Охлаждане на панелка идеи? - решено
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: Охлаждане на панелка идеи?
Говорим за евтино то е ясно че скъпото ще е много по хубаво 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
При мен всичко се разви благополучно
Днес хората на попа са сложили някаква мидеа, ма не знам девятка ли дванайска ли, охлаждало яко, като се прибера след малко ще го скив кво точно е
Ама нямаше да е лошо и да се знаят реално някакви алтернативи де

Днес хората на попа са сложили някаква мидеа, ма не знам девятка ли дванайска ли, охлаждало яко, като се прибера след малко ще го скив кво точно е

Ама нямаше да е лошо и да се знаят реално някакви алтернативи де

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
мидеата е супер в твоя случай, ще изкара 1 - 1.5 година работа като хората и ще се скапе, ама да не ти пука нали си под наем и ти пръв ще я ползваш. Само дано е енергиен клас А, че имат някой серии дето си харчат като акумулиращи печки 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Мидеа-та като цена-качество май са най за предпочитане, макар да се изказва мнение, че качеството на моделите в годините варира. В службата има една 12-ка, монтирана е 2005 година, охлажда стая с ел. табла. Климатика до сега е спиран 1-2 пъти за почистване на мрежестия филтър, през цялото време работи само на охлаждане 18-20 градуса.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- xpl0d
-
-
GKuzmanov написа:мидеата е супер в твоя случай, ще изкара 1 - 1.5 година работа като хората и ще се скапе, ама да не ти пука нали си под наем и ти пръв ще я ползваш. Само дано е енергиен клас А, че имат някой серии дето си харчат като акумулиращи печки
Midea MSR-12HRN1 са сложили, клас А е

Мисля, че темата е изчерпана и може да се заключва

Горе долу в тоя период 2004-2005 правихме една кооперация.Та там се сложиха има няма 200-300 климатика "медия" както каза един индивид по морето.
Основно бяха 9ки и 12ки.Впечатление ми направи следната зависимост.На една и съща фасада имаше средно 40-50 климатика.Едно изложение,един монтаж и тотална разлика в работата на тия климатици.
Едни работят до -15 въпреки,че не бяха инвертери,други на 0 и са чао,довиждане,лека нощ,мерси.
На една част шума им беше като от кацащ самолет,а на други напълно в нормата.
Та идеята на тоя ми пост беше,че мидеа тогава си беше като игра руска ролетка.Или,или!
Сега не се занимавам с тази марка тъй като както вече казах съм предубеден.Имам колеги които работят и казаха,че са повишили качеството,но...Всеки си преценява.
Там нео,бео,гео и т.н.Да им се радват китайците.
Аз лично бих препоръчал не особено известната марка на пазара НордСтар.
Имат читави компресори или панасоник или митсубишита и като цяло за цената си са екстра.
Доста такива бройки съм видял и гледам все още монтирани и са като цяло без проблемни.
Вече за повече пара кой каквото му хареса дали ЛГ,дали Дайкин или митсубишита въпрос на вкус.

Основно бяха 9ки и 12ки.Впечатление ми направи следната зависимост.На една и съща фасада имаше средно 40-50 климатика.Едно изложение,един монтаж и тотална разлика в работата на тия климатици.

Та идеята на тоя ми пост беше,че мидеа тогава си беше като игра руска ролетка.Или,или!
Сега не се занимавам с тази марка тъй като както вече казах съм предубеден.Имам колеги които работят и казаха,че са повишили качеството,но...Всеки си преценява.
Там нео,бео,гео и т.н.Да им се радват китайците.
Аз лично бих препоръчал не особено известната марка на пазара НордСтар.
Имат читави компресори или панасоник или митсубишита и като цяло за цената си са екстра.
Доста такива бройки съм видял и гледам все още монтирани и са като цяло без проблемни.
Вече за повече пара кой каквото му хареса дали ЛГ,дали Дайкин или митсубишита въпрос на вкус.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Охлаждане на панелка идеи? - решено
Между другото в нас на майтап сложихме Nordstar и не е зле.Станаха май вече 2 години и е нямал отказ нито зимата нито лятото.Вътре е изключително тих.В другата стая не дадох да сложат Nordstar и си седи климатика от детството ми Electrа.И той е безпроблемен.За близо 10-тина години единствения ремонт е смяна на лагери на вентилатора отвън.

8.32
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
GKuzmanov написа:мидеата е супер в твоя случай, ще изкара 1 - 1.5 година работа като хората и ще се скапе, ама да не ти пука нали си под наем и ти пръв ще я ползваш. Само дано е енергиен клас А, че имат някой серии дето си харчат като акумулиращи печки
Само дето имам два климатикика Midea MSR3-12HRN1 и вече 4 години не са мръднали и целогодишно работят,като се има на предвид че ги купих на промоция за около 400 лв. на климатик.Според мен Мидеа са най-добрите климатици за цената си

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
просто казвам че при мидеата е малко на сляпо ... имам познат дето кара 7година с мидеа а един приятел на 2рия месец му се прееба компресора
лично аз от дайкин не бях доволен камоли мидеа 

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Всичко е въпрос на късмет на какво ще случиш може и евтин да е климатика и да изкара повече години от скъпият
- xpl0d
-
-
GKuzmanov написа:просто казвам че при мидеата е малко на сляпо ... имам познат дето кара 7година с мидеа а един приятел на 2рия месец му се прееба компресоралично аз от дайкин не бях доволен камоли мидеа
A с какво си сега, че ми стана интересно?

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Хубаво , но...скъпо...(даже по скъпо от 2 12-ки плазми)
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4