какво сънувахте последно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Re: какво сънувахте последно?

Мнение от kemakozeE36 » 22 Юли 2011, 20:52

от 2 години насам освен кошмари, ужаси и трилъри друго нищо....
ма то като не ти се случват хубави неща, няма как всичко да ти е наред
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Юли 2011, 21:19

Сънувам доста често, да не казвам всяка вечер...обикновено рано сутрин и най-ме е яд телефона като ме събуди за работа, все едно да гледаш филм и на средата да те прекъснат :D Повечето ги помня 5-10 мин след събуждането, като имам няколко мега реални. Примернио единият докато в сънят ритах няккъв свиреп, огоромен пес, скачащ срещу мен, изритах супер силно малката масичка до леглото ми и си разкървих кракът :mhihi:
По принцип съм чувал, че начинът на мозъкът да се справи със стреса е именно сънят и най-често хората сънуват, когато са обезпокоени и имат проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 22 Юли 2011, 22:46

Напоследък сънувам често, естествено щуротии :mhihi: Снощи например сънувах някви коне, каруци, по едно време единия кон пощуря и отхапа чепа на другия .. и се събудих :kuku:
Имах период преди около 2 години, редовно сънувах, че летя. Много беше яко. Заспивах и политах :angel:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Юли 2011, 23:51

И аз сънувам всяка вечер,и то предимно като колегата по-горе само простотии-стрес от бачкането,бой,жени и други гадости :lol: Макс 3-5 процента да са ми хубави сънища и после ме е яд като се събудя,дори по време насън се усещам понякога ,че не е възможно да е реално нещо толкова хубаво :lol:
И аз мисля,че е някакъв мозъчен стрес мениджмънт-съдя за това по сюжетната линия :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Юли 2011, 12:10

Пресно пресно от преди малко. По едно време сънувах че с Е36 М3 като на DrivingGOD правя hill climb :mhihi: . После пък карах М6 и понеже вчера гледах пак бързи и яростни, сънувах че със М6-цата ограбваме няква банка и сме взели няколко милиона и с парите ще отваряме сервиз и аз скачах аз да сглабям двигателите, после пък сънувах че тренара по гребане ми се обажда да се видим, ама ме кара да ходя му взимам скалички(пастички) и докато ги взимам, от накакъв вестник идват да ни снимат. Изядохме скаличките и отиваме на някаква среща, да се разберем кой ще гребе :shock: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 24 Юли 2011, 15:47

И аз като повечето колеги сънувам предимно простотии.
Най често сънувам че ме гони нещо, движа се много трудно, имам някакъв пистолет с който да го гръмна, но спусака му е толкова твърд че не мога да го натисна.
Сънувал съм преди доста време, че с робокоп пийме на една маса по едно време се скарахме много брутално и се сбихме, направо го спуках от бой :mhihi: :mhihi: :mhihi: :smoke:
Други сънища които сънувам често е че печеля някакви милиони от казано, макар не си падам много по казината.
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Юли 2011, 21:25

Снощи сънувах, ега ти филма: В къщи съм и през прозореца стрелям и убивам със снайпер хора, след което излизам. В тоя момент нещо гърми вътре, връщам се и гледам- едната стена и част от тавана ги няма. Вадя пак спайпера да убивам, ама нещо ми беше минал меракът. Реших, че трябва да се преместя в друго жилище с кораб /що с кораб не знам/, ама имах доста багаж и докато чаках кораба се събудих- с главоболие.
Често ми се случва да сънувам, как падам от високо.
Веднъж сънувах, че летя- беше неописуемо.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Юли 2011, 22:55

Сега разбирам че е полезно да не се гледат много много американски филми :mhihi:

Иначе, хубав сън до сега нямам дори бегъл спомен въобще да съм имал. :roll:

Иначе няколко пъти съм сънувал че тръгвам да се пребивам с буса(защо точно с него нямам идея) и в следващия момент се събуждам.

Също имаше една поредица от нощи в който сънувах че съм усвоил някакво движение с което мога да се издигам и да летя, което всъщност беше нещо което прява нон-стоп в ежедневието(реалното) ама нямам спомен какво. :dunno:
Въпросната поредица завърши със следните два съня в два последователни дни:
1 - Сънувам че си летя и се срещам на покрива на някаква огромна сграда с някаква приятелка(помня само че не е от реалния живот и до този момент и че беше чернокоса, и много красива и просто приятелка :roll: ) и тя иска да я науча и тя да може да лети, съответно тя се научава супер лесно и бързо и съня приключва така. Просто си приключва и аз продължавам да си спя и чак на сътринта си спомням. :conf:
2 - Сънувам че след като съм я научил, с въпросната решаваме че ще скочим от покрива заедно и ще си полетим заедно.
Всичко хубаво, застваме на ръба на сградата(ама много много висока) издигаме се и се "гмурваме" надолу, при което в един момент тя тръгва на страни, аз обаче не мога! Просто продъжавам да си падам като топка и точно преди да се ударя в земята се събудих :roll:

Иначе съм сънувал и адски много други кошмари, но помня само един(а ся де?) който е свързан с момиче което беше важна част от живота ми тогава, ама няма да ви го споделям, че и до ден днешен, въпреки че го разгадах, пак сам се плаша от глупостите дето ми разжда подсъзнанието :paranoid:

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 24 Юли 2011, 23:16

Разкажи де :)
И аз доста често сънувам че лята. Голям кеф е!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 24 Юли 2011, 23:27

Сънувах Були, и той падна от един открит асансьор...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 24 Юли 2011, 23:47

Последно сънувах....Че един приятел ме пробожда незнам в коя област на тялото от там 3-ма приятели ме намират а от тоя нестава нищо след като го откриват и до там ... Други сънища имам доста...Е30-ки,е36-ци,дрифт мрифт,тайм атак и много кошмари ... Сънувал съм че с бащата се обръщаме с е36 м3 кабрио на някакъв планински път ...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 24 Юли 2011, 23:53

често сънувам гол баджак :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Юли 2011, 0:40

тоя сън си го спомням много ясно

макар че го сънувах преди време

когато беше кризата с боклука

та.. бойко борисов ми беше дал концесия за извозване на софийския боклук към луната

и ние си ги товарехме боклуците на космически кораби и ги изстрелвахме натам

всички кораби ги боядисвахме зелени, щото бойко така беше казал

обаче ми свърши зелената боя

и почнах да смесвам жълта със синя, белким се получи зелено

и бойко разбра, че го ментя с боята

и ме подгони, аз бягам и така.. :)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Юли 2011, 1:42

BadAngel написа:тоя сън си го спомням много ясно

макар че го сънувах преди време

когато беше кризата с боклука

та.. бойко борисов ми беше дал концесия за извозване на софийския боклук към луната

и ние си ги товарехме боклуците на космически кораби и ги изстрелвахме натам

всички кораби ги боядисвахме зелени, щото бойко така беше казал

обаче ми свърши зелената боя

и почнах да смесвам жълта със синя, белким се получи зелено

и бойко разбра, че го ментя с боята

и ме подгони, аз бягам и така.. :)

...колега , запитах съновника за твоя сън и там намерих , че ще получиш концесия за боклука , но ще имаш проблеми с термичната изолация на твоя кораб , така че по-кротко с мака :winky:
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 25 Юли 2011, 10:45

От тази вечер :shock:
Стана абсолютно същото като от този филм - THE CRAZIES - http://www.youtube.com/watch?v=J7w9uWFIMBs
Аз бях на мястото на полицая, за тези които са го гледали. И всички бяха полудели и аз стрелях с една помпа(както той). Некви кучета гонеха хората и т.н. Аз едвам спасих приятелката ми от хората. После беше минало около месец и аз, приятелката, баща ми и майка ми седим в хола, като всички прозорци са заковани и т.н. Гледаш, казваме на майка ми , че ние ще скачаме от прозореца, тя само плачейки, аз ще погледам още малко снимки и ще скоча и аз. :shock: Мноу гаден сън..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата