Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Не се занимавайте с тази 330-ка. По всичко личи, че е обръщана, при това в стил "събери чарк", както каза колегата blacksapphire. На снимките се вижда, че са сложили чистачки за ляв волан, но огледалата и фаровете 100% си седят за десен. Наредена кола е най-лошото нещо, което може да си купи човек.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Nukem написа:Между другото това за 16900 от Дупница 204 к.с. вероятно ще ходим да го гледаме за един приятел като отиваме към София да гледаме купета все по 204, но ако можеш да кажеш и другите дреболии+това за по-изтритата дясна седалка на какво ти мирише.
Ми беше преди месец и вече съм позабравил, вижте стъклата че май едното беше сменяно, но не съм 100% сигурен дали беше на тази че гледахме и още 2, но ги вижте за всеки случай, колата върви много и се изпъва добре, приятелчето което се качи да я кара спомена нещо за окачването че леко дърпала на една страна нещо, иначе тези от автокъщата и бащата и сина карат бмв-та, сина даже 330д/поне така каза/ и не им позволявайте да ви водят на диагностика в сервиза отсреща че там са им приятели и тоя вика като я закачи: "перфектна няма нито една грешка", пак вътре бега свети!
П.С: След нас и един познат ходи да я гледа каза че подкалниците били чисто нови, малко му изглеждало старанно, не знам това дали има някакво значение!
Викаш нищо не свети, а вътре като коледна елха.В такъв случай кой знае какво още може да има, но то като чуя дупница и хващам за Диарбекир направо.

Иначе тази изглежда добре, но е леко скъпа вече:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Другата до лу пък писана без коментар, но пълния М-пакет липсва, а отвън няма нищо М.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тази е "INDIVIDUALA" уж:
А за тази с оскъдните снимки някой да знае нещо:
Извинявам се за двойния пост, но от телефона не мога да преместя в поста надолу когато е дълъг поста, а забравих да добавя първия линк горе.
А за тази с оскъдните снимки някой да знае нещо:
Извинявам се за двойния пост, но от телефона не мога да преместя в поста надолу когато е дълъг поста, а забравих да добавя първия линк горе.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За сивата пише две страници по-назад че нещо притрисала при гасене, иначе определено изглежда много добре предна и задна м-броня/оказа се че на м-бронята вярно парктроника е горе а не на лайсната/, вътре е много запазена определено в момента в мобилето не виждам по-добра 330-ка!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не беше май тази сивата от 18 800, която правеше проблемите.
Здравейте, някой ходил ли е на оглед на този варненски екземпляр
http://www.mobile.bg/11309624303463655 ?
Прави ми впечатление, че означението 320d на задния капак го няма ... Вече съм купил 7-8 коли на старо в миналото и криво ляво знам какво да гледам. Обаче, досега на читава 320d 2003-2004 не съм попадал. Та ако някой е виждал тая, ще се радвам да сподели впечатления - поне да не си губя времето, ако има фрапантни забележки. Под такива разбирам прецакана геометрия, реален пробег над 300 хиляди, сдухан мотор, ръжда.
http://www.mobile.bg/11309624303463655 ?
Прави ми впечатление, че означението 320d на задния капак го няма ... Вече съм купил 7-8 коли на старо в миналото и криво ляво знам какво да гледам. Обаче, досега на читава 320d 2003-2004 не съм попадал. Та ако някой е виждал тая, ще се радвам да сподели впечатления - поне да не си губя времето, ако има фрапантни забележки. Под такива разбирам прецакана геометрия, реален пробег над 300 хиляди, сдухан мотор, ръжда.
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Когато си поръчваш колата,можеш да добавиш тази екстра "без обозначение на модела",мисля,че беше безплатна,това да не те притеснява.
Здравейте,
след близо 10 години Ауди реших най-после да взема една Е46-ца, купе - или поне на това се спрях. Първо си мислех за една Z3-ка, но всеки ме съветваше за купе, та купе да бъде.
Утре ще гледам едно Е46, 318 с 148 коня. Колата е 2002г. ГЛедах цените в мобиле и на други места но бих искал вас експертите да ви питам как горе долу се движат цените. На мен ми го предлагат за 9000, без коментар. Няма го в мобиле и за съжаление не разполагам със снимки.
Ще се радвам ако някой може да отговори на въпросите ми:
1) Каква цдна е що-годе реалистична за запазена 318-ка 2002г с новия мотор?
2) Какво да гледам когато купувам колата (BMW-специфични болести - за Ауди ги знам)
3) Лесно ли се препродава купето спрямо лимузината? (Ауди-то го разкарах за 3 дни)
3) Какво друго не знам, но трябва да знам?
Четох темите, до някъде отговорите са ми ясни, но все пак реших да пусна тема особено заради първата точка.
Предварително ви благодаря!
Георги
след близо 10 години Ауди реших най-после да взема една Е46-ца, купе - или поне на това се спрях. Първо си мислех за една Z3-ка, но всеки ме съветваше за купе, та купе да бъде.
Утре ще гледам едно Е46, 318 с 148 коня. Колата е 2002г. ГЛедах цените в мобиле и на други места но бих искал вас експертите да ви питам как горе долу се движат цените. На мен ми го предлагат за 9000, без коментар. Няма го в мобиле и за съжаление не разполагам със снимки.
Ще се радвам ако някой може да отговори на въпросите ми:
1) Каква цдна е що-годе реалистична за запазена 318-ка 2002г с новия мотор?
2) Какво да гледам когато купувам колата (BMW-специфични болести - за Ауди ги знам)
3) Лесно ли се препродава купето спрямо лимузината? (Ауди-то го разкарах за 3 дни)
3) Какво друго не знам, но трябва да знам?
Четох темите, до някъде отговорите са ми ясни, но все пак реших да пусна тема особено заради първата точка.
Предварително ви благодаря!
Георги
- bobiminkov
- Потребител
-
- Кара: 320d 150кс.
аз мога да кажа за тази http://www.cars.bg/u336668 ходих да я гледам и беше пребоядисвана цялата и си личяха следите от шкурка имаше кам 200 грешки по двигатела и наи лошото беше че една беше отчетена на 650000км а иначе много я бях харесал и собственика е един философ. а иначе утре ще карам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details при рашо по савет на колегата nukem (за което му бяагодаря) и ако сичко е наред се надявам утре вечер да сам му новия собственик
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
bobiminkov написа:наи лошото беше че една беше отчетена на 650000км

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bobiminkov
- Потребител
-
- Кара: 320d 150кс.
UBAH5 написа:bobiminkov написа:наи лошото беше че една беше отчетена на 650000км
С какъв софтуер може да се провери историята на грешките ?
ами незнам какъв беше софтоера просто си беше запомнена на компа на колата на тези км
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
bobiminkov написа:...имаше кам 200 грешки по двигатела...една беше отчетена на 650000км...

Иначе е на познатите около 140 000 км и са написани стандартните глупости от рода на "отлично състояние".Чудя се дали някой от тези пишещите ги тези глупости знае значението на израза "отлично състояние"?

- MercedesC250d
- Потребител
-
- Кара: Колело с 21 скорости
- Мечтае да кара: хубав автомобил
- Детайли за колата: Много е бърза бе хора!!
Един познат си е харесал Е46 и аз нз защо,но иска да си купува.Някой да знае други 330д освен изброените,които не заслужават внимание,за да избегна разкарването с него.Има ли някакви по-сериозни дефекти по М57,за които ще трябва да се оглеждаме.То е ясно че никой няма да си каже,че колата му гори 1л масло на 1000 км и е на 450000 км,за да ми свали от цената,но къде са слабите страни на модела 330цд 204кс,за които да се оглеждам.Ако някой има такава кола и може да даде акъл от първа ръка,ще му бъда благодарен!!
- MercedesC250d
- Потребител
-
- Кара: Колело с 21 скорости
- Мечтае да кара: хубав автомобил
- Детайли за колата: Много е бърза бе хора!!
Интересувам се главно от двигателя,скоростната кутия(ръчна),задвижване,окачване.Имат ли си генетични слабости.Всеки казва че слага нафта и кара,но все пак искам да чуя мнение от човек който кара такава кола.Може и на лично да ми пише,за да не дразним останалите от форума.