Търся си кола!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 07 Мар 2006, 0:45

Yojimbo написа:А за теглича нещо ще кажите ли? Рядкост ли са и има ли възможност примерно за допълнителен монтаж?

Има възможност за допълнителен монтаж, най-лесно е ако е оригинален.Като си намериш кола ми пиши едно ЛС и ще ти намеря оригинален теглич.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 15 Мар 2006, 23:01

Изправен съм пред дилема и незнам какво да избера затова помагаите със съвет :roll: А именно:
ВАРИАНТ 1
Чакам поне още седмица докато пратя за Германия мой човек/роднина/ да ми търси кола. Разбира от коли, но незнам да е имал особени контакти с BMW. Другият ми страх е да не му направя само една екскурзия до там, и преди му се е случвало да се върне без да намери подходяща кола/тогава ходи за себе си/.

ВАРИАНТ 2
В събота пристигам в София с един джоб пари и с намерение да се завърна с мое си BMW. Пристигам с бивш колега на мой приятел. Въпросния човек има автосервиз, почитател на марката, имал е 2 BMW-та досега, а сега фиат BRAVO или BRAVA/засега :twisted: /.
Колкото повече, толкова повече.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 16 Мар 2006, 3:09

Аз съм малък и не разбирам но ако ще купуваш кола от тук не бързай това ще те посаветвам аз ...
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Мар 2006, 18:34

Предвиди си поне няколко разходки до софия. Не се хвърляй на "днес трябва да взема кола", че ще караш като мойто :mhihi:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 16 Мар 2006, 22:12

и в дупница изпадат, ако ще ходиш с кола може и до тука да дойдеш , обади се и ще те разведа . Има матриал тук таме :) :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 16 Мар 2006, 23:17

Да с кола ще идвам, но незнам докъде ще се разпрострем, шофьора няма да съм аз :roll: .
XaMaB, че какво ти е на колата :!: :?: Читава ми изглежда и доста засукана и готинка на снимките.
Колкото повече, толкова повече.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 20 Мар 2006, 4:15

Yojimbo написа:Изправен съм пред дилема и незнам какво да избера затова помагаите със съвет :roll: А именно:
ВАРИАНТ 1
Чакам поне още седмица докато пратя за Германия мой човек/роднина/ да ми търси кола. Разбира от коли, но незнам да е имал особени контакти с BMW. Другият ми страх е да не му направя само една екскурзия до там, и преди му се е случвало да се върне без да намери подходяща кола/тогава ходи за себе си/.

ВАРИАНТ 2
В събота пристигам в София с един джоб пари и с намерение да се завърна с мое си BMW. Пристигам с бивш колега на мой приятел. Въпросния човек има автосервиз, почитател на марката, имал е 2 BMW-та досега, а сега фиат BRAVO или BRAVA/засега :twisted: /.

Значи както казах в германия са също араби ментраджии но може да се намери по читава кола от тук това е факт но за тия пари незнам ако я кара на ход тва ти е поне хиледарка и ако искаш да е нещо читаво де :) не неква кошница ,а за климатика от германия трудно ще намериш бмв с климатик има ги като екстра но са рядкост защото е студена страна и като са си купували бмвтата на малко са слагали климатиче за километрите под 130 трудно ще намериш ама като ги знаем тия софииските италянки по-добре прати човек за германия :) от там имаме вече 2 коли и са доста читави

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 20 Мар 2006, 11:24

Мисля, че тази тема се изчерпва с един хубав завършек. :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30640 ;)
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата