аиде успешна ми операция
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
аиде успешна ми операция
Утре постъпвам на Шоилев в клиниката в Дианабад и ще ми правят артроскопия-скъсан минискус на десния ми крак! аре дано мине успешно щото после треа се дава газ! 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Re: аиде успешна ми операция
exvitermini написа:Утре постъпвам на Шоилев в клиниката в Дианабад и ще ми правят артроскопия-скъсан минискус на десния ми крак! аре дано мине успешно щото после треа се дава газ!
Здрасти, правиха ми същата операция преди година и малко. И уж е успешна. Възстановявах се около месец след това. И сега кракът ми е добре, но при дълги натоварвания "поддава", тоест чувствам слабост.
Трябва да свикнеш с мисълта, че зимните спортове няма да ги практикуваш, футбол ще можеш да играеш, но трябва много да се внимава, а и изобщо - кракът ти няма да е същият.
Сега вероятно десният ти крак е отслабнал значително. Много е важно след операцията и раздвижването да си тренираш мускулите и на двата крака (особено на оперирания), започни да ходиш на фитнес. Ако успееш да заздравиш и доразвиеш мускулите си на краката, те ще поемат основната част от напрежението върху връзката и така няма да има "поддавания".
Желая ти здраве.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Re: аиде успешна ми операция
Babuna написа:exvitermini написа:Утре постъпвам на Шоилев в клиниката в Дианабад и ще ми правят артроскопия-скъсан минискус на десния ми крак! аре дано мине успешно щото после треа се дава газ!
Здрасти, правиха ми същата операция преди година и малко. И уж е успешна. Възстановявах се около месец след това. И сега кракът ми е добре, но при дълги натоварвания "поддава", тоест чувствам слабост.
Трябва да свикнеш с мисълта, че зимните спортове няма да ги практикуваш, футбол ще можеш да играеш, но трябва много да се внимава, а и изобщо - кракът ти няма да е същият.
Сега вероятно десният ти крак е отслабнал значително. Много е важно след операцията и раздвижването да си тренираш мускулите и на двата крака (особено на оперирания), започни да ходиш на фитнес. Ако успееш да заздравиш и доразвиеш мускулите си на краката, те ще поемат основната част от напрежението върху връзката и така няма да има "поддавания".
Желая ти здраве.
Благодаря ви на всички за подкрепата!
Ами крака ми е отслабнал да и то доста, а проф. Шоилев като ги сравни двата се хвана за главата!

Наи-много ме е яд, че тази контузия е имам от 6години!

Просто в Монтана нямаше кои да ми каже какво ми е!

Еб*ло си е ма...
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Стискам палци всичко да мине безаварийно! 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
...стискаме палци...кой ще те оперира?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Успех бате и дано всичко мине успешно 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Лека операция и после като нов 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."