Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Re: Къде си хвърляме отпадъците по време на път?
Предполагам няма безгрешни хора и на всеки му се е случвало да замърси природата по някакъв начин.Лично аз когато пътувам на дълъг път си събирам отпадъците в торбичка и в най-близкото кошче си ги изхвърлям.Тъй като с моите приятели често ходим на пикник и то на едно и също място почти винаги,вчера отиваме пак на супер яката полянка с студена чешмичка до нея...,абе идилия и гледам и не вярвам на ушите си (дет вика Вучков)
,полянката цялата в кутийки от бира,хартия,обелки от салами,обелки от краставици и за капак на всичко черупки от миди край старателно заграденото от нас огнище с камъни
,как може да има такива олигофрени и как съвестта им позволява цел ден да пиеш и ядеш и накрая да си оставиш цялата цигания сред природата.Другия път ако ги хвана не само ще си почистят ами и тревата ще ги карам да косят !

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
гласувах точка А ! Минавам 770км всеки божи ден и съм се нагледал на всякакви гласували точка В и повечето от вас са направили вече коментарите , за това ще се въздържа ... само искам да добавя , че на една найлонова торбичка от тези най-тънките и са необходими 50 години за да разгради в природата
, а гледката наистина е грозна

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Анкетата си я направил така , че малко хора ще си признаят ... По отношение на боклуците в А6цата ми имаше кошче под седалката , което се издърпваше напред - някои за тайник го водеха , но беше много удобно . Сега за кошче ползвам нишите на вратата , които са толкова тесни , че само за това стават .
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
acho.rs написа:Анкетата си я направил така , че малко хора ще си признаят ... По отношение на боклуците в А6цата ми имаше кошче под седалката , което се издърпваше напред - някои за тайник го водеха , но беше много удобно . Сега за кошче ползвам нишите на вратата , които са толкова тесни , че само за това стават .
Хаха наистина са тесни и моите винаги са пълни с опаковки от ядене или салфетки.
Даже сега като се замисля, в лявата имам полу изяден шоколад и много хартишки от дъвки и салфетчици.

А иначе не ги изхвърлям в първия кош, а чакам докато не ми падне в ръцете от някъде малко пликче, че да ги събера.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
acho.rs написа:Анкетата си я направил така , че малко хора ще си признаят ... .
Не съм я направил с цел да си признава някой ,а да накара хората ,които хвърлят да се замислят и да си вземат поука.Да се видят през очите на другите колко жалко изглеждат.
Просто от любопитство .......как трябваше да я направя ,след като ме критикуваш, явно отбираш от такива анкети?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не съм се заяждал с теб . Щом това е целта на анкетата ти - ок .
Още веднъж да кажа , че аз съм твърдо ПРОТИВ изхвърлянето през прозореца дори на фас , да не говорим за боклук .
ПС:Смешната сцена в "Гепи" , когато изхвърлено мляко предизивка катастрофа и убия няколко бандита , може да се окаже напълно реална .
Още веднъж да кажа , че аз съм твърдо ПРОТИВ изхвърлянето през прозореца дори на фас , да не говорим за боклук .
ПС:Смешната сцена в "Гепи" , когато изхвърлено мляко предизивка катастрофа и убия няколко бандита , може да се окаже напълно реална .
- CtrlAltDel
- Потребител
-
Винаги всички боклуци си ги събирам.
Което по някога е проблем, понеже рядко имам време за автомивка, и често си возя боклуците доста време в колата. В колата се пуши, но си ползвам пепелника, та и фасовете не си изхвърлям (помня колко беше неприятно докато карах мотор и около мен летяха фасове...) Само дъвката може да си изхвърля през джама
, но това е понеже нея неможе просто да я оставиш във кората на вратата, или да я хвърлиш зад седалката, а в пепелника залепва, и после трябва с пръсти да я чоплиш.

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Като видя някой да си изхвърля фаса или опаковката през прозореца, направо побеснявам, и му тегля по един клаксон, аз лично в колата не ям само някоя салфетка ако има или нещо дребно отива в пепелника зад подлакътника и после в коша. Най тъпото е че всеки ден виждам как тая мизерия се прави и понякога деца хвърлят боклуци през прозореца и вместо да им се скара родителя им отваря стъклото да го изхвърли, е извинявай тва вече е ГОЛЯМА селяния

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
iv4o9999 написа:Като видя някой да си изхвърля фаса или опаковката през прозореца, направо побеснявам, и му тегля по един клаксон, аз лично в колата не ям само някоя салфетка ако има или нещо дребно отива в пепелника зад подлакътника и после в коша. Най тъпото е че всеки ден виждам как тая мизерия се прави и понякога деца хвърлят боклуци през прозореца и вместо да им се скара родителя им отваря стъклото да го изхвърли, е извинявай тва вече е ГОЛЯМА селяния![]()
То не е селяния това, а начин на живот и точно заради това България е в такова положение.
Кофтито е, че има хора които не искат дори и да се научат и го намират за нормално.
Преди малко излизам от училище (ходя на курсове по немски) и долу пред входа където в паузата се събират всички чужденци, гледаме с колегата хартийки и опаковки разни от сокове по земята и той вика "Ausländer (чужденец)" и клати глава и аз му казах, че някои хора не искат и да се научат, дори и да са в чужда страна.
А аз си държа празната пластмасова чашка от кафе 20 минути, докато се кача горе на третия етаж и я хвърля в кошчето.
Трагедия....

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Гледам да не изхвърлям боклуци през прозореца, събирам си ги зад моята седалка и като спра до кош хвърлям.
Повечето пъти са бутилки, торбички, салфетки които не цапат и колата. Хранителни отпадъци като ябълки, банани ги хвърлям на неоживените извънградски пътища или в банкета на магистралата - те все пак са друг тип боклук.
Въпреки че онзи ден замерих един драйвър с компакт диск, но не се брои за асболютно замърсяване - все пак пича реши да ме изпреварва отдясно докато бях спрял зад трамвай от който слизаха хора ...
Повечето пъти са бутилки, торбички, салфетки които не цапат и колата. Хранителни отпадъци като ябълки, банани ги хвърлям на неоживените извънградски пътища или в банкета на магистралата - те все пак са друг тип боклук.
Въпреки че онзи ден замерих един драйвър с компакт диск, но не се брои за асболютно замърсяване - все пак пича реши да ме изпреварва отдясно докато бях спрял зад трамвай от който слизаха хора ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
PaCk0o написа:аз си тръскам цигарата през прозореца и си хвърлям фасапричината е че ако загася фаса в пепелника и го оставя там след 5 мин. почва да смърди яко на кофти, другите неща в торбичка.
Ей така стават и пожарите в тая жега

Боклука на задната седалка, никога през прозореца.
- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
ми кво да ви кажа..'фърлям си ги долу в краката на пасажера щото някак се чувствам тъпо да си ги метна през джама ''като първия пич"....най макото предния такъв пич си е хвърлил сокчето през прозореца и ще ми омаже колата в сок от слива..примерно...да не говориме че повечето опакоовки са от не толкова бързо и лесно разградими в-ва....
Mr. 6 Cylinders

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
и аз съм си превърнал коша буквално в кош, ама някак си ми е гузно да метна торбичка, салфетка или къф да е друг боклук през прозореца.
ПС: мн им е интересно на хората като спра до някой кош да "разтоваря".
ПС: мн им е интересно на хората като спра до някой кош да "разтоваря".

- zxsport
-
alx написа:никога не хвърлям навънка освен ако не е нещо разграждащо се- огризка от ябълка, банан и тн... но винаги преди това поглеждам в огледалото да не го лепна на някой на стъклото или по-зле - на някой мотоциклетист на лицето... щото аз съм "получавал" в лицето празна тенекийка от кола(?) и беше страшно болезнено...
за тия дето фърлят пластмаси и тн.... това е... дива селяния и елементарна липса на себеуважение.
Хич не се заблуждавай! Каквото и да изхвърлиш (без значение колко е екологично чисто и саморазграждащо се

Толкова ли е трудно да се събира всичко в торбичка ... купена за 0,30 лв от някъде???
Боклука е по джобовете на вратите,или в краен случай-в пликчета ако сме много хора или просто боклука е много...Само един път си изхвърлих кафето през прозорец,но без чашката,само кафето(беше гадно,а чашката ми трябваше за вода
) и като слезнха целият бус беше в кафе
Иначе по пътя съм виждал кви ли не боклуци да се разхождат,и то по магистралата-кенчета бира,шишета от уиски... 

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3