:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Аватар
Кара: Е36 coupe
Мечтае да кара: Е60

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от 100QN40 » 29 Юли 2011, 10:00

Днес сутринта бях в Еконт... От там ми се извиниха, че не е имало стреч фолио и за това не били опаковани корите... При самият превоз вероятно е станало това, което се вижда от снимките на Гешев(по друг начин не си обяснявам състоянието на корите). След обед или утре чакам корите ми да пристигнат тук и да погледна състоянието, в което са... Ако наистина корите са в това състояние, в което са на снимките ще има рекламация в Еконт... Най-вероятно нещо е станало по време на транспорта, защото от сутринта имам 2 обаждания от Еконт, за да ми се извинят, че не е имало стреч фолио (Първият път от офиса в Панагюрище втория път от централата на Еконт). Като има още новини ще ги напиша във форума.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 29 Юли 2011, 10:11

И служителите на Еконт решили да отидат и да ти разлепят плата от корите щот нямало с кво да се забавляват :mhihi:
и то така че да изглежда все едно са се разлепили от дългогодишна експлоатация :mhihi:

а я аз друго да те попитам... как успя да продадеш корите след като нямаш нито 1 година регистрация нито 100 мнения във форума :?:

Аватар

Мнение от 100QN40 » 29 Юли 2011, 10:24

Ogi написа:И служителите на Еконт решили да отидат и да ти разлепят плата от корите щот нямало с кво да се забавляват :mhihi:
и то така че да изглежда все едно са се разлепили от дългогодишна експлоатация :mhihi:

а я аз друго да те попитам... как успя да продадеш корите след като нямаш нито 1 година регистрация нито 100 мнения във форума :?:

Заглавие: Кори за врати за е36 седан и купе

Geshev- написа:
Купувам перфектни или много запазени кори за вратите за е36 седан да са черни или кожени или от плат без протрито и скъсано, със всички щипки отзад :yes: тел.0876679049 Александър или Л.С. или скаип wanted_hacker

Темата вече е изтрита... Беше в раздела "Купува - Части, Автомобили, Аксесоари, Консумативи"
А за това как корите са в това състояние ще видя след като ми ги докарат тук... Корите не бяха така като ги пратих. Както се вижда и на снимката на колата. (Съжелявам, че нямам повече снимки)
И бих ли пускал изобщо тема и да си късам нервите, ако корите за нищо не струват...
Вече съм запасен със стреч фолио и не смятам да допускам повече такива грешки ( да чакам да видя дали ще имат или няма да имат...) Оправданието на служителите, от офиса в който ги пратих бяха... Те ни изпращат само по една ролка и тя до никъде не стига... Сами си събираме пари и си купуваме ролки за да можем да опаковаме стоката :roll:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 29 Юли 2011, 10:59

Колега 100QN40, дай да не се мятаме по върбите.
От едно транспортиране, няма как корите да са в това състояние или някой от еконт да ги е раздърпал умишлено!Писал си перфектни кори, корите са далеч от перфектно състояние!

Аватар

Мнение от 100QN40 » 29 Юли 2011, 11:09

Не искам да обеждавам никой... Вие преценете какво да правите. Имам хора, който могат да потвърдят дали не им е изпратено това, което съм показал на снимки и т.н. Не разбирам каква ми е целта на мен за едни скапани кори, който струват 50 лева. Да се правя на маймуна и да пиша теми, да обвинявам някого, да ходя да се разправям по Еконт дали корите са опаковани или не. Също така да си губя правото за влизане във форума, в който има безкрайно полезни неща и стойности хора... Но това е друга тема. Вие решете какво да правите... Докато не видя сам корите не мога да кажа нищо повече.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 29 Юли 2011, 13:21

От снимките които видяхме, ясно се вижда, че корите са далеч от перфектни.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Юли 2011, 22:40

Колеги , много грозно ме излъга с една двуцевка потребител с ник mzeto от гр.Габрово. Историята се разигра не тук а във Фейсбук на стената групата "BMW купува-продава". Реших обаче да ви разкажа за случилото се а вие да вземете решение какво да правите с въпросният Pepo Stanchev (визирам администрацията на форума и колегите модератори) както и останалите колеги - редовни потребители да си помислят дали да ползват услугите на г-н Станчев , който продава части и тук във форума.

Търся си двуцевка за 34-ката , младежа се свърза с мен и ми каза ,че има префектна и се разбрахме да ми я праща по СПИДИ за да я слагам веднага на колата.Пристигна по СПИДИ частта и още като я видях усетих ,че не е това което търся. То геометрията веднага ми се наби на очи ,че е различна и не е като на петицата , където в предния край към фланците за закрепване към изпускателния колектор двете тръби са доста "рошави" а на Е36 абсолютно успоредни ... От кореспонденцията видна по-долу , ще видите как онзи ме убеждава при свършен факт ,че ще станат знаейки ,че аз търся за друг модел БМВ предварително :evil:

В сервиза за ауспуси на "Kraft" пък както видяха купеното от мен веднага казаха ,че е от Е36 и няма как да стане , да си търся двуцевка от Е34.
Говорих по телефона с него много спокойно и уважително ,но той адски нагло ми заяви ,че са двама души и си делят парите от продадените и сега неможел да ми връща никакви пари , 25 лева бил дал на "съдружника му" :mhihi: от 50 лв за въпросната двуцевка а пък аз е трябвало да се поинтересувам предварително дали ще стане часта :help:

Това което ще кажа последно не е от особено значение ,но все пак да кажа ,че съм тук от създаването на форума преди близо 10 години , от колко хора съм пазарувал дори малко на сляпо в някои случаи, на колко хора аз съм бил полезен ,но това някакъв кокошкар да мами безочливо и после да държи тон по телефона насаждайки вина дори , ей просто не е познал :)

Ето да прочетете кореспонденциата за да се убедите що за мошенник е това момче :

kolega dnes 6te ti go pratq utre 6te pristigne davai danni

сряда George Penchev
Изпрати ги по СПИДИ до гр.София , офис гара Подуяне до поискване от Георги Пенчев Пенчев тел. 0888 661846

сряда Pepo Stanchev
добре колега

сряда Pepo Stanchev
колега пуснах ти ги
утре са при теб

сряда George Penchev
Много благодаря

Вчера Pepo Stanchev
kolega
polu4i li gi
?

ВчераGeorge Penchev
Получих пратката , нали е от Е34 ?

Вчера Pepo Stanchev
ot E36
ama ako ti e benzinova kolata
M50 m52
kvoto i da e
kolektorite
sa
1:1
smenql sam ot E34 na E36 motor
v kolektorite nqma razlika
kaji posle dali si dovolen

Вчера George Penchev
Аха , това за взаимозаменяемоста не го знаех , видях ,че не са същите назад и има една особенна стойка и леко се смутих , за това те питам Аз за да сложа всичкото това трбва да махна всичко до лещата (резонаторите) ,но незнам после какво може да се получи от към звук и вървеж ... Ти какво мислиш ?

преди 22 часа Pepo Stanchev
zvuka stava mn sieln i gaden
varveja...
zna4i ima edin specifi4en element back presure
trqq ti nqkf rezornator
otzat
preprawqi
za da stane
moje da kara6 i s prawite trabi
ama malko gadno sa 4uva v kolata
tarsi rezonator za Bmw
to4no za motora ti kakavto e

преди 22 часа Pepo Stanchev
6a izvadi istinski zvuk
tam deto sa moite trabi deto az sam gi slagal slaga6 rezonatora i raotata spi
ina4e za pravite trabi deto sam gi prawil az
ti garantiram 4e kolata ti
6a izgnite
teq trabi nqma
ama 6a ti pisne glavata

преди около час George Penchev
Zdravei kolega , trubite niamat nishto obshto i niama kak da se slojat . Profila i duljinata na prenat chast na E36 i E34 niamat nishto oshto ! sega triabva da ti vurna vsichko i da mi vurnesh parite
Daje krivkite sa razlichni ... Az principno proveriavam vsichko predvaritelno , no sega direktno se doveri

преди 45 минути Pepo Stanchev
kolega mislq 4e nqma kak da stane toq nomer
6te razo4arovam
ama prosto ne moga da ti pomogna
ti me pomoli da pra6tam vednaga
vinata 4e ne si proveril ne e moq
pratkata be6e bez opakovka i pre spokoino moje6e da q otkaje6
izli6ni sredstva za vra6tane po dostavki az ne davam
sajelqwam 4e ne si dovolen
p1k i sam siguren 4e kolektornite trabi predi dvete dvucevki sas sig
pasvat

преди 13 минути George Penchev
Сега , ще ти цитирам отново твоите думи :

"ot E36
ama ako ti e benzinova kolata
M50 m52
kvoto i da e
kolektorite
sa
1:1
smenql sam ot E34 na E36 motor
v kolektorite nqma razlika
kaji posle dali si dovolen"

Така , понеже ти се доверих на думите и те помолих да ми ги пратиш веднага ,какво излиза сега ?? Че ме крадеш ли ??

За тези пари дори колата да не оправя ,мога на детето дреха да купя

По отношение на "еднаквоста" на колекторите на Е34 и Е36 обърни внимание ,че нито геометрията на тръбите към фланците е еднаква , нито междуцентровото разстояние между фланците където се свързват към изпускателния колектор е еднакво , нито пък завоя е с нужния ъгъл

Какво правим сега ?

п.с. Един съвет от мен до всички вас -> когато купувате каквото и да било ,направете като мен а именно водете кореспонденция по интернет за да може да покажете черно на бяло какви са били уговорките

Георги Пенчев
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Юли 2011, 0:13

Писах му на въпросния красавец, чакаме неговия отговор!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 30 Юли 2011, 23:27

Искам просто да пусна запитване за една ситуация, която се формира.

Щях да закупя определен брой части от колега от форума, става въпрос за смешна сума, но все пак.
Каза ми, че ги пуска примерно днес. На следващия ден отивам и няма нищо в Еконт. А малко след това си намирам 2 от частите супер случайно и следователно вече не ми трябват те. Писах му дали ги е пуснал , защото ако не е да не ми праща тези 2 а останалите само. Той ми отговори, че вече ги е пуснал и си казах нищо, голяма работа. Днес ходих в Еконт пак и пак няма нищо! И сега вече на мен ми писна да си горя бензина за оня дето духа, а в същото време колегата ме лъже, че ги е пуснал защото явно иска да вземе повече пари за 2 части повече отколкото да не ми ги пусне просто. И сега ако получа всички части инцидентно, щото не знам за кой път ги пуска, то аз НЯМА да отида да ги взема от Еконт, та това МЕН ли прави некоректен? Защото некоректността или по-скоро мишкарството от другата страна е много по-голямо. Аз нямам гараж в който да си правя склад за части, все ми е тая дето ще дам 10 лева повече, да ги хвърлям или какво?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Юли 2011, 23:39

Веднага ти казвам - правиш проверка кога са били пуснати... ако е било ПРЕДИ да говорите по телефона и да му кажеш за 2 от частите - всичко е точно... ако е СЛЕД като сте говорили по телефона, значи другият не е бил коректен спрямо теб и можеш да го пуснеш в тази тема.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 30 Юли 2011, 23:42

Ок ще изчакам и ще пиша какво е станало.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Потребител
Аватар
Кара: Москвич...ама с турбо...
Детайли за колата: 1360cc с турбокомпресор IHI

Мнение от mzeto » 31 Юли 2011, 23:49

LiTtLeRoCk написа:Писах му на въпросния красавец, чакаме неговия отговор!

Ето моя отговор: Първо аз се казвам Мирослав Минчев от габрово съм-фейсбука ми е Mirkata Minchev, бмв нямам имам Москвич(този на аватара). Всичко до тук мога да го докажа. Въпросния младеж Пепо Станчев го познавам- бях му оставил регистрацията ми във бмв форума за да си продаде джантите ето я обявата: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &t=246708-причината беше че имам регистрация доста отдавна и имам право да пусна обява за разлика от него. Ето това е профила на младежа Пепо Станчев регистриран във Вашия форум: http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=44875 Ника му е pep0 Какво е правил и какво е продавал аз не знам и нямам нищо общо. Ще съдействам с каквото мога за да се оправите с въпросния младеж и с това да ми се изчисти ник нейма тъй като с него съм регистриран в много други форуми. Още утре ще се свържа с младежа да си оправя бакиите с които е прецакал въпросния колега и с които разваля репутацията ми. Ако потърпевшия колега има някакви въпроси към мен да ми пише тук в темата, на лично или да ме намери във фейсбука който съм оставил за да съдействам!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Юли 2011, 23:56

mzeto написа:
LiTtLeRoCk написа:Писах му на въпросния красавец, чакаме неговия отговор!

Ето моя отговор: Първо аз се казвам Мирослав Минчев от габрово съм-фейсбука ми е Mirkata Minchev, бмв нямам имам Москвич(този на аватара). Всичко до тук мога да го докажа. Въпросния младеж Пепо Станчев го познавам- бях му оставил регистрацията ми във бмв форума за да си продаде джантите ето я обявата: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &t=246708-причината беше че имам регистрация доста отдавна и имам право да пусна обява за разлика от него. Ето това е профила на младежа Пепо Станчев регистриран във Вашия форум: http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=44875 Ника му е pep0 Какво е правил и какво е продавал аз не знам и нямам нищо общо. Ще съдействам с каквото мога за да се оправите с въпросния младеж и с това да ми се изчисти ник нейма тъй като с него съм регистриран в много други форуми. Още утре ще се свържа с младежа да си оправя бакиите с които е прецакал въпросния колега и с които разваля репутацията ми. Ако потърпевшия колега има някакви въпроси към мен да ми пише тук в темата, на лично или да ме намери във фейсбука който съм оставил за да съдействам!

Това което си направил е недопустимо, защото е забранено някой да ти ползва акаунта, за да продава нещо през него, затова вината е изцяло твоя.
Затова, че си дал някой да продава през твоя акаунт ще има и последствия, още повече, че този някой няма право да публикува обяви.
Аз ще му пиша на въпросния, но има само един начин да се оправят нещата, а именно да възстанови сумата.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Авг 2011, 10:27

щом си му дал акаунта си,явно сте близки
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 01 Авг 2011, 13:30

pep0 си замина форевър, защото нямал намерение да върне парите.И затова, че умишлено нарушава правилата на форума.Не си мисли, че ще си регнеш нов ник и няма да те хванем.
mzeto Е с месец наказание, като губи правото да пуска обяви в търговските раздели!Затова, че предоставя акаунта си на трето лице, което няма право да публикува обяви с търговски характер.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари