Blackberry?
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Blackberry?
Здравейте,
Шефа ме натиска да ми купи Блекбъри по мой избор
и въпросите ми към вас са:
1. Заслужава ли си? Т.е. ще ми върши ли работа за имейли, И-нет, говорене и т.н.
2. Кой модел?
3. Друго, което е важно да знам за Блекбъри?
4. Ще го взема от Виваком и ще ползвам тяхното 3G
Благодаря ви за мненията
Шефа ме натиска да ми купи Блекбъри по мой избор

1. Заслужава ли си? Т.е. ще ми върши ли работа за имейли, И-нет, говорене и т.н.
2. Кой модел?
3. Друго, което е важно да знам за Блекбъри?
4. Ще го взема от Виваком и ще ползвам тяхното 3G
Благодаря ви за мненията

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Blackberry?
Ако работата ти е свързана с повечко мейли ........ заслужава си на 100%
Но ако е само за джиджи-биджи....... не знам
ти си преценяваш 
Но ако е само за джиджи-биджи....... не знам

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Вивакома има ли блекбъри пакет?
На мен грам не ми хареса, а го имам доста време - без нет е много зле.
Харесай си сторм 2
На мен грам не ми хареса, а го имам доста време - без нет е много зле.
Харесай си сторм 2
Аз имах блекбери почти 10 години. Сега съм с айфон и ми харесва повече за бизнес цели. Едно време блекберитата нямаха еквивалент. Сега са дървета.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- blackrider
- младши ентусиаст
-
и аз имах ББ,но без план с интернет за нищо не става. Продадох го веднага!
Има толкова много други марки и модели телефони на които пак можеш да получаваш и ипращаш майли и не само. За ББ няма скайп!
Има толкова много други марки и модели телефони на които пак можеш да получаваш и ипращаш майли и не само. За ББ няма скайп!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
има скайп - iscoot, но въпреки, че отскоро откриха аппстор-а, в сравнение с епъл и андроид, просто няма място за сравнение - прекалено малко апликейшъни 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Видеото кърти!
Блекберито има смисъл ако ползваш корпоративен e-mail/exchange/calendar и такива работи характерни предимно за външни (небългарски) фирми с определена политика за сигурност и обмен на вътрешнофирмена информация/документация. С новия си ОС 6 ли беше е по-добре, ама пак си е "боровинка".
Only dead fish follow the stream...
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
аз съм със сторм 9500 и съм много доволен 3-та година карам с него и всичко което ми потрябва го има в апликейшън стора. Също така карам 2 дни с батерията при непрекъснати разговори и нет, докато с нокията я стигне за ден я не зависи как са облаците 

alx написа:Аз имах блекбери почти 10 години. Сега съм с айфон и ми харесва повече за бизнес цели. Едно време блекберитата нямаха еквивалент. Сега са дървета.
ако боровинката е дърво, то нокиа, сони, моторола, самсунг трябва да са пластмаси за рециклиране

за бизнес цели не знам, но болд 9700 е най-изпипаният телефон който съм ползвал, някви малки неща дето конкурентите не се сещат да ги правят- заключва се в калъфа си, самичък се включва, ако има настроена аларма, като дръпнеш слушалките спира музиката, автоматично маркира пауза бутона докато тичаш.. и-мейл клиента е убийствено добър(до 30 пощи май), а браузването като за телефон, който няма тъчскрийн е доста добре, хиляди приложения- имам книги, онлайн списания, целият офис пакет, фенерче чрез светкавицата и приложение за гонене на ... комари с 2 думи-умна джиджавка

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Aбе я поддържаме освен цялата друга мъзгоч и доста BB сървъри и да си кажа право бая са проблемни, хич не им завиждам на лузърите, пардон юзърите 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
от 4 години ползвам само тая марка щото ни купуват служебни ,доволен съм - като сглобка и изработка е доста по добре от много по прехвалени марки и модели ,а пуш мейла мен ми върши отлична работа и много ме улеснява .. приложения има бол стига да му се занимава човек за мен телефона е главно за разговори за други неща си имам лаптоп 1 кило ,много по удобен ми е .
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
alx написа:Аз имах блекбери почти 10 години. Сега съм с айфон и ми харесва повече за бизнес цели. Едно време блекберитата нямаха еквивалент. Сега са дървета.
факт.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
моето служебно е блекбери .. няма толкова противен телефон.. дори не искам и модела да му знам.. с един скролер като топче дето трябва да го чистиш всеки месец.. батериите са им ужас.. за личен си взех ифон 4ка и съм супер доволен!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
BB-то е най-добрия бизнес телефон.
От към имейл функции някои нокиите бизнес клас го доближават.
Факт е, че марката бавно умира и телефоните нямата много есктри. Например най-доброто в момента ББ е 9800 торч, за които пари (800) може да се вземе коя да е нокия с дубъл екстри.
Въпрос на вкус, но пак за имейл няма аналог ББ-то. Аз съм 2 години с 8520, който освен всичко друго е и отвратително здрав.
От към имейл функции някои нокиите бизнес клас го доближават.
Факт е, че марката бавно умира и телефоните нямата много есктри. Например най-доброто в момента ББ е 9800 торч, за които пари (800) може да се вземе коя да е нокия с дубъл екстри.

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi