Кат затваря околовръстното за гонки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Кат затваря околовръстното за гонки

Мнение от (bubsa) » 23 Юли 2011, 13:42

ms написа:
acho.rs написа:
Никак не е добре да НЕ се прави нищо, но простото осигуряване на един участък за каране НЕ е решението... има и други неща дето да се свършат преди това...

- кой е казал , че е цялото решение - това е първата стъпка , която не е одобрена и все още се обмисля . Само , че ест. висички трябва да оплюят нещо , още преди да се е родило :kuku:

:nono: това е ПОСЛЕДНАТА стъпка... да намерят решение как да се справят със самоубийците дето карат в трафика с 200, дето минават между колите, дето карат с 300 на магистралата, дето все реват, че тея с колите не ги пазят- тоест да спрат тея изпълнения по улиците първо и тогава да им затварят път за чесане на крастата, тогава нямам нищо против... докато обаче мотористите продължават да са сериозна опасност на пътя за всички (най-вече за себе си) НЕ заслужават специални екстри...

Що на дрифтърите не им затворят някоя хубава отсечка с много завои да си карат на воля :?: като ще има екстри за едните, да има и за другите- дрифтърите да не са нещо по-малко хора от мотористите :?:

Много е прост отговора!Има кой да се застъпи за мотористите :idea: И са много по-задружни от дрифтърите,а и са много повече!
Има си начини много,но няма кой да се занимава!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2011, 21:19

Аз се чудя от друга една гледна точка. Ако съм натоварил жигата с домати и чушки от село и съм си платил всичките данъци, такси, ВИНЕТКА и т.н. и те ми затворили пътя за да може няколко келеша да си чешат крастата тогава кво прайм? Не съм богат и 5-10км обикаляне са ми проблем :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Юли 2011, 21:32

bum_bum написа:Аз се чудя от друга една гледна точка. Ако съм натоварил жигата с домати и чушки от село и съм си платил всичките данъци, такси, ВИНЕТКА и т.н. и те ми затворили пътя за да може няколко келеша да си чешат крастата тогава кво прайм? Не съм богат и 5-10км обикаляне са ми проблем :dunno:

тия субекти по тъмно не пътуват, че им се хабят крушките на фаровете :)
No bling at the Ring

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 23 Юли 2011, 21:55

bum_bum написа:Аз се чудя от друга една гледна точка. Ако съм натоварил жигата с домати и чушки от село и съм си платил всичките данъци, такси, ВИНЕТКА и т.н. и те ми затворили пътя за да може няколко келеша да си чешат крастата тогава кво прайм? Не съм богат и 5-10км обикаляне са ми проблем :dunno:

спираш и изчакваш да свършат гонките, тъкмо да си почине баба жула :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 26 Юли 2011, 20:42

докато обаче мотористите продължават да са сериозна опасност на пътя за всички (най-вече за себе си) НЕ заслужават специални екстри...

При мотористите един изпуснат завой е равен на тотал щета,докато при дрифтърите най-много поучукани ламарини и някой друг курбан всяка година :bchug: Така че е до манталитет-не до моторист или дрифтър :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Юли 2011, 23:15

Аз си мисля, че ще пуснат движението в другата лента двупосочно и няма да има задръствания.
Сега вече е хубаво и голямо и има такава възможност.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата