ах тези сервизи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ах тези сервизи

Мнение от rilka » 27 Юли 2011, 11:15

Здравейте мили хора.Имам нужда от опита Ви.
Като горда собственичка на Е90 реших че е време да пастирам и полирам където е необходимо автомобила.Доверих се на така рекламирания RN Performance Раш Ауто в кв.Орландовци.Ефекта вместо да е прикриващ на леки драскотини тои е разкриващ.Освен това явно докато "професионалистите"са търкали е имало едри частици, които са я изпонадраскали.Вобще голям сакатлък щом момчето при което от години си сменям гумите 1 ден след пастирането каза:"бая е понадраскана не е лошо да я заведеш на пастиране"
Та дайте съвет направо къде да я пребоядисам и ако недай си боже нещо да се налжи за ремонт къде в София.
Откакто се прибрах в BG постоянно се сблъсквам с измамници.На съпруга ми едва не му монтираха не оргинални накладки за оргинални и то в лъскав сервиз на изхода на София посока Пазарджик.
Да не говорим и какъв късмет уцелихме с една гума Bridgestone Potenza ranflat-спука се и вместо да те придвижи до най-близкия сервиз,които бе само на 28км. изминахме 3,5км и тя се разтопи и взе да изпуска сажди.Явно не е съхранявана правилно в сервиз Европа от където бе закупена новичка(само там имаха тоя размер и изкара половин година).
Кажете толкова лош късмет ли е или сервизите тук са толкова зле?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: ах тези сервизи

Мнение от bum_bum » 27 Юли 2011, 19:03

:confused: Рашо перформънса е доста прехвален тук. В интерес на истината съм чувал поне 5-6 човека да плачат от услугите им, но не знам защо нито един не казва право куме в очи във форума, а само мрънкат като се видим.

За полирането пробвай тук, поне е проверен и опитен човек.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=10&t=86861
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Юли 2011, 19:08

Дайте снимки да видиме как пастират тея от Рашо перформанс. Май се имат за голяма работа ама са си май обикновеното квартално сервизче

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 27 Юли 2011, 19:15

В два прехвалени сервиза от форума съм ходил (е в единия не успях,защото собственика ми изигра кофти номер,но... то било за добро...) в другия... измина доста време,но не искам да споменавам имена и каква беше нередността...може би по натам... та с две думи вече незнам къде да си правя колата,скоро пак ми предстои сериозен ремонт по ходовата част и мисля да се доверя на един градски сервиз...и ще видим какво ще стане... получих един съвет от един приятел съфорумец "в София не идвай да си правиш колата :mhihi: "... та незнам дали е прав или не ,но като си патих от два уважавани сервиза във форума,вече незнам дали ще се доверя пак за съжеление...а както се вижда не съм и от София...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 27 Юли 2011, 19:33

Защо си мълчите за сервизите кажете ги нека да се знаят

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Юли 2011, 19:40

Газкома в Младост е твоето място за пастиране и полиране, просто опитай и пиши дали си доволна ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 27 Юли 2011, 19:45

За пастиране отивай направо при Десо, bum_bum ти е дал линка :yes: Ще оправи творението на "майсторите":mhihi:
Само да не са осрали тотално колата :confused:
Последна промяна JohnnyBlack на 27 Юли 2011, 20:39, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Юли 2011, 20:00

чел съм постове на десо и мога съвсем откровено да кажа, че този човек знае точно за какво става въпрос като опре до "детайлинг". школата определено ни е една ;)

така че- ако някой нещо е осрал по боята и интериора на твоята кола и е обратимо- десо е човека които може да оправи поразиите.

за рънфлат-а... няма значение как и е била съхранявана. просто най-вероятно не е била за твоята кола (рейтинга е й е бил за по-лека кола)... или сте били много натоварени и / или сте я карали много бързо.

успех.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Юли 2011, 20:07

Писали са ти за Десо, ходи там, определено най-добрия, не знам защо си оставил колата да ти я пастират при Рашо, нали се сещаш че това не им е основна дейност, нормално да не го направят толкова професионално, иначе карал съм моята на диасностика в стария сервиз който е на ул."Народно хоро" и останах доволен, даже много доволен от диагностиката и от работата на Митака и от отношението разбира се, в новия им сервиз до гробищата карахме вече 3 е46-ци за диагностика, пак сме много доволни, едната я купихме и вече 10к км няма проблеми, скоро пратих един приятел там с е46 и той остана много доволен от новото момче което му прави диагнсотиката, принципно вече не живея в София и не си правя колата там, така че за ремонтите не мога да дам мнение но диагностиката и отношвнието им нямат грешка!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 27 Юли 2011, 21:53

Десо е твоя човек за пастиране, гледай какво направи с колата ми: download/file.php?id=129011&mode=view
Просто знае какво прави и го прави добре. Телефона му го има в темата му за пастиране.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юли 2011, 22:40

Стига с рекламата :!:

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Юли 2011, 22:59

къде я тази реклама?
аз виждам хора доволни от едни услуги и недоволни от други...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юли 2011, 23:03

Това ти какво виждаш в случая не е важното... и аз съм фен на Десо, но в случая темата не е "препоръчайте ми човек да ми пастира колата", нали така?

Ще те помоля да не се обаждаш повече по подобен начин, още повече да репликираш модератор, когато мнението му не е изказване по темата, ами "по служба".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Юли 2011, 23:33

Аз другия месец като се прибирам, трябва да оправям малко задната лява врата и съм се прекръстил вече.
Уж намерих приятел на приятел, ама от такива най се плаша :mhihi:
Като цяло хората в Бг би трябвало да разбират малко повече, щото тук примерно шваба като го удари камъче направо боядисва колата или като тръкне калника, взима нов.
Но си е игра на тото, щото много са също тези "баш майсторите" в Бг.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Юли 2011, 23:45

Mollov написа:Това ти какво виждаш в случая не е важното... и аз съм фен на Десо, но в случая темата не е "препоръчайте ми човек да ми пастира колата", нали така?

Ще те помоля да не се обаждаш повече по подобен начин, още повече да репликираш модератор, когато мнението му не е изказване по темата, ами "по служба".

Що да не питам, темата седи отключена, мненията не са изтрити.
Питам да знам какво се счита за реклама.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Следваща

Назад към Извън Темата