Издирва се!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Издирва се!

Мнение от uricatoli » 29 Юли 2011, 13:41

Здравейте.. Издирва се от преди няколко часа човек на име Георги Василев Иванов за който знам че е от Ловеч.. набор 1972г..
Накратко за да не се питате ситуацията е следната.. тази сутрин ми се обади третия съквартирант и ми каза че се е прибрал от нощна смяна и липсват 1500е + 3 лаптопа.. 2 от които са в моята тема в продава.. единия е неработещ.. За момента е обявен в Полицията тук в Кипър.. но има вариант и да се е върнал в България! Нямаше работа тук и е закъсал за пари! Снимка ще се опитам да му намеря снимка но не е сигурно.. Иначе отлечителни белези.. Висок около 1.80 слаб и то прекалено.. тъмна коса и очи.. Моля всичките които могат да дадат някаква информация за него или знаят такъв човек с това описание и имена който е в Кипър.. нека пишат.. Търся го жив понеже много съм му насъбрал!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Re: Издирва се!

Мнение от kjm » 29 Юли 2011, 19:02

В коя част на Кипър си,аз преди 3 месеца се прибрах от там,бях близо до Никозия и имам много познати.И ако успееш да намериш снимка на тоя ще е добре.Това му е хубавото на острова,че и от кадето да искаш да напуснеш прябва да си покажеш личната карта
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 29 Юли 2011, 20:26

kjm написа:В коя част на Кипър си,аз преди 3 месеца се прибрах от там,бях близо до Никозия и имам много познати.И ако успееш да намериш снимка на тоя ще е добре.Това му е хубавото на острова,че и от кадето да искаш да напуснеш прябва да си покажеш личната карта

точно в столицата съм.. за сега ми се обадиха и казаха че не е напускал с такива имена никой.. ама пък нищо не се знае :(
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Юли 2011, 9:52

Заколи го тоя :ranting: УСПЕХ
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Юли 2011, 14:55

Това тук не е като в бг.. снощи ми се обадиха от полицията в около 12 вечерта дойдоха взеха ме и отидохме във нещо като районно тук.. оня там хванат.. бит ама яко.. изказал си всичко къде са лаптопи и пари.. намериха всичко е парите са с 200е по малко но останалите ги намериха и лаптопите.. Евала.. не съм очаквал да стане толкова бързо като знам нашата полиция ама хората тук си свършиха работата.. Хванали са го на летището.. тъкмо си купил билет и седнал на чакалнята най-спокойно да си чака... Толкова му бях навит да го дърмоня ама видях че полицаите вече си свършили работата.. Темата е за ключ!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Юли 2011, 15:01

Супер.
Това се казва ред, закон и сигурност :)
Изображение

Назад към Извън Темата