Търся си кола!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Yojimbo написа:А за теглича нещо ще кажите ли? Рядкост ли са и има ли възможност примерно за допълнителен монтаж?
Има възможност за допълнителен монтаж, най-лесно е ако е оригинален.Като си намериш кола ми пиши едно ЛС и ще ти намеря оригинален теглич.
0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Изправен съм пред дилема и незнам какво да избера затова помагаите със съвет
А именно:
ВАРИАНТ 1
Чакам поне още седмица докато пратя за Германия мой човек/роднина/ да ми търси кола. Разбира от коли, но незнам да е имал особени контакти с BMW. Другият ми страх е да не му направя само една екскурзия до там, и преди му се е случвало да се върне без да намери подходяща кола/тогава ходи за себе си/.
ВАРИАНТ 2
В събота пристигам в София с един джоб пари и с намерение да се завърна с мое си BMW. Пристигам с бивш колега на мой приятел. Въпросния човек има автосервиз, почитател на марката, имал е 2 BMW-та досега, а сега фиат BRAVO или BRAVA/засега
/.

ВАРИАНТ 1
Чакам поне още седмица докато пратя за Германия мой човек/роднина/ да ми търси кола. Разбира от коли, но незнам да е имал особени контакти с BMW. Другият ми страх е да не му направя само една екскурзия до там, и преди му се е случвало да се върне без да намери подходяща кола/тогава ходи за себе си/.
ВАРИАНТ 2
В събота пристигам в София с един джоб пари и с намерение да се завърна с мое си BMW. Пристигам с бивш колега на мой приятел. Въпросния човек има автосервиз, почитател на марката, имал е 2 BMW-та досега, а сега фиат BRAVO или BRAVA/засега

Колкото повече, толкова повече.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Предвиди си поне няколко разходки до софия. Не се хвърляй на "днес трябва да взема кола", че ще караш като мойто 

- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Да с кола ще идвам, но незнам докъде ще се разпрострем, шофьора няма да съм аз
.
XaMaB, че какво ти е на колата
Читава ми изглежда и доста засукана и готинка на снимките.

XaMaB, че какво ти е на колата

Колкото повече, толкова повече.
Yojimbo написа:Изправен съм пред дилема и незнам какво да избера затова помагаите със съветА именно:
ВАРИАНТ 1
ВАРИАНТ 2
В събота пристигам в София с един джоб пари и с намерение да се завърна с мое си BMW. Пристигам с бивш колега на мой приятел. Въпросния човек има автосервиз, почитател на марката, имал е 2 BMW-та досега, а сега фиат BRAVO или BRAVA/засега/.
Значи както казах в германия са също араби ментраджии но може да се намери по читава кола от тук това е факт но за тия пари незнам ако я кара на ход тва ти е поне хиледарка и ако искаш да е нещо читаво де

Мисля, че тази тема се изчерпва с един хубав завършек.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30640 

Driver's Racing Team
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2