какво сънувахте последно?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: какво сънувахте последно?
от 2 години насам освен кошмари, ужаси и трилъри друго нищо....
ма то като не ти се случват хубави неща, няма как всичко да ти е наред
ма то като не ти се случват хубави неща, няма как всичко да ти е наред

Сънувам доста често, да не казвам всяка вечер...обикновено рано сутрин и най-ме е яд телефона като ме събуди за работа, все едно да гледаш филм и на средата да те прекъснат
Повечето ги помня 5-10 мин след събуждането, като имам няколко мега реални. Примернио единият докато в сънят ритах няккъв свиреп, огоромен пес, скачащ срещу мен, изритах супер силно малката масичка до леглото ми и си разкървих кракът
По принцип съм чувал, че начинът на мозъкът да се справи със стреса е именно сънят и най-често хората сънуват, когато са обезпокоени и имат проблеми.

По принцип съм чувал, че начинът на мозъкът да се справи със стреса е именно сънят и най-често хората сънуват, когато са обезпокоени и имат проблеми.
Напоследък сънувам често, естествено щуротии
Снощи например сънувах някви коне, каруци, по едно време единия кон пощуря и отхапа чепа на другия .. и се събудих
Имах период преди около 2 години, редовно сънувах, че летя. Много беше яко. Заспивах и политах

Имах период преди около 2 години, редовно сънувах, че летя. Много беше яко. Заспивах и политах

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз сънувам всяка вечер,и то предимно като колегата по-горе само простотии-стрес от бачкането,бой,жени и други гадости
Макс 3-5 процента да са ми хубави сънища и после ме е яд като се събудя,дори по време насън се усещам понякога ,че не е възможно да е реално нещо толкова хубаво
И аз мисля,че е някакъв мозъчен стрес мениджмънт-съдя за това по сюжетната линия

И аз мисля,че е някакъв мозъчен стрес мениджмънт-съдя за това по сюжетната линия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пресно пресно от преди малко. По едно време сънувах че с Е36 М3 като на DrivingGOD правя hill climb
. После пък карах М6 и понеже вчера гледах пак бързи и яростни, сънувах че със М6-цата ограбваме няква банка и сме взели няколко милиона и с парите ще отваряме сервиз и аз скачах аз да сглабям двигателите, после пък сънувах че тренара по гребане ми се обажда да се видим, ама ме кара да ходя му взимам скалички(пастички) и докато ги взимам, от накакъв вестник идват да ни снимат. Изядохме скаличките и отиваме на някаква среща, да се разберем кой ще гребе

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
И аз като повечето колеги сънувам предимно простотии.
Най често сънувам че ме гони нещо, движа се много трудно, имам някакъв пистолет с който да го гръмна, но спусака му е толкова твърд че не мога да го натисна.
Сънувал съм преди доста време, че с робокоп пийме на една маса по едно време се скарахме много брутално и се сбихме, направо го спуках от бой
Други сънища които сънувам често е че печеля някакви милиони от казано, макар не си падам много по казината.
Най често сънувам че ме гони нещо, движа се много трудно, имам някакъв пистолет с който да го гръмна, но спусака му е толкова твърд че не мога да го натисна.
Сънувал съм преди доста време, че с робокоп пийме на една маса по едно време се скарахме много брутално и се сбихме, направо го спуках от бой

Други сънища които сънувам често е че печеля някакви милиони от казано, макар не си падам много по казината.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Снощи сънувах, ега ти филма: В къщи съм и през прозореца стрелям и убивам със снайпер хора, след което излизам. В тоя момент нещо гърми вътре, връщам се и гледам- едната стена и част от тавана ги няма. Вадя пак спайпера да убивам, ама нещо ми беше минал меракът. Реших, че трябва да се преместя в друго жилище с кораб /що с кораб не знам/, ама имах доста багаж и докато чаках кораба се събудих- с главоболие.
Често ми се случва да сънувам, как падам от високо.
Веднъж сънувах, че летя- беше неописуемо.
Често ми се случва да сънувам, как падам от високо.
Веднъж сънувах, че летя- беше неописуемо.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Сега разбирам че е полезно да не се гледат много много американски филми
Иначе, хубав сън до сега нямам дори бегъл спомен въобще да съм имал.
Иначе няколко пъти съм сънувал че тръгвам да се пребивам с буса(защо точно с него нямам идея) и в следващия момент се събуждам.
Също имаше една поредица от нощи в който сънувах че съм усвоил някакво движение с което мога да се издигам и да летя, което всъщност беше нещо което прява нон-стоп в ежедневието(реалното) ама нямам спомен какво.
Въпросната поредица завърши със следните два съня в два последователни дни:
1 - Сънувам че си летя и се срещам на покрива на някаква огромна сграда с някаква приятелка(помня само че не е от реалния живот и до този момент и че беше чернокоса, и много красива и просто приятелка
) и тя иска да я науча и тя да може да лети, съответно тя се научава супер лесно и бързо и съня приключва така. Просто си приключва и аз продължавам да си спя и чак на сътринта си спомням.
2 - Сънувам че след като съм я научил, с въпросната решаваме че ще скочим от покрива заедно и ще си полетим заедно.
Всичко хубаво, застваме на ръба на сградата(ама много много висока) издигаме се и се "гмурваме" надолу, при което в един момент тя тръгва на страни, аз обаче не мога! Просто продъжавам да си падам като топка и точно преди да се ударя в земята се събудих
Иначе съм сънувал и адски много други кошмари, но помня само един(а ся де?) който е свързан с момиче което беше важна част от живота ми тогава, ама няма да ви го споделям, че и до ден днешен, въпреки че го разгадах, пак сам се плаша от глупостите дето ми разжда подсъзнанието

Иначе, хубав сън до сега нямам дори бегъл спомен въобще да съм имал.

Иначе няколко пъти съм сънувал че тръгвам да се пребивам с буса(защо точно с него нямам идея) и в следващия момент се събуждам.
Също имаше една поредица от нощи в който сънувах че съм усвоил някакво движение с което мога да се издигам и да летя, което всъщност беше нещо което прява нон-стоп в ежедневието(реалното) ама нямам спомен какво.

Въпросната поредица завърши със следните два съня в два последователни дни:
1 - Сънувам че си летя и се срещам на покрива на някаква огромна сграда с някаква приятелка(помня само че не е от реалния живот и до този момент и че беше чернокоса, и много красива и просто приятелка

2 - Сънувам че след като съм я научил, с въпросната решаваме че ще скочим от покрива заедно и ще си полетим заедно.
Всичко хубаво, застваме на ръба на сградата(ама много много висока) издигаме се и се "гмурваме" надолу, при което в един момент тя тръгва на страни, аз обаче не мога! Просто продъжавам да си падам като топка и точно преди да се ударя в земята се събудих

Иначе съм сънувал и адски много други кошмари, но помня само един(а ся де?) който е свързан с момиче което беше важна част от живота ми тогава, ама няма да ви го споделям, че и до ден днешен, въпреки че го разгадах, пак сам се плаша от глупостите дето ми разжда подсъзнанието

- Kroki
- Дон Кроки
-
Разкажи де
И аз доста често сънувам че лята. Голям кеф е!

И аз доста често сънувам че лята. Голям кеф е!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Последно сънувах....Че един приятел ме пробожда незнам в коя област на тялото от там 3-ма приятели ме намират а от тоя нестава нищо след като го откриват и до там ... Други сънища имам доста...Е30-ки,е36-ци,дрифт мрифт,тайм атак и много кошмари ... Сънувал съм че с бащата се обръщаме с е36 м3 кабрио на някакъв планински път ...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
тоя сън си го спомням много ясно
макар че го сънувах преди време
когато беше кризата с боклука
та.. бойко борисов ми беше дал концесия за извозване на софийския боклук към луната
и ние си ги товарехме боклуците на космически кораби и ги изстрелвахме натам
всички кораби ги боядисвахме зелени, щото бойко така беше казал
обаче ми свърши зелената боя
и почнах да смесвам жълта със синя, белким се получи зелено
и бойко разбра, че го ментя с боята
и ме подгони, аз бягам и така..
та.. бойко борисов ми беше дал концесия за извозване на софийския боклук към луната

No bling at the Ring
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
BadAngel написа:тоя сън си го спомням много ясно
...колега , запитах съновника за твоя сън и там намерих , че ще получиш концесия за боклука , но ще имаш проблеми с термичната изолация на твоя кораб , така че по-кротко с мака

- Kroki
- Дон Кроки
-
От тази вечер
Стана абсолютно същото като от този филм - THE CRAZIES - http://www.youtube.com/watch?v=J7w9uWFIMBs
Аз бях на мястото на полицая, за тези които са го гледали. И всички бяха полудели и аз стрелях с една помпа(както той). Некви кучета гонеха хората и т.н. Аз едвам спасих приятелката ми от хората. После беше минало около месец и аз, приятелката, баща ми и майка ми седим в хола, като всички прозорци са заковани и т.н. Гледаш, казваме на майка ми , че ние ще скачаме от прозореца, тя само плачейки, аз ще погледам още малко снимки и ще скоча и аз.
Мноу гаден сън..

Стана абсолютно същото като от този филм - THE CRAZIES - http://www.youtube.com/watch?v=J7w9uWFIMBs
Аз бях на мястото на полицая, за тези които са го гледали. И всички бяха полудели и аз стрелях с една помпа(както той). Некви кучета гонеха хората и т.н. Аз едвам спасих приятелката ми от хората. После беше минало около месец и аз, приятелката, баща ми и майка ми седим в хола, като всички прозорци са заковани и т.н. Гледаш, казваме на майка ми , че ние ще скачаме от прозореца, тя само плачейки, аз ще погледам още малко снимки и ще скоча и аз.

70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5