СЛЕД НОЩНАТА РАБОТА НА АВТО-КРАДЦИТЕ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Re: СЛЕД НОЩНАТА РАБОТА НА АВТО-КРАДЦИТЕ!!!
Съжалявам колега.. направо е жалко.. проблема не са само финансите, нервите няма кой да ни ги върне... 

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
Колега, от една страна, съчувствам ти за кражбата... на мен само едно огледало са ми крали и знам колко е гадно, а не знам ако така ти я опоскат.
От другата страна обаче, разбирам и застрахователите защо не плащат липси. Има ужасно много хора в България (аз познавам няколко такива) които биха си свалили сами фаровете и навигациите, за да им платят 2-3 хиляди лева, и утре пак ще си ги поставят.
Ако стане така, каското ще стане от 500 лева на 1000 лева - застрахователите ще прехвърлят тези разходи върху нас. Тоест, ще пострадаме пак съвестните клиенти, защото ще трябва ние да плащаме липсите на недобросъвестните.
Така че приемайте "пълното" каско като това, което е - застраховка срещу риска да се блъснете или да ви откраднат цялата кола, или да падне дърво върху нея. Това е.
От другата страна обаче, разбирам и застрахователите защо не плащат липси. Има ужасно много хора в България (аз познавам няколко такива) които биха си свалили сами фаровете и навигациите, за да им платят 2-3 хиляди лева, и утре пак ще си ги поставят.
Ако стане така, каското ще стане от 500 лева на 1000 лева - застрахователите ще прехвърлят тези разходи върху нас. Тоест, ще пострадаме пак съвестните клиенти, защото ще трябва ние да плащаме липсите на недобросъвестните.
Така че приемайте "пълното" каско като това, което е - застраховка срещу риска да се блъснете или да ви откраднат цялата кола, или да падне дърво върху нея. Това е.
- Pepozag
- Потребител
-
- Кара: Е39 525 TDS; Е60 535d
- Мечтае да кара: f10 m5
vas33 написа:Съжалявам колега, аз вчера открих че са ми взели капачките на винтилите, незнам какъв човек би го направил.
На мен вчера ми откраднаха един болт на едната джанта, същите като в твоя случай! Колко да струва този болт, 2.50-3 лв? А ако някой ги види ще има счупени зъби за стотици левове