Татуировка на Врата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Татуировка на Врата

Мнение от Yordanovv » 22 Юли 2011, 12:52

Здравейте колеги , решил съм да си направя татоо на врата , отстрани под ухото не отзад на шията . До сега не съм си правил каквито и да е татуировки и съм доста незапознат с цялата тая работа . Все още не съм 100% сигурен дали искам да е на врата . Изглежда готино , вижда се и тн... Но ми е чудно дали някой ден като отида на интервю за работа или нещо подобно няма да ме изгледат странно и да ми кажат махай се . Вие на какво мнение сте , добра идея ли е да си правя татоо на врата ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Татуировка на Врата

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2011, 13:10

Ако смяташ цял живот да работиш хамалин, сервитьор, продавач (Не, че има срамна и лоша работа, работил съм ги всичките. Просто заплащането тук е кофти.) няма да имаш проблем.
Ако мислиш да работиш в офис по-добре забрави за татуси на видими места.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 22 Юли 2011, 13:12

Yordanovv написа:Изглежда готино , вижда се и тн... Но ми е чудно дали някой ден като отида на интервю за работа или нещо подобно няма да ме изгледат странно и да ми кажат махай се...

като си го мислиш това, за къде си тръгнал, татус на гърлото става ако си рокер/пънкар/анархист или по професия синче... :winky:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Юли 2011, 13:21

bum_bum написа:Ако смяташ цял живот да работиш хамалин, сервитьор, продавач (Не, че има срамна и лоша работа, работил съм ги всичките. Просто заплащането тук е кофти.) няма да имаш проблем.
Ако мислиш да работиш в офис по-добре забрави за татуси на видими места.

:yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Юли 2011, 13:24

с тенденцията на европеизиране ,мисля,че все по-малко внимание ще се обръща на тези подробности,които не определят човек..
Проблемът е ако един ден почне на теб самия да не ти харесва-имам познат с баркод на врата с ЕГНто му отдолу-сега не и се радва особено :roll:
А за работата в офис-поне в Булгаристан май повечето гореизброени професии на черния труд са доста по-добре платени от "офис " позициите :lol: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 22 Юли 2011, 13:28

Bogat-Beden написа:с тенденцията на европеизиране ,мисля,че все по-малко внимание ще се обръща на тези подробности,които не определят човек..
Проблемът е ако един ден почне на теб самия да не ти харесва-имам познат с баркод на врата с ЕГНто му отдолу-сега не и се радва особено :roll:
А за работата в офис-поне в Булгаристан май повечето гореизброени професии на черния труд са доста по-добре платени от "офис " позициите :lol: :lol:

те хубаво са по-високо платени, ама дали им вървят и осигуровките и могат да се работят след 30-35 години? има много гледни точки към този казус ;)

към колегата с татуса - представи си, че влизаш в банка за кредит от 10 000 лв, а отсреща те посреща усмихнат младеж с обица, баркод на врата и под ръкавите му се подават разни дракони и феи ... как ти изглежда?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2011, 14:11

Колкото и да се европеизираме централните офиси за Източна Европа на болшинството европейски фирми ще си останат основно в Гърция и Румъния. Поради тоя факт, дори и да работиш в европейска фирма, където са толерантни към подобен род неща по време на кариерата си най-големият шеф, който ще видиш ще е я румънец, я грък. А те в голямата си част бидейки крайно консервативни хора ще си съставят за теб мнение, което никога няма да е в твоя полза.
Да не говорим, че дори на ниска управленска позиция не виждам как бих взел човек да го водя при клиенти ако е с разни татуси по врата или ръцете.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 22 Юли 2011, 14:29

Колко мъка има по този свят :mhihi: :mhihi:
заради мнение в другата тема за татусите отнесох 1 банан, но пак ще си кажа аз.
какво ви пречат татуировките бе хора? какви са тези предрасъдици специално към тях?
защо само хамали да имат татуси, а тези с костюмите не?
Ако си те кефи пич направи си... все пак това е нещо което правиш на СЕБЕ СИ. на никой не пречиш.
и макар, че това което описа като място малко гейско ми изглежда :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2011, 14:52

Ми пречат ми на мен лично, щото в това с което се занимавам пращам хора по разни търговски обекти да вършат някаква определена работа.
Бих искал да изпратя нормално изглеждащ човек, който няма да изглежда като мутра или престъпник, а ще буди доверие тъй като това е важно за работата, която го пращам да свърши.
Нямам нищо против татуировките, харесват ми дори и брутално изрисувани хора с ръкави, крачоли и кво ли не, но просто нямат място в това с което се занимавам :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 22 Юли 2011, 15:25

явно 90% от хората тука (и в БГ) живеят още в 19 век :mhihi: колега имам ръкав на едната ръка, проблеми съм нямал никъде за намиране на работа, само са я гледали да нее някои гола жена или простотия което си е грозновато. На врата най вероятно ще имаш проблеми, а и няма как да я скриеш освен с шалчета да ходиш :mhihi: по добре не си прави там лично мнение. Специално на колегата bum_bum искам да кажа, че татосите са изкуство а не мутренски и хулигански изпълнения.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Юли 2011, 15:27

Ако не беше заради работата (бъдещето), до сега да съм си направил една на предмишницата... Но уви, ще си остана и тая година с временната на морето скоро :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Юли 2011, 15:29

Все едно аз дето съм търговски представител да вляза в някоя лъскава фирма, обрисуван и да се опитвам да им спечеля доверието :D Дори няма да ме пуснат в офисът, охраната ще ме върне още от портала :mhihi:
Нищо против нямам срещу татусите, но да са на някакви места, където с дрехи не се виждат.Даже ме кефят и скоро мисля да си правя някакъв по-малък на гърбът :D

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 22 Юли 2011, 15:31

Що четете половинчато мненията на колегите :kuku:
После се карате :nono:

Татус на врата е жестоко! Обожавам, страшно възбуждащо е, НО...
така стоят нещата, че никъде няма да те вземат насериозно,особено на работа...такива са хората.. още сме по мислене 20г назад!
Да не говорим, че ако някой ден направиш някоя простотия си е сериозен отличителен белег :mhihi:
Затова някъде, където можеш да го скриеш с дреха, поне аз така правя...
Иначе решението е твое!!!

И не знам защо през 5 теми има тема за татус...това според мен е нещо твърде лично... :conf:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Юли 2011, 16:16

Ronka написа:Татус на врата е жестоко! Обожавам, страшно възбуждащо е, НО...
така стоят нещата, че никъде няма да те вземат насериозно,особено на работа...такива са хората.. още сме по мислене 20г назад!

Поради таа причина некои хора си правят временни :D :smoke:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 22 Юли 2011, 16:18

flame написа:
Ronka написа:Татус на врата е жестоко! Обожавам, страшно възбуждащо е, НО...

Поради таа причина некои хора си правят временни :D :smoke:

Да... това също е идея :yes: :bchug:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Следваща

Назад към Извън Темата