Търся зидаро-мазач или... и аз не знам какво търся
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Търся зидаро-мазач или... и аз не знам какво търся
Здравейте,
извинете, че пак спамя с тъпи теми
Блокът ми се намира в едно пространство, което е с около 1.5м под околните улици - нещо като в дупка. Влиза се през врата, която се отваря с дистанционно и върви с колелце по една релса(сещайте се). Обаче се сещате, и че наклона е стабилен. Автомобилът ми е доста нисък заради окачването. Опира ми гредата и гърнетата в тая шибана релса. Не знам какъв майстор точно ми трябва. Търсих по разни фирми, ама нищо не намерих(google). Трябва наистина човек, който разбира да погледне щото, ако се направи да не опира отдолу е възможно и бронята ми да опира пък отпред шото е с някакъв генгста стайл лип
. Абе работата е мадафака пичове, така че казвайте всичко, което ви идва на ум 
Поздрави и леко със задното, че заваля

извинете, че пак спамя с тъпи теми

Блокът ми се намира в едно пространство, което е с около 1.5м под околните улици - нещо като в дупка. Влиза се през врата, която се отваря с дистанционно и върви с колелце по една релса(сещайте се). Обаче се сещате, и че наклона е стабилен. Автомобилът ми е доста нисък заради окачването. Опира ми гредата и гърнетата в тая шибана релса. Не знам какъв майстор точно ми трябва. Търсих по разни фирми, ама нищо не намерих(google). Трябва наистина човек, който разбира да погледне щото, ако се направи да не опира отдолу е възможно и бронята ми да опира пък отпред шото е с някакъв генгста стайл лип

Поздрави и леко със задното, че заваля

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Търся зидаро-мазач или... и аз не знам какво търся
Ако подхода е като този на клипа: http://www.youtube.com/watch?v=3BvABn7L_So решението ти е само едно- смяна на окачването с нормално...
със сигурност ще може да се измисли нещо на място- има и лесни варианти (че и евтини), има и сложни варианти като вкопаване на релсата да слезе на нивото на настилката... можеш и сам да ги измислиш вариантите, да решиш кой е подходяш и после само търсиш кой да го изпълни...
със сигурност ще може да се измисли нещо на място- има и лесни варианти (че и евтини), има и сложни варианти като вкопаване на релсата да слезе на нивото на настилката... можеш и сам да ги измислиш вариантите, да решиш кой е подходяш и после само търсиш кой да го изпълни...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ако пуснеш една две снимки ще е доста по-лесно.
Аз поне така не разбрах какво точно трябва да се преправи.
Аз поне така не разбрах какво точно трябва да се преправи.

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Подхода за гаража му е стръмен,доколкото разбрах след наклон надолу и релсата по която се плъзга вратата допълнително стърчи и прави трудно преминаването!
По темата-колега пробвай да си направиш леки заходчета като за канал над релсата по по-голямо протежение и ако мястото позволява минавай леко по диагонал-смисъл гума по гума,а не предница-задница!
По темата-колега пробвай да си направиш леки заходчета като за канал над релсата по по-голямо протежение и ако мястото позволява минавай леко по диагонал-смисъл гума по гума,а не предница-задница!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- ms
-
-
momo-1st написа:...По темата-колега пробвай да си направиш леки заходчета като за канал над релсата по по-голямо протежение ...
това е най-просто, но трябва да ги прави от метал, че бетон за такава работа няма да издържи дълго време и ще се натроши... а металните са особено забавни като са мокри или замръзнали

варианта е един- вкопаване на релсата на нивото на настилката... обаче пък тогава ще се тъпче с боклуци и ще пречи на движението на вратата- това обаче е поправимо с редовно почистване...
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
даи една две снимки и ако незнаеш как се бърка бетон земи 1-2 каси бира и да го почваме
bedrock city racing
- ms
-
-
///ivanE30 написа:даи една две снимки и ако незнаеш как се бърка бетон земи 1-2 каси бира и да го почваме
най-лесно

- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Имам и аз един зидаро-мазачески въпрос
В каква пропорция се смесват цимент + пясък + вода, че имам да правя една преграда и ми е готов кофража ?
И трябва ли изобщо да слагам пясък или направо един готов вароциментен разтвор + вода + арматура ....
Става въпрос за стена на една готова шахта

В каква пропорция се смесват цимент + пясък + вода, че имам да правя една преграда и ми е готов кофража ?
И трябва ли изобщо да слагам пясък или направо един готов вароциментен разтвор + вода + арматура ....

Става въпрос за стена на една готова шахта

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Троши се защото е направено на половина.Ако колегите го правят с бетон след нанасянето тъй като ще е нов бетона му правят една фина циментова замазка отгоре и ще издържи доста дълго време
Даже не знам дали вече не се продават нови и по-издържливи замазки за тая цел 

8.32
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Към колегата по-горе с готовия куфраж и арматура,за целта ти трябва бетон а не варов разтвор.има разли4ни марки бетон според целта и мястото.А пропорциите ако си го приготвяш сам са;3-коли4ки чакъл,2-пясък,2-торби цимент.за домашно ползване 

10 мнения
• Страница 1 от 1