Кат затваря околовръстното за гонки
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Кат затваря околовръстното за гонки
ms написа:acho.rs написа:Никак не е добре да НЕ се прави нищо, но простото осигуряване на един участък за каране НЕ е решението... има и други неща дето да се свършат преди това...
- кой е казал , че е цялото решение - това е първата стъпка , която не е одобрена и все още се обмисля . Само , че ест. висички трябва да оплюят нещо , още преди да се е родило
това е ПОСЛЕДНАТА стъпка... да намерят решение как да се справят със самоубийците дето карат в трафика с 200, дето минават между колите, дето карат с 300 на магистралата, дето все реват, че тея с колите не ги пазят- тоест да спрат тея изпълнения по улиците първо и тогава да им затварят път за чесане на крастата, тогава нямам нищо против... докато обаче мотористите продължават да са сериозна опасност на пътя за всички (най-вече за себе си) НЕ заслужават специални екстри...
Що на дрифтърите не им затворят някоя хубава отсечка с много завои да си карат на волякато ще има екстри за едните, да има и за другите- дрифтърите да не са нещо по-малко хора от мотористите
Много е прост отговора!Има кой да се застъпи за мотористите

Има си начини много,но няма кой да се занимава!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз се чудя от друга една гледна точка. Ако съм натоварил жигата с домати и чушки от село и съм си платил всичките данъци, такси, ВИНЕТКА и т.н. и те ми затворили пътя за да може няколко келеша да си чешат крастата тогава кво прайм? Не съм богат и 5-10км обикаляне са ми проблем 

bum_bum написа:Аз се чудя от друга една гледна точка. Ако съм натоварил жигата с домати и чушки от село и съм си платил всичките данъци, такси, ВИНЕТКА и т.н. и те ми затворили пътя за да може няколко келеша да си чешат крастата тогава кво прайм? Не съм богат и 5-10км обикаляне са ми проблем
тия субекти по тъмно не пътуват, че им се хабят крушките на фаровете

No bling at the Ring
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
bum_bum написа:Аз се чудя от друга една гледна точка. Ако съм натоварил жигата с домати и чушки от село и съм си платил всичките данъци, такси, ВИНЕТКА и т.н. и те ми затворили пътя за да може няколко келеша да си чешат крастата тогава кво прайм? Не съм богат и 5-10км обикаляне са ми проблем
спираш и изчакваш да свършат гонките, тъкмо да си почине баба жула

докато обаче мотористите продължават да са сериозна опасност на пътя за всички (най-вече за себе си) НЕ заслужават специални екстри...
При мотористите един изпуснат завой е равен на тотал щета,докато при дрифтърите най-много поучукани ламарини и някой друг курбан всяка година

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Аз си мисля, че ще пуснат движението в другата лента двупосочно и няма да има задръствания.
Сега вече е хубаво и голямо и има такава възможност.
Сега вече е хубаво и голямо и има такава възможност.