За наркоманите и още нещо.....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Re: За наркоманите и още нещо.....
Аман от вълшебни пушеци

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
нещасни шибани наркомани да ги хванеш и да ги блъскаш цял ден ..... егати ШИЗОТАТА
добре ,че не са направили и други бели ..

добре ,че не са направили и други бели ..

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Да не мислите че само в България правят така наркоманите?
У чужбината също има наркомани и всякакви, и на мен са ми чупили стъкло, а точно до нас се събират наркоманите. Точно този който е счупил стъклото съм го проклел до..... хем бял свят да не види вече хем никога да не се събуди след поредната си доза. Също след няколко месеца пак ми свалиха емблемата и я счупиха ейтака си за кеф, емблемата беше хвърлена до колата и хората които са го направили са били пийнали защото си личаха бутилките как са били оставяни по колата. Спокойно ще мине още някой ден и ще забравиш за случката
, не само в България има абсурди онзи ден тук един изби 93-ма човека и остави 80 ранени човека. 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Krasimir19 написа:Да не мислите че само в България правят така наркоманите?У чужбината също има наркомани и всякакви, и на мен са ми чупили стъкло, а точно до нас се събират наркоманите. Точно този който е счупил стъклото съм го проклел до..... хем бял свят да не види вече хем никога да не се събуди след поредната си доза. Също след няколко месеца пак ми свалиха емблемата и я счупиха ейтака си за кеф, емблемата беше хвърлена до колата и хората които са го направили са били пийнали защото си личаха бутилките как са били оставяни по колата. Спокойно ще мине още някой ден и ще забравиш за случката
, не само в България има абсурди онзи ден тук един изби 93-ма човека и остави 80 ранени човека.
а дали в другите държави оставят такива типове така все едно нищо не е станало ?!

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Е не се бях загледал откога е
. Значи тук когато на мен ми счупиха стъклото счупиха и на още няколко коли стъклата, и след 2-3 дена цъфна полицията тук при наркоманите. Дали са хванали виновника или не незнам, вече не ме и интересува. 

Krasimir19 написа: У чужбината също има наркомани
има, ама шмъркат бело, щото не са глисти като нашенските
а па и после нема заложни къщи, дето да разтоварят крадената стока
а да не говорим, че документи на шофьори полицията там проверява, като един от полицаите стои на 5-6 метра зад колата с АВТОМАТ в ръцете
знаете ли колко е респектиращо, когато го видиш тоя униформения, ама не като нашите с шкембе 20 цола и мазна физиономия, а като командос, с баретката, автомата дълъг 1 метър и се оглежда за подозрителни движения...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Публикувано на: 13 Юли 2009, 1:14 Заглавие: За наркоманите и още не

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Krasimir19 написа:Да не мислите че само в България правят така наркоманите?
разликата е, че в по-развитите страни знаеш къде има проблеми и къде няма. в българия проблемите са навсякъде, това е най-подтискащото нещо...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Кво се прави в такъв случай... казваш че си имал 5000 лв. в жабката ( или разни скъпотийки като ланци, навигации и т.н. ) и нон стоп досаждаш на ченгетата докато не ги открият... висиш им на главата... звъниш им по телефоните... не ги оставяш на мира за да им писне от теб и да си вдигнат задниците и да ги открият... след като ги намерят завеждаш едно дело за задигнатите вещи... осъждаш ги... даваш ги на съдия изпълнител и им съсипваш живота 

Ogi написа:Кво се прави в такъв случай... казваш че си имал 5000 лв. в жабката ( или разни скъпотийки като ланци, навигации и т.н. ) и нон стоп досаждаш на ченгетата докато не ги открият... висиш им на главата... звъниш им по телефоните... не ги оставяш на мира за да им писне от теб и да си вдигнат задниците и да ги открият... след като ги намерят завеждаш едно дело за задигнатите вещи... осъждаш ги... даваш ги на съдия изпълнител и им съсипваш живота
точно така става .. Това по филмите ли го гледа

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
vlad0 написа:Ogi написа:Кво се прави в такъв случай... казваш че си имал 5000 лв. в жабката ( или разни скъпотийки като ланци, навигации и т.н. ) и нон стоп досаждаш на ченгетата докато не ги открият... висиш им на главата... звъниш им по телефоните... не ги оставяш на мира за да им писне от теб и да си вдигнат задниците и да ги открият... след като ги намерят завеждаш едно дело за задигнатите вещи... осъждаш ги... даваш ги на съдия изпълнител и им съсипваш живота
точно така става .. Това по филмите ли го гледа
И кое по-точно ти се стори невъзможно че нещо недоумявам?
Ако ти си слаб човек и лесно се предаваш аз не съм... и ако ми се случи подобно нещо ще реагирам точно по този начин... и понеже малко ме засегна че ме изкарваш някъв филмар ще ти го обясна като на малоумен...
Полицаите няма как да докажат че лъжеш за съдържанието на жабката при положение че наркоманчета са ти разбили колата и са тарашили навсякаде! Можеш да напишеш че си държал и английската кралица в жабката ако щеш...
Полицаите много добре знаят кои са хората в района които тършуват из коли и са способни да извършат подобни действия... но понеже имат 100-тици случаи гледат да се отървават по-бързо от по незначителните... но при достатъчно нахалство от твоя страна... ако имаш и някоя друга връзка... ченгетата ще се задействат и ще ги намерят... след това ще ги понатупат и наркоманчетата ще си признаят че те са разбили колата... делото е твое!
И за да не съм голословен... преди години ми откраднаха кожено яке... в джоба имаше телефон... но аз реших да напиша в жалбата и още едни 300 лв.
след много досаждане от моя страна и няколко позвънявания на познати полицаи... наркоманите бяха спипани... след това на делото дойдоха и ми предложиха да ми възстановят якето и телефона на продажни цени в магазин + 300 лв. които съм написал в жалбата + 200 лв. да се почерпя... срещу което аз трябваше да си оттегля жалбата за да не ги осъдят... аз разбира се съгласих... прибрах си 1000 лв. в джоба и си тръгнах...
та г-н реалност пак ще те попитам... кое е филмарското ?
проблема бате е това, че ако не ги хванат с откраднати от твоята кола неща, няма техни отпечатъци или свидетели и те отричат ще спечелиш дело ама точно никога
пък ти ако искаш пиши, че в жабката ти е бил Федералния резерв

пък ти ако искаш пиши, че в жабката ти е бил Федералния резерв

като на малоумен обяснявай на приятелите си ... с мен ще разговаряш като с непознат!
Не свържат ли крадците с "открадните неща" можеш да си го избиеш от главата да се случи каквото и да е било!
Така, че не подвеждай хората с някакви фантастики, защото пътя от обвинения до осъден е дълъг и се минава през закона!
Не свържат ли крадците с "открадните неща" можеш да си го избиеш от главата да се случи каквото и да е било!
Така, че не подвеждай хората с някакви фантастики, защото пътя от обвинения до осъден е дълъг и се минава през закона!
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3