Препоръка Хотел в Анталия - 5*
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръка Хотел в Анталия - 5*
Дето се вика - в Турция само на проверено... казвайте къде в Анталия сте останали доволни за парите си!
В момента избирам хотел за края на септември и се чудя между няколко - като гледам трябва да е ол инклузив и да е 5*, че тези под 5 ми се виждат много съмнителни.
Гледам Miracle Resort, Lara и Mirada del Mar, Kemer ß Имате ли опит специално с тези?
Поздрави,
В момента избирам хотел за края на септември и се чудя между няколко - като гледам трябва да е ол инклузив и да е 5*, че тези под 5 ми се виждат много съмнителни.
Гледам Miracle Resort, Lara и Mirada del Mar, Kemer ß Имате ли опит специално с тези?
Поздрави,
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Препоръка Хотел в Анталия - 5*
една нова година бях в този хотел Royal Wings Много доволен, няма от какво да се оплача, храна и пиене нон стоп и то в голямо изобилие, обслужване, плаж, басейн, всичко беше съвсем истинско 

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Rixos - http://www.rixos.com/, конкретно този в Анталия се води Rixos Premium Belek
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
При мен поне нещата се промениха и сега гледам други два - Crystal Parasio Verde Belek и Long Beach, Alanya, ама във всяка агенция ти препоръчват други хотели и става ...каша.
Хотелите, които вие препоръчахте досега са супер, убедих се в това из интернет, ама са си скъпички. Ама то за Анталия майче или ранно записване или ласт минет и ходене само в тези хотели, които са с имета - Titanic, Royal Wings, Rixos Group, Susesi, Calista и т.н.
Поздрави,
PS: Давайте още препоръки.
Хотелите, които вие препоръчахте досега са супер, убедих се в това из интернет, ама са си скъпички. Ама то за Анталия майче или ранно записване или ласт минет и ходене само в тези хотели, които са с имета - Titanic, Royal Wings, Rixos Group, Susesi, Calista и т.н.
Поздрави,
PS: Давайте още препоръки.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Пробвай с Concorde и Amara Dolce Vita, чувал съм, че и Titanic не бил лош като хотел. Но Rixos си остава най-добрата възможност. 

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
ако ще даваш пари, susesi е много по-добрия избор от rixos, бил съм и в двата и просто няма база за сравнение, да и rixos е много добър, но susesi е класи над него. и обслужване и ядене и качество на изпълнение на хотела и стаите са по-големи... само е по-малък на площ, но не мисля, че това в случая е меродавно.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ние бяхме в Miracle Resort, не знам защо колегата по-горе съветва да го пропуснеш. Беше приятно местенце, не съм забелязал нещо лошо. Може би менюто в ресторанта не предлага нищо специално и може да бъде шумничко, ако е пълен хотела, особено от немци.
Екскурзиите, които предлагат са много готини, препоръчвам ти да ти опиташ.
Екскурзиите, които предлагат са много готини, препоръчвам ти да ти опиташ.
BMW only!
10 мнения
• Страница 1 от 1