Колеги препоръчаите ми някои добър невролог !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги препоръчаите ми някои добър невролог !!!

Мнение от bmw_power_x5 » 21 Юли 2011, 0:29

Колеги променям заглавието на темата защото ходих на невролог и ми предписа някакви протижожъзпалителни и никакъв ефект издут съм от дясната страна врата и шията.Препоръчаите ми някои добър невролог за София.
Благодаря ви предварително !!!
Последна промяна bmw_power_x5 на 27 Юли 2011, 12:04, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Re: Колеги препоръчаите ми някои който лекува с биоенергия.

Мнение от em1l » 21 Юли 2011, 0:55

По добре първо опирай при някой местен чакръкчия в София и тогава електроенергий вецове и тецове. По ще помогне според мен има хора който те оправят само с 2-3 кълченета.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 21 Юли 2011, 0:57

А пробва ли със снимка и консултация със специалист?
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 21 Юли 2011, 9:36

Колко снимки имам колега албум да си направя и ми предписват някаки антивъзпалителни да се тъпча само и нищо !!!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Юли 2011, 9:37

pepitoooooooooo написа:А пробва ли със снимка и консултация със специалист?

Ти що искаш да облъчваш човека заради някакво схващане.. Колега прегледай темите има една тема " Помощ за силно схванат врат" Ако нямаш изтръпване в ръцете или болки по дължината им.. няма проблем с нервите ами само схващане.. то е нормално при сегашните жеги и климатици.. а Биоенергията няма да помогне много много.. трябва ти един Хубав масаж :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 21 Юли 2011, 10:13

Koлега, не се се занимавай с глупости. Ходи в Токуда - ще ти направят малко масаж, ще ти пуснат 1-2 вида токове и ще се оправиш. Схванат врат не се лекува с антибиотици :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 21 Юли 2011, 10:35

Акупунктура (иглотерапия) :idea:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 21 Юли 2011, 11:16

bmw_power_x5 написа:Колеги препоръчаите ми някои който лекува с биоенергия някъде за София или района, защото закъсах с врата, а не искам да се тъпча с един куп излишни лекарства, ако някои е ходил и е изпитал някои такъв лечител!!!
П.С. Благодаря предварително !!!

Сериозно ли вярваш на тези глупости с биоенергии :conf:

Ако ти е само схващане иди на кинезитерапевт или някой специализиран масажист, не при обикновените, къде са ходили за двуседмичен курс и се пишат масажисти вече.
С тези биолай*а само ще си хвърлиш парите на вятъра.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 21 Юли 2011, 11:54

bmw_power_x5 написа:Колко снимки имам колега албум да си направя и ми предписват някаки антивъзпалителни да се тъпча само и нищо !!!

нямаш нужда от лекарства а от физиотерапия! Колега моля те не си слагай врата в ръцете "лечители". :paranoid:
за този човек съм чувал че е добър кинезитерапевт http://georgiilchev.com/index.php/%D0%B ... %8A%D1%82/
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Re: Колеги препоръчаите ми някои добър невролог !!!

Мнение от bmw_power_x5 » 27 Юли 2011, 12:05

Спешно !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 27 Юли 2011, 12:09

Колега, дай по-подробна анамнеза :| Терминът 'подут врат' нищо не говори. Кажи откога, какви оплаквания и т.н. за да знам какво да ти препоръчам :confused: Може изобщо да не ти трябва невролог, не знам как точно такъв реши че ти трябва :dunno:

Имай предвид че в Токуда е страшно скъпо ако решиш да ходиш там :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 27 Юли 2011, 12:15

Ами от известно време имам сковаващи болки във врата от дясната страна, силна болка и чак издуване на лимфите, ходих на доктор предписа ми някакви противовъзпаляващи, пих ги 10 дена и сега като спрях на старото положение дойдох и за това питам, ако може някои да ми препоръча добър невролог за да прецени дали неса необходими и някакви изследвания и въобще смяна на лечението или каквото там е необходимо защото не се трае :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 27 Юли 2011, 12:22

д-р михайлова... 13-та поликлиника, или център, или де да знам как се казва вече... срещу хемус пряката... успех...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 27 Юли 2011, 12:38

bmw_power_x5 написа:Ами от известно време имам сковаващи болки във врата от дясната страна, силна болка и чак издуване на лимфите, ходих на доктор предписа ми някакви противовъзпаляващи, пих ги 10 дена и сега като спрях на старото положение дойдох и за това питам, ако може някои да ми препоръча добър невролог за да прецени дали неса необходими и някакви изследвания и въобще смяна на лечението или каквото там е необходимо защото не се трае :)

Хмм...ако беше само схванат врат, може и да мине само от противовъзпалителни и/или физиотерапия. Но ако си сигурен че и лимфните възли са ти подути, то тогава има други вероятни диагнози - в огромен процент от случаите става дума за някаква инфекция. По-скоро някакъв широкоспектърен антибиотик ще ти трябва, защото няма как да знаеш кой точно е причинителят, освен ако не дадеш сума пари за определяне на микроба. Но преди да правиш каквото и да е, отиваш в най-близката лаборатория, да ти направят ПКК /пълна кръвна картина/ - около ~20 лева е някъде. След това я показваш на GP-то да я погледне, и ако имаш инфекция да ти изпише широкоспектърен антибиотик /аугментин най-често/. Ако реши че не иска да рискува да ти изписва каквото и да е - да ти даде направление за специалист.

Но ако това, което ми казваш като оплаквания е точно, не ти трябва невролог. Ако се окаже инфекция по-скоро инфекционист или хематолог ще ти трябва. Ако не се намерят следи от инфекция, тогава по-добре на УНГ отиди, да ти прегледа и отвътре гърлото, може и оттам да тръгне симптоматиката. Макар че щом имаш подути лимфни възли би трябвало и на кръвната картина да излезе инфекцията. Но неврологът не е твоят човек във всички случаи.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Юли 2011, 14:29

goguma написа:
bmw_power_x5 написа:Ами от известно време имам сковаващи болки във врата от дясната страна, силна болка и чак издуване на лимфите, ходих на доктор предписа ми някакви противовъзпаляващи, пих ги 10 дена и сега като спрях на старото положение дойдох и за това питам, ако може някои да ми препоръча добър невролог за да прецени дали неса необходими и някакви изследвания и въобще смяна на лечението или каквото там е необходимо защото не се трае :)

Хмм...ако беше само схванат врат, може и да мине само от противовъзпалителни и/или физиотерапия. Но ако си сигурен че и лимфните възли са ти подути, то тогава има други вероятни диагнози - в огромен процент от случаите става дума за някаква инфекция. По-скоро някакъв широкоспектърен антибиотик ще ти трябва, защото няма как да знаеш кой точно е причинителят, освен ако не дадеш сума пари за определяне на микроба. Но преди да правиш каквото и да е, отиваш в най-близката лаборатория, да ти направят ПКК /пълна кръвна картина/ - около ~20 лева е някъде. След това я показваш на GP-то да я погледне, и ако имаш инфекция да ти изпише широкоспектърен антибиотик /аугментин най-често/. Ако реши че не иска да рискува да ти изписва каквото и да е - да ти даде направление за специалист.

Но ако това, което ми казваш като оплаквания е точно, не ти трябва невролог. Ако се окаже инфекция по-скоро инфекционист или хематолог ще ти трябва. Ако не се намерят следи от инфекция, тогава по-добре на УНГ отиди, да ти прегледа и отвътре гърлото, може и оттам да тръгне симптоматиката. Макар че щом имаш подути лимфни възли би трябвало и на кръвната картина да излезе инфекцията. Но неврологът не е твоят човек във всички случаи.

Напълно съм съгласен с колегата.. Лично съм бил свидетел от проблемен зъб такива неща да стават.. :yes:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата