McLaren MP4-12C ....Първите официални данни
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: McLaren MP4-12C ....Първите официални данни
Лесно за тези пари толкова.
Ако си решил да имаш Макларън Ф1 си го купуваш,ако не се задоволяваш със значително по-евтиният му наследник и се радваш,че го имаш в колекцията си.
А и съгласете се няма как да го направят едно към едно със "старият" модел.

А и съгласете се няма как да го направят едно към едно със "старият" модел.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Току що гледах теста на Топ Гиър - на импровизираната им писта , даде най-добро време ЕВЪР . С 3 секудни пред 458 Италия и Енцо , като изпреварва дори Гъмперт Аполо и Вейрон СС с по 1 секунда
Съмнява ме че си поизхвърлиха стоката , защото това се равнява на около 7,05 на ринга , което силно ме съмнява .
Интересно че не останаха особено доволни - перфектна като техника и динамика , но леко грозновата и "спиритлес" ...

Съмнява ме че си поизхвърлиха стоката , защото това се равнява на около 7,05 на ринга , което силно ме съмнява .
Интересно че не останаха особено доволни - перфектна като техника и динамика , но леко грозновата и "спиритлес" ...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acho.rs написа:Току що гледах теста на Топ Гиър - на импровизираната им писта , даде най-добро време ЕВЪР . С 3 секудни пред 458 Италия и Енцо , като изпреварва дори Гъмперт Аполо и Вейрон СС с по 1 секунда![]()
според мен са абсолютно обективни!
наистина макларъна е толкова назад по дизайн от ферарито, че просто няма накъде, а сравнение със McLaren F1 си е направо бездушевен

Ferrari 458 Italia е най-брилянтната кола създавана някога!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Вичо , F1 е най-брилятната кола създавана някога
И на мен ми е интересно как ще се движи на Нордшлайфе-то , според мен и там ще наложи мащаб при серийно произвежданите автомобили ... Аз залагам на между 7:05 и 7:15 минути на обиколка с нормални гуми (не семи сликове)
Лошото е ,че тези английските предавания са си 2/3 цирк и не можем да се уверим лично колко е добра колата
Георги Пенчев

И на мен ми е интересно как ще се движи на Нордшлайфе-то , според мен и там ще наложи мащаб при серийно произвежданите автомобили ... Аз залагам на между 7:05 и 7:15 минути на обиколка с нормални гуми (не семи сликове)

Лошото е ,че тези английските предавания са си 2/3 цирк и не можем да се уверим лично колко е добра колата

Георги Пенчев
- vicho
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Вичо , F1 е най-брилятната кола създавана някога![]()
колкото повече гледам 458 Italia, толкова повече се убеждавам, че е ненормална, а освен това имах щастието да я разгледам отблизо на живо
за съжаление не съм имал допир до F1, но не мисля, че може да предложи нещо по-добро

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
vicho написа:Penchev написа:Вичо , F1 е най-брилятната кола създавана някога![]()
колкото повече гледам 458 Italia, толкова повече се убеждавам, че е ненормална, а освен това имах щастието да я разгледам отблизо на живо
за съжаление не съм имал допир до F1, но не мисля, че може да предложи нещо по-добро
Ами виж сега, ферарито колкото и да е добро и модерно, точно след 5 год ще бъде заменено с друго ферари а след 10 год никой няма да му прави впечатление характеристиките на 458 италия. Макларъна е на 20 год почти и все още е най-бързата кола с атмосферен двигател. Виж ,че на топ гиър отвя Вейрона първия километър, ония бяха сложили някакво измислено състезание 1 миля само за да не изложат инжинерната маркетингова чик@я на VW. Освен това е плод главно на един създател точно както велика картина е плод на един художник, на всичко отгоре е задвижвано от един от най-добрите двигатели на БМВ.
Незнам ама мене ако питаш Макларъна предлага повече още преди да си се качил в него
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
как можа да кажеш че италията е най-великата кола? тя е като "мистър саксобит" на александра стан- много интересна днеска, утре никой няма да се сеща за нея.
за ф1- друга тема. някой ден ще я напиша като реша, че й е дошло времето...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
F1 вярно си е легенда - доколкото знам това е първия суперкар, който е правен без оглед на цена на части и материали... направо си е мечтата на инженера 

Si non confectus, non reficiat.
- vicho
- старши ентусиаст
-
alx написа:как можа да кажеш че италията е най-великата кола? тя е като "мистър саксобит" на александра стан- много интересна днеска, утре никой няма да се сеща за нея....
комерсиален съм ... к'во да кажа

п.с. а и мистър саксобийт е една много готина песничка

п.п.с. тия F1 гледам, че не ги карат много

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
alx написа:как можа да кажеш че италията е най-великата кола? тя е като "мистър саксобит" на александра стан- много интересна днеска, утре никой няма да се сеща за нея.
+1 даже италията ми прилича на жаба от зад с тия изтеглени на страни стопове ....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е какво друго мнение да очакваме от най-големия враг на Ферари
Не съм съгласен , че всяко Ферари е еднодневка , дори напротив. Всяко следващо е коренно различно от предходното - и като мощност и като визия . Точно този стремеж към модерното , създава имиджа на Ферари , като връх на спортното автомобилостроене . Колкото и по-евтини коли да предлагат същата динамика Ферари си остава Ферари . Днес щафетата носи 458 , след 2 години ще бъде наследника на Енцо и така .
Макларън МП4-12 - ето тази кола , след няколко години ще е тотално забравена , както СЛР . И не знам какво е чувството да дадеш 220 000 Евро и да пилотираш от подобно място

ПС:Макларън Ф1 , даже не съм виждал , но не знам от какъв зор го съпоставят с 458 или МП4-12С . Ф1 е екзотика за състезателната писта , реално освен Зонда , не знам да има подобна на него кола . И да - най-великата е , но със 100ина произведени бройки и цена от на милион е малко по-различен клас .

Не съм съгласен , че всяко Ферари е еднодневка , дори напротив. Всяко следващо е коренно различно от предходното - и като мощност и като визия . Точно този стремеж към модерното , създава имиджа на Ферари , като връх на спортното автомобилостроене . Колкото и по-евтини коли да предлагат същата динамика Ферари си остава Ферари . Днес щафетата носи 458 , след 2 години ще бъде наследника на Енцо и така .
Макларън МП4-12 - ето тази кола , след няколко години ще е тотално забравена , както СЛР . И не знам какво е чувството да дадеш 220 000 Евро и да пилотираш от подобно място

ПС:Макларън Ф1 , даже не съм виждал , но не знам от какъв зор го съпоставят с 458 или МП4-12С . Ф1 е екзотика за състезателната писта , реално освен Зонда , не знам да има подобна на него кола . И да - най-великата е , но със 100ина произведени бройки и цена от на милион е малко по-различен клас .
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
в пъти по-добре от кокпита на енцо
там дори и изолацията е спестена.
мисля, че новото ламбо ще ги отвява и двете. а дизайна му е произведение на изкуството пред тия дървета...

мисля, че новото ламбо ще ги отвява и двете. а дизайна му е произведение на изкуството пред тия дървета...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Да бе , ама голямото Ламбо е някъде по средата между супер Ферарито(Ф40,Ф50,Ензо и наследника) и "обикновеното" Ферари (360,430,458) .
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
steeN написа:в пъти по-добре от кокпита на енцотам дори и изолацията е спестена.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
И с какво Ламбо са по-напред - че са им по-евтини и бавни колите ? Или с това че са 4х4
За дизайна - да , ама другото ...

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4