въпрос към модовете!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

въпрос към модовете!!!

Мнение от B U L L I » 19 Мар 2006, 18:56

там отдолу има 6 теми които са заключени и по които може все още да се разъждава.кои и как решава ,че дадена тема вече се е изчерпала?
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: въпрос към модовете!!!

Мнение от emcho_k » 19 Мар 2006, 19:22

B U L L I написа:там отдолу има 6 теми които са заключени и по които може все още да се разъждава.кои и как решава ,че дадена тема вече се е изчерпала?

Бате и аз много съм се чудил над тоя въпрос ама озарение никво,
поне до тоя момент. :roll:
Найстина ако някой от модовете се включи с повече обяснение ше
е всичко ок :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 19 Мар 2006, 19:31

и аз съм се ядосвал на това...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Мар 2006, 20:34

чат пат аз съм причината :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320

Мнение от П И Л Е Н Ц Е » 19 Мар 2006, 20:53

вярно тези теми не са лоши.
в смисъл че няма изпълнения патентовани от колегата "юзър"

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 19 Мар 2006, 21:01

и аз съ бесен,преди време пуснах една доста сериозна анкета за мен (каква жена да избера ,по възрастна или по млада)и модраторите ми я заключиха,сега седя по цял ден у нас и мисля
Последна промяна evans на 19 Мар 2006, 21:10, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 19 Мар 2006, 21:09

evans написа:и аз съ бесен,преди време пуснах една доста сериозна анкета за мен (каква жена да избера ,по възрастна или по млада)и модраторите ми я заключиха,сега седя по цял ден на у нас и мисля

Чича ми тъй като четем с тебе имаме най-стойностните мнения
и теми у тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 19 Мар 2006, 21:16

emcho_k написа:
evans написа:и аз съ бесен,преди време пуснах една доста сериозна анкета за мен (каква жена да избера ,по възрастна или по млада)и модраторите ми я заключиха,сега седя по цял ден на у нас и мисля

Към всички съфорумци,ако някоя тема не ви харесва или смятате че ви е засегнала ,малко или много интересите ви,просто се обърнете към emcho и evans,ние веднага ще накараме модераторите да я заключат

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 19 Мар 2006, 21:28

evans написа:
emcho_k написа:

Към всички съфорумци,ако някоя тема не ви харесва или смятате че ви е засегнала ,малко или много интересите ви,просто се обърнете към emcho и evans,ние веднага ще накараме модераторите да я заключат

Evanse №1 си..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 19 Мар 2006, 21:35

Мисля че и двмата "дето сте N1" съвсем скоро ще получите минимум жълт картон ако не и бан...

Относно темите - те се заключват по усмотрение на модераторите и ако имате питане или не сте съгласни се обръщайте към тях на ЛС.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Мар 2006, 1:01

Fast-and-Furious написа:Мисля че и двмата "дето сте N1" съвсем скоро ще получите минимум жълт картон ако не и бан...

Относно темите - те се заключват по усмотрение на модераторите и ако имате питане или не сте съгласни се обръщайте към тях на ЛС.
обещавам няма повече,признавам си прекалих,вече ставам културен

Манекенът
Аватар

Мнение от Kazaka » 20 Мар 2006, 1:23

evans написа:
Fast-and-Furious написа:Мисля че и двмата "дето сте N1" съвсем скоро ще получите минимум жълт картон ако не и бан...

обещавам няма повече,признавам си прекалих,вече ставам културен

а колегата ти от видин кво чака?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 20 Мар 2006, 1:30

Kazaka написа:а колегата ти от видин кво чака?

там сме прости-простено ни е :mhihi: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Мар 2006, 3:30

Fast-and-Furious е отговорил но ще напиша и аз няколко реда.

От доста време пищите, че съдържанието на форума става все по-блудкаво. Нормално е да се стряскате от касапницата на теми но така ще са нещата за вбъдеще за да не си бием главата в монитора всеки път когато видим поредната малоумна тема тук. Макар да е "извън темата" нека не превръщаме тази секция в копие на свободните форуми за лафче и се постараем да съдържаме само интересни теми. Всички идиотщини можем да си четем и дискутираме на други места. Ако ви се говори за глупости - ползвайте чата. Нека си държим задния двор чист, колеги.

А за критериите - казах на модераторите да следват точно вашето мнение за темите... те съдят по вашите реакции. Не забравяте, че административния екип има за цел да държи това място приятно и полезно за ВАС.

В темите почти винаги присъства обяснение защо те са били заключени. Ако погледнете в тях сами ще се убедите защо е подходено по този начин.

Секцията "извън темата" във форума на БМв Клуб България е за стойностни теми, за теми, които да четете с интерес, които да са ви полезни и пр. Тук не е поле да си правите анализи на избора за блондинки и брюнетки, не е място да си чешете езиците и не е място, където да пускате нова тема за всяка щуротия, която сте прочели в интернет. Бъдете наясно с това всеки път, когато пускате нова тема :!:

Назад към Извън Темата