Мтел - писна ми....
Модератор: Общи модератори
Re: Мтел - писна ми....
аз само чакам да ми изтече договора и си спирам картата, М-тел са най големите пумияри
www.bmwпрофесори-bg.net
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
benzin написа:аз само чакам да ми изтече договора и си спирам картата, М-тел са най големите пумияри
и аз чакам с нетърпение

остана още 20 дни и съм свободен

Последна промяна bmwfena на 12 Авг 2011, 10:48, променена общо 1 път

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
bmwfena написа:benzin написа:аз само чакам да ми изтече договора и си спирам картата, М-тел са най големите пумияри
и аз чакам с нетърпение
и аз така кофтито е че имам още 1 година от договора

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Най-интересното е че дънат яко и служебните абонати.
Едната ми карта е фирмена, с нея не говоря с никой от фирмата, но по документи са ми набримчили 20 минути
Едната ми карта е фирмена, с нея не говоря с никой от фирмата, но по документи са ми набримчили 20 минути

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Та така с 2 думи историята:
Действието се развива миналата година,точно събитията когато мтел си "сменяха" платформата,та понеже баща ми ще влиза в болница,на майка ми се наложи,за да поддържа връзка с него (баща ми) да си вземе карта от мтел,отива в офис на мтел,подписва договор както си му е реда ,от там и обещават че картата ще бъде активирана в следващите 24 часа,понеже майка ми им обяснява че са спешни нещата...Та в следващите 24 часа баща ми постъпва в болница обаче картата която майка ми е закупила от мтел не е активирана,същото се случва и след 48 часа и след 72 часа,съвсем резонно майка ми отива в офиса,където е подписала договора,там вече,майка ми като клиент не е интересна,все пак няма какво да я омагьосват на ново за договор,обясняват и че си имали "грижи" и те така,когато го пуснат-тогава,тоест "в най скоро време",майка ми това естествено не е доволна от "услугата" която не може да ползва и решава да се насочи към друг оператор,който е в състояние да активира картата веднага,съответно пуска молба за спиране,поради това че мтел не са изпълнили условията...Месец по-късно,естествено молбата и не е удоблетворена и понеже мтел са добри,пратили и писмо с което я уведомяват че щели да и свалят таксата от 4.50 за предходният месец...тоест няма да плаща такса за времето което не е имала телефон,то оставаше и такса да плаща
.
Да ама майка ми вече не иска да е абонат на тези ,защото вече е абонат на друг,а е абонат на друг защото мтел не са изпълнили задълженията си,от там се почва едно подаване на молби за спиране а на среща пристигат фактури за...проведени разговори,въпреки че картата не е влизала в телефон...върха на сладоледа беше и фактура за...интернет на стойност около 28 лева…Да добавя само,че майка ми е на 65 години,интернет никога не е заявявала да има на този номер а и както казах по-рано,картата не е слагана в апарат,от там пак молби за спиране и тн-от мтел непреклонни-искат да се плати всичко +всички такси за година до края на договора.
Разговарях и по телефоните с някакви мениджъри и тн идиоти-все едно говоря с компютър-едно и също и никакво разрешаване на въпроса…
Преди седмица дали майка ми,за 69 лева на някаква фирма там дето се занимавала със събирания на вземания,естествено,аз това не го знаех че мтел са дали майка ми на подобни фирми ,майка ми просто е решила да не ме безпокои с тази подробност…Отново обаждане в мтел,отново писма-от там са непреклонни…
За това реших,69 лева сметки и най-много да нарастнат до 100 лева с таксите,смятам да ги изръся в мтел на по 1 стотинка,разходите ми нарастнаха и с регистрация на сайт www.mentel-bg.com и смятам да популяризирам всички измами на този мобилен оператор с надеждата да спре с измамната си практика,след няколко дена ще пусна тема и ще помоля за помощ при изготвянето на сайта.
Действието се развива миналата година,точно събитията когато мтел си "сменяха" платформата,та понеже баща ми ще влиза в болница,на майка ми се наложи,за да поддържа връзка с него (баща ми) да си вземе карта от мтел,отива в офис на мтел,подписва договор както си му е реда ,от там и обещават че картата ще бъде активирана в следващите 24 часа,понеже майка ми им обяснява че са спешни нещата...Та в следващите 24 часа баща ми постъпва в болница обаче картата която майка ми е закупила от мтел не е активирана,същото се случва и след 48 часа и след 72 часа,съвсем резонно майка ми отива в офиса,където е подписала договора,там вече,майка ми като клиент не е интересна,все пак няма какво да я омагьосват на ново за договор,обясняват и че си имали "грижи" и те така,когато го пуснат-тогава,тоест "в най скоро време",майка ми това естествено не е доволна от "услугата" която не може да ползва и решава да се насочи към друг оператор,който е в състояние да активира картата веднага,съответно пуска молба за спиране,поради това че мтел не са изпълнили условията...Месец по-късно,естествено молбата и не е удоблетворена и понеже мтел са добри,пратили и писмо с което я уведомяват че щели да и свалят таксата от 4.50 за предходният месец...тоест няма да плаща такса за времето което не е имала телефон,то оставаше и такса да плаща

Да ама майка ми вече не иска да е абонат на тези ,защото вече е абонат на друг,а е абонат на друг защото мтел не са изпълнили задълженията си,от там се почва едно подаване на молби за спиране а на среща пристигат фактури за...проведени разговори,въпреки че картата не е влизала в телефон...върха на сладоледа беше и фактура за...интернет на стойност около 28 лева…Да добавя само,че майка ми е на 65 години,интернет никога не е заявявала да има на този номер а и както казах по-рано,картата не е слагана в апарат,от там пак молби за спиране и тн-от мтел непреклонни-искат да се плати всичко +всички такси за година до края на договора.
Разговарях и по телефоните с някакви мениджъри и тн идиоти-все едно говоря с компютър-едно и също и никакво разрешаване на въпроса…
Преди седмица дали майка ми,за 69 лева на някаква фирма там дето се занимавала със събирания на вземания,естествено,аз това не го знаех че мтел са дали майка ми на подобни фирми ,майка ми просто е решила да не ме безпокои с тази подробност…Отново обаждане в мтел,отново писма-от там са непреклонни…
За това реших,69 лева сметки и най-много да нарастнат до 100 лева с таксите,смятам да ги изръся в мтел на по 1 стотинка,разходите ми нарастнаха и с регистрация на сайт www.mentel-bg.com и смятам да популяризирам всички измами на този мобилен оператор с надеждата да спре с измамната си практика,след няколко дена ще пусна тема и ще помоля за помощ при изготвянето на сайта.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Значи това малко ми намирисва на историята с една лууп-ска карта взета от магаин хенди
Оказа се че нещо омешали карти, договори глупости(в опитите си да изкарат някой лев) и съответно дадената карта не е се активира над 2 месеца, при което отиваме в офис на М-тел(вече баш си М-тел) и се оказва че картата която е в нас е с различен номер от тази която е маркирана в договора
Съответно от там жалба у-а и всички сметки които бяха навъртяни уж от нас ни бяха "упростени"(ех кава хубава дума).
Проблема е че все още въпросната карта не е активирана

Оказа се че нещо омешали карти, договори глупости(в опитите си да изкарат някой лев) и съответно дадената карта не е се активира над 2 месеца, при което отиваме в офис на М-тел(вече баш си М-тел) и се оказва че картата която е в нас е с различен номер от тази която е маркирана в договора

Съответно от там жалба у-а и всички сметки които бяха навъртяни уж от нас ни бяха "упростени"(ех кава хубава дума).
Проблема е че все още въпросната карта не е активирана

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Съвсем скоро ще помоля колеги за помощ при изготвяне на сайта и качване на някой сървър,естествено който иска да помага-ще е безвъзмезно,таксите по качването на сървара и други такси ще си ги платя.
Требе ми некой безплатен тамплет за форум,смятам и на гугъл да платя че да излиза на 1 во място,когато някой потърси мтел
,ако не е на първо,поне в челната тройка 
Требе ми некой безплатен тамплет за форум,смятам и на гугъл да платя че да излиза на 1 во място,когато някой потърси мтел

- georgimirchevv
- Потребител
-
Толкова са алчни тези от Мтел...и на мен ми писна от тях, но за жалост още съм при тях, просто защото всичките ми приятели са на Мтел и...засега де. Освен едно масово преместване да организираме 

ключар, ключари, kluchar, автоключарство, ключарски услуги, услуги, ключар денонощно, денонощни услуги, kluchari
http://ключар.net
http://ключар.net
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Колеги,направих сайт в който можем да се оплакваме/хвалиме от оператора мтел,дано вече самите мтел си вземат някаква бележка...
Внимавайте ако си плащате сметката с клубни точки. Проблемът се състои в това че ви приспадат някакви точки , остатъка доплащате и накрая ви спират картата и ви съобщават че точките ви ги няма и не са приспаднати и трябва да си доплатите това което си мислите че трябва да са точки !!!
Мислех да изчакам още 3 месеца и да си спра картите , но това поведение минава всякакви граници , ще пия една студена вода и отивам да ги спирам на момента!
Мислех да изчакам още 3 месеца и да си спра картите , но това поведение минава всякакви граници , ще пия една студена вода и отивам да ги спирам на момента!
http://aptiu.com/ то днес има някаъв вид протест-в 19,00 всеки,който е ощетен от мтел-може да изрази мнението си като остави чифт скъсани обувки пред някой техен офис 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Абе к'во ги чакате тея идиоти там? Да ви изтече договора??? Майната им ,зарезах ги съвсем безкомпромисно. Хич не ми дреме! От месеци съм на Виваком ....доволен съм ..."уж". Но и там има разни шмекерий които прилагат. Майната им на всички мобилни опертори в БГ.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
blackrider написа:Абе к'во ги чакате тея идиоти там? Да ви изтече договора??? Майната им ,зарезах ги съвсем безкомпромисно...
Очаквай към края на 2012, началото на 2013 включване от някоя фирма за събиране на дългове, че като нищо и заведено дело, ако сумата е по-сериозна... колкото и да лъжат ти имаш договор с тях и ще си търсят парите, че са си и в правото...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
чак толкова зор не е- стига само да работиш на договор и директно отнасяш запор на заплатата, не е нужно да имаш имущество което да ти вземат... Да казвам ли, че те тръшкат в няк'ъв регистър на длъжници (тоест могат да те сложат- дали го правят е друг въпрос) и леееко ти се усложнява получаването на кредит или взимане на лизинг на каквото и да е...
На кратко- за едни 100лв. могат да ти нанесат вреди за 10000...
На кратко- за едни 100лв. могат да ти нанесат вреди за 10000...
Като се осигуряваш на минималната заплата, ти слагат запор от 50 лв - праз голям
А във великия "регистър" те слагат само с едно кликане на мишката , обикновено дори като имаш просрочие по някакъв кредит 2-3 дена - то половин България вече е в него . Отделно, че да те съдят, требва да платят 4% от сумата, за която те съдят, после трябва да платят на адвокат - поне 200лв , след това на съдебния изпълнител таксите (пак някакъв процент , сега не се сещам точно какъв) , или с 2 думи - за да те съдят за некакви 1000лв, требва да се бръкнат поне 500лв , като няма никаква гаранция, че в крайна сметка ще успеят да си ги съберат. Защо си мислите, че вместо директно да съдят банките и мобилните оператори, прехвърлят кредитите към разни фирмички ? Щото тея фирмички си верват, че могат да съберат парите без съд, правят се на страшни по телефона . А опре ли се до съд обаче , ще издъхнат финансово много бързо ! Така че, моя съвет е , не плащайте нищо и гледайте сеира, който ще настъпи много скоро 

Не Мы такие, Жизнь такая