Хотел в Несебър?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Хотел в Несебър?

Мнение от shalashaska » 02 Авг 2011, 10:04

Колеги кажете някой изпитан хубав хотел в Несебър,че жената като се е затръшкала че иска да е точно в Несебър и няма мърдане :kuku:
П.с Да не е около или някъде близо до Несебър,искаме точно в града и ако може някъде по близо до Стария Град
и цената да не надхвърля 30 40 лв на човек :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Хотел в Несебър?

Мнение от vlad0 » 02 Авг 2011, 10:31

само да ти кажа прясна информация от преди 2 седмици - стария град е ТРАГИЧЕН!

Всяка къща в стария град е превърнала първия си етаж в павилиончета ... Банкоматите не работят в 90% от времето за да трябва туристите да обменят в CHANGE-а, уви и на мен ми се наложи да сменям.

Бях фрапиран как в едно магазинче с размерите на половин гараж/всичките са с такива размери/ от едната страна продаваха парфюми, от другата дрехи а при дрехите и беше вместена някаква бутка с размер 1кв.м., което беше CHANGE-a ...

Циганията е отвратителна!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 02 Авг 2011, 11:44

vlad0 написа:Циганията е отвратителна!

Подкрепям те на 100%! Бях във Варна за 5 дни и по-точно Константин и Елена и малко на Златния песок :mhihi: е няма такава цигания! От край време Черноморието ни е с цигански имидж, но тази година направо онемях! Следващата година няма да стъпя на бг курорт! По темата: лично аз няма да ти предпоръчам да ходиш на море в БГ по-добре си направи екскурзия в някоя друга държава, разгледай нещо интересно и си прекарай много по-хубаво с тези пари които ще ги дадеш в БГ за море. За сравнение ще ти дам следното: в Гранд Хотел Варна 7 дни, All Inclusive Premium струва 2500лв на човек -> в Дубай 4 звезден хотел с ultra all inclusive струва 999лв през Grabo!

Поздрави ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 02 Авг 2011, 11:54

Хотели в стария град има но там е наложена забрана за коли и ще трябва да плащаш за неохраняем паркинг който в най добрия случай е на 100-200 метра от хотела.Също така ,за разлика от зимата когато по улиците няма жив човек ,сега шума е повече от нетърпим(за това допринасят и дискотеките в Слънчев бряг).В новият град има повечко места за паркиране и е по спокойно, но ориентирането в тези еднопосочни улици дори и за нас тамошните е трудно.Там преобладават(на по възлови места)големите хотели които са доста скъпи по българските стандарти,докато малките са по скрити измежду къщичките :) Обстановката е по спокойна между Равда и Несебър като там строителството е по-ново(което не винаги значи качествено).
Каквото и да решите резервирайте поне седмица по рано защото все пак сме в силният сезон и доста бързо се пълни всичко.

А в стария град циганията я е имало винаги и отчасти туристите са виновни защото хората са казали ,че когато има търсене има и предлагане.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 02 Авг 2011, 12:21

Виго !!! Всяка година съм там. Към 80лв е двойната стая, демек 40лв на човек. На 1 мин от плажа, на 3 мин от Стария град, 4 звезди,хубави стаи,хубаво обслужване, абе всичко си е екстра.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shalashaska » 02 Авг 2011, 12:27

за Виго,когато написах в гоогле-то хотели първо то ми изкочи пред очите и г/д ми допадна ще го погледна по обстойно,а за по горните колеги съм абсолютно съгласен с вас миналата година бях за 2 дена в Китен и повече се зарекох че там никога няма да стъпя,найстина циганията почва да става доста сериозна по нашето крайбрежие :bang:
догодина живот и здраве 100 % отиваме или в турция или някъде другаде
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 02 Авг 2011, 12:53

Веселин|Василев написа:

..... All Inclusive Premium струва 2500лв на човек .....
Поздрави ;)

Колега, това е цена за апартамент, не за човек..... не, че е евтино, ама уточнявам.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 02 Авг 2011, 13:09

Joro17 написа:
Веселин|Василев написа:

..... All Inclusive Premium струва 2500лв на човек .....
Поздрави ;)

Колега, това е цена за апартамент, не за човек..... не, че е евтино, ама уточнявам.

Може и така да е, но на фона с Дубай мисля, че няма какво да го коментираме толкова!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 02 Авг 2011, 14:07

Вие хубаво плюете БГ черноморието че било цигания ама май никой не ходи на Албена на почивка :yes:
ще си смените възгледите отново за Българското черноморие
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 02 Авг 2011, 16:52

Albena и за мен е най-хубавото място по нашето черноморие,обаче си остава проблема с некомпетентния персонал и непрофесионалното отношение на много места,което мен лично ме дразни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 02 Авг 2011, 17:03

^ няма как да отрека минусите посочени от колегата, точно така си е.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Авг 2011, 19:27

ако бях с дете и се чудех какво да го правя или с кой да го запозная - щях да отида, иначе НЕ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 02 Авг 2011, 20:34

520i написа:Виго !!! Всяка година съм там. Към 80лв е двойната стая, демек 40лв на човек. На 1 мин от плажа, на 3 мин от Стария град, 4 звезди,хубави стаи,хубаво обслужване, абе всичко си е екстра.

И аз подкрепям това мнение!
Хотела е точно на 1мин. пеша от плажа, и на 10 метра от крайбрежния парк в Несебър. Освен това почти винаги има места за паркиране в него район на града, както има и огромен платен паркинг също на някакви метри от хотела. :)
Аз лично много харесвам Несебър и съм там почти всяка седмица, петък пак отивам :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shalashaska » 02 Авг 2011, 21:22

колеги относно този хотел "Виго" сега гледам цените и за единична стая със спалня за вечер е 150 лв аз ли бъркам някъде или е така?ако нещо бъркам ме поправете :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 02 Авг 2011, 22:06

shalashaska написа:колеги относно този хотел "Виго" сега гледам цените и за единична стая със спалня за вечер е 150 лв аз ли бъркам някъде или е така?ако нещо бъркам ме поправете :kuku:

Аз казах...ама
По това време 1- 15 август всички сте се решили да идвате насам,цигания или не(а и депутатите в отпуска излезнаха :mhihi: ).Така че на Виго може Юни и Септември цената за двойка да е 80 лева но сега няма как.Аз лично най-ниските цени за хотел които съм чувал за сега са 20-25 лева на легло в 2-3 звездни хотелчета -къщите за гости и квартирите не ги броя.
Та пак те съветвам на тази цена да търсиш из вътрешностите на новия град някое семейно хотелче или край вътрешния път Несебър-Равда-въпреки че се пада малко далече(20 мин. пеша до стария град)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата