърлям. Чак ако не уцеля коша, слизам да ги доизхвърля 

Винаги ги събирам и хвърлям в първия кош, който видя като спра.
Онзи ден, докато чаках да ми измият колата гледах един тъпанар, над 40-те, с 'жипка Лексус....кара....минава покрай три броя контенери, десет метра след тях небрежно протяга ръка през прозореца и пуска бутилка от минерална вода 500 мл на земята.....Измина още 20 метра и спря на мивката, до която имаше още два контейнера. Просто уникално...
Онзи ден, докато чаках да ми измият колата гледах един тъпанар, над 40-те, с 'жипка Лексус....кара....минава покрай три броя контенери, десет метра след тях небрежно протяга ръка през прозореца и пуска бутилка от минерална вода 500 мл на земята.....Измина още 20 метра и спря на мивката, до която имаше още два контейнера. Просто уникално...

Последна промяна GRIPEN на 15 Юли 2011, 20:46, променена общо 1 път
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
аз си тръскам цигарата през прозореца и си хвърлям фаса
причината е че ако загася фаса в пепелника и го оставя там след 5 мин. почва да смърди яко на кофти, другите неща в торбичка.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това да си хвърляш боклуците през прозореца е една от най-големите селянии, които могат да се измислят. Направо пощръклявам като видя някой да си хвърля фасове, кутии цигари, чашки или каквото и да е през прозореца. Гонил съм хора по пътя заради такова нещо, освирквал съм ги и после им тегля такава храна дето ви е бедна фантазията... някой ден може и да си го отнеса де... но това е едно от малкото неща, които не търпя на пътя. За боклуците - носил съм боклуци в мен или в чантата ми с дни наред (забравял съм да ги хвърля), но на улицата нищо досега не съм хвърлил.
Si non confectus, non reficiat.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Аз съм виждал хората да си изхвърлят боклука от дома / пълен кош с боклук/ през балкона на блока си, пък какво остава за това да изхвърли опаковка през прозореца на колата..
ако трябва да бъда честен не съм виждал от години някой да хвърля, или вече изхвърлен боклук ...
така, че тея педеращини мисля, че са рядкост ...
така, че тея педеращини мисля, че са рядкост ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Не хвърлям, има пепелник, имам място около ръчната достатъчно в което да посъбера някои и друг боклук.
Сега пак според тия анкети излиза ще в наш форум сме се събрали супермени за пример.
А дали наистина е така
Сега пак според тия анкети излиза ще в наш форум сме се събрали супермени за пример.
А дали наистина е така

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аз си събирам боклуците зад шофьорската седалка докато видя контейнер и най важното да се сетя,
че имам събрани боклуци.
искам обаче да споделя една случка.
от известно време бях забелязал едно много красиво е36 в града и дебнех шофьора да го заприказвам и приобщя към
групата..те тая среща беше на път да се състои ако не бях видял как собственика на автомобила, паркирал пред входа на "билла"
най демонстративно след като влезе в колата изхвърли пепелника си,чашките от кафе и салфетки на асфалта.
отказах се,дори мислих да му направя забележка,но се отказах знаейки реакцията си ако ми се бе сопнал.
че имам събрани боклуци.
искам обаче да споделя една случка.
от известно време бях забелязал едно много красиво е36 в града и дебнех шофьора да го заприказвам и приобщя към
групата..те тая среща беше на път да се състои ако не бях видял как собственика на автомобила, паркирал пред входа на "билла"
най демонстративно след като влезе в колата изхвърли пепелника си,чашките от кафе и салфетки на асфалта.
отказах се,дори мислих да му направя забележка,но се отказах знаейки реакцията си ако ми се бе сопнал.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Alexi написа:анкетата е крайно некоректнастатистически 3/4 от вас си хвърлят боклуците през прозореца последно някъв кавал с Е39 изхвърли на магистралата шише 1.5 литра от минерална вода без малко да ме улучи
после ме гледаше тежко щото видиш ли той кара БМВ
Би ли се обосновал ,защо е да некоректна.......или не допускаш ,че има хора ,които не хвърлят?
Никъде не пише ".....каращите БМВ не замърсяват.." така ,че примера с Е39 и бутилката..........
ако трябва да бъда честен не съм виждал от години някой да хвърля, или вече изхвърлен боклук ...
така, че тея педеращини мисля, че са рядкост ..
човек ,ти сигурно не живееш в БГ,просто следващия я път ,когато пътуваш спри на произволна отбивка и виж дали няма камара с боклуци....(които вятъра е завял)
Истината е ,че ще оставим на нашите деца не природа а бунище в което да живеят

Мога да споделя тука една случка ,която ме остави без думи....

Действието се развива в Ямбол,на светофара преди каулфланд,чакаме си на червено и от колата пред мен(ауди ,ако има значение) излетя торба пълна с боклук (явно от домашната кофа) и тупна до светофара..........
Дълго неможах да "смеля" случката ,как ще си изхвърлиш боклука в центъра на града и толкоз показно пред очите на сумати хора.........
Последна промяна CONAN на 15 Юли 2011, 21:38, променена общо 1 път
такъв трябва да е подхода при тея ситуации
http://www.youtube.com/watch?v=4ibs6gyABz8&feature=related
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Никога в съзнателния си живот не съм изхвърлил каквото и да било на улицата, в градинката или някъде другаде
За щастие децата ми са същите
.

За щастие децата ми са същите

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
JOGI написа:такъв трябва да е подхода при тея ситуации
Eeeee, чак пък толкова

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Всичко що е то отпадък в една торбичка и при първа възможност в контейнера. А поради факта че съм заклет непушач, проблем с фасове логично не съществува при мен 

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Наистина е голяма простотия ,да си хвърляш боклуците където ти падне,надявам се,че всички писали в темата за реално такива, каквито са се описали и не правят такива мизерии. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3