Спиране на номер към Глобул

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Спиране на номер към Глобул

Мнение от djkita » 19 Юли 2011, 17:24

Колеги знаете ли как стоят нещата със спирането на номер към Глобул.Имам 1 номер който не използвам от 2-3г и постоянно се трупа някаква сметка към него....... уж било от фактурите, но аз за тия 2-3г не съм получил нито една фактура..... И сега ми идва писмо за принудително вземане на парите или нещо от сорта :banghead: Те са 25лв де, но преди една година по същия начин ме накараха да си платя 40лв пак към този номер и затова искам направо да си го спра за да не ме занимават с глупости :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Спиране на номер към Глобул

Мнение от DiMIcha84 » 19 Юли 2011, 20:14

Отиваш в някой от офисите на Глобул и си го спираш, то от това по елементарно няма!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Спиране на номер към Глобул

Мнение от ms » 19 Юли 2011, 20:31

Елементарно е разбира се, но в никой случай евтино, бързо и лесно... следваш им процедурата (молби и други глупости), плащаш си таксите до края на договора, изтърпяваш им глупостите докато те убеждават не само да не спираш тая карта, а и да си вземеш още 3 нови на дебела такса и ще си спреш картата все някой ден...
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата