Мерцедес G 290 или БMВ Х5 3.0 D ?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Мерцедес G 290 или БMВ Х5 3.0 D ?
мене от куфара ме досмешава... а като е с 55 мотора ме дострашава- толкова куцо возило е откъм динамика.
ако няма да ходиш да вадиш картофи с него на село- не бих дори го мислил. лоша динамика, никакво усещане, малко/тясно отвътре, недодялано, шумно/скръца/потраква... чепато... ненадеждно (как може бе- ем просто, ем скъпо, ем ненадеждно???)... не знам на какво се дължи всъщност мачо имиджа му в една държава в която пътищата са основно асфалтирани. някакъв вид мазохизъм е според мене притежанието на г-класа.
бмв-то е в пъти по-добрия избор според мене.
ако няма да ходиш да вадиш картофи с него на село- не бих дори го мислил. лоша динамика, никакво усещане, малко/тясно отвътре, недодялано, шумно/скръца/потраква... чепато... ненадеждно (как може бе- ем просто, ем скъпо, ем ненадеждно???)... не знам на какво се дължи всъщност мачо имиджа му в една държава в която пътищата са основно асфалтирани. някакъв вид мазохизъм е според мене притежанието на г-класа.
бмв-то е в пъти по-добрия избор според мене.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Сравняваш ябълки с круши.
Едното е джип на рама с два цели моста и три фабрични блокажа, а другото е високо комби. И точно тези Г-класи са много здрави, проблемните са около 2000г. до към 2005.
А ако Х5-цата е със 5ск. автоматик на GM, ти пожелавам късмет.
В Русия Г-класа и Ленд Крузър се ползват за придружаващи автомобили. При удар и евентуално избутване са много корави и остават в движение + имат големи и мощни двигатели. А нашите мутри гледат от Руските, и така.
Едното е джип на рама с два цели моста и три фабрични блокажа, а другото е високо комби. И точно тези Г-класи са много здрави, проблемните са около 2000г. до към 2005.
А ако Х5-цата е със 5ск. автоматик на GM, ти пожелавам късмет.
alx написа:. не знам на какво се дължи всъщност мачо имиджа му в една държава в която пътищата са основно асфалтирани. някакъв вид мазохизъм е според мене притежанието на г-класа.
В Русия Г-класа и Ленд Крузър се ползват за придружаващи автомобили. При удар и евентуално избутване са много корави и остават в движение + имат големи и мощни двигатели. А нашите мутри гледат от Руските, и така.
Последна промяна msi200 на 19 Юли 2011, 22:17, променена общо 1 път
I love the sound of V8 in the morning...
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Х5 е по добрият вариянт според мен успех .
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
dobromir написа:Х5 е по добрият вариянт според мен успех .
По-добрият избор за КОЛА съм съгласен,но ако става въпрос за ДЖИП сравнението е леко казано смешно.Фен съм на Х5,но Г-класата като проходимост е невероятен.Освен проходимоста му,обаче всичко друго както каза и колегата alx е кофти.Некомфортна и нестабилна е независимо от екстри и разновидности на окачване.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
kikko написа:dobromir написа:Х5 е по добрият вариянт според мен успех .
По-добрият избор за КОЛА съм съгласен,но ако става въпрос за ДЖИП сравнението е леко казано смешно.Фен съм на Х5,но Г-класата като проходимост е невероятен.Освен проходимоста му,обаче всичко друго както каза и колегата alx е кофти.Некомфортна и нестабилна е независимо от екстри и разновидности на окачване.

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Прави са колегите, че зависи какво търсиш - паркетник или истински джип? G-класата почти няма конкуренция във своя клас - прави си сметка, щом се произвежда от 1979г. почти непроменена. И още повече, това ти го казваме от БМВ-форума!
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- zxsport
-
Авторът не пише кое е избрал, но моят съвет е Г290 - дизел, във вариант 129 к.с. - окачването и мотора /макар и леко муден/ са "железни".
Зависи на каква кола ще попаднеш.Трошела се нз си какво -- кола не се плаши от каране плаши се от неподържане. Аз съм за Г-класа. 

BMW e28 4.0 V8 Turbo 600k.c.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
dobromir написа:Х5 е по добрият вариянт според мен успех .
с двете ръце за Х5

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако автора ще излиза извън асфалта то Х5 не е неговия автомобил 

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Първо си помисли за какви цели основно ще го ползваш.Ако ще караш основно по асвалт взимай хикса, става и за лек (ама много лек) офроуд
Иначе за навсякъде- Гто ,ама аз съм малко пристрастен към тея куфарчета.

Иначе за навсякъде- Гто ,ама аз съм малко пристрастен към тея куфарчета.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
G класата превъзхожда Х5 по всички показатели и то в пъти,освен във вървенето и комфорта(в повечето случаи)!
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Незнам колко проходима и колко няма конкуренция....но ми стана доста смешно на живо с очите си когато видях Х6 да прави смешна една G class-a ......собственика искаше да си я оставя и да си тръгва пеша!!!
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5