Хотел в Несебър?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Хотел в Несебър?
Колеги кажете някой изпитан хубав хотел в Несебър,че жената като се е затръшкала че иска да е точно в Несебър и няма мърдане
П.с Да не е около или някъде близо до Несебър,искаме точно в града и ако може някъде по близо до Стария Град
и цената да не надхвърля 30 40 лв на човек

П.с Да не е около или някъде близо до Несебър,искаме точно в града и ако може някъде по близо до Стария Град
и цената да не надхвърля 30 40 лв на човек

Re: Хотел в Несебър?
само да ти кажа прясна информация от преди 2 седмици - стария град е ТРАГИЧЕН!
Всяка къща в стария град е превърнала първия си етаж в павилиончета ... Банкоматите не работят в 90% от времето за да трябва туристите да обменят в CHANGE-а, уви и на мен ми се наложи да сменям.
Бях фрапиран как в едно магазинче с размерите на половин гараж/всичките са с такива размери/ от едната страна продаваха парфюми, от другата дрехи а при дрехите и беше вместена някаква бутка с размер 1кв.м., което беше CHANGE-a ...
Циганията е отвратителна!
Всяка къща в стария град е превърнала първия си етаж в павилиончета ... Банкоматите не работят в 90% от времето за да трябва туристите да обменят в CHANGE-а, уви и на мен ми се наложи да сменям.
Бях фрапиран как в едно магазинче с размерите на половин гараж/всичките са с такива размери/ от едната страна продаваха парфюми, от другата дрехи а при дрехите и беше вместена някаква бутка с размер 1кв.м., което беше CHANGE-a ...
Циганията е отвратителна!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
vlad0 написа:Циганията е отвратителна!
Подкрепям те на 100%! Бях във Варна за 5 дни и по-точно Константин и Елена и малко на Златния песок

Поздрави

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Хотели в стария град има но там е наложена забрана за коли и ще трябва да плащаш за неохраняем паркинг който в най добрия случай е на 100-200 метра от хотела.Също така ,за разлика от зимата когато по улиците няма жив човек ,сега шума е повече от нетърпим(за това допринасят и дискотеките в Слънчев бряг).В новият град има повечко места за паркиране и е по спокойно, но ориентирането в тези еднопосочни улици дори и за нас тамошните е трудно.Там преобладават(на по възлови места)големите хотели които са доста скъпи по българските стандарти,докато малките са по скрити измежду къщичките
Обстановката е по спокойна между Равда и Несебър като там строителството е по-ново(което не винаги значи качествено).
Каквото и да решите резервирайте поне седмица по рано защото все пак сме в силният сезон и доста бързо се пълни всичко.
А в стария град циганията я е имало винаги и отчасти туристите са виновни защото хората са казали ,че когато има търсене има и предлагане.

Каквото и да решите резервирайте поне седмица по рано защото все пак сме в силният сезон и доста бързо се пълни всичко.
А в стария град циганията я е имало винаги и отчасти туристите са виновни защото хората са казали ,че когато има търсене има и предлагане.
Виго !!! Всяка година съм там. Към 80лв е двойната стая, демек 40лв на човек. На 1 мин от плажа, на 3 мин от Стария град, 4 звезди,хубави стаи,хубаво обслужване, абе всичко си е екстра.

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
за Виго,когато написах в гоогле-то хотели първо то ми изкочи пред очите и г/д ми допадна ще го погледна по обстойно,а за по горните колеги съм абсолютно съгласен с вас миналата година бях за 2 дена в Китен и повече се зарекох че там никога няма да стъпя,найстина циганията почва да става доста сериозна по нашето крайбрежие
догодина живот и здраве 100 % отиваме или в турция или някъде другаде

догодина живот и здраве 100 % отиваме или в турция или някъде другаде

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Веселин|Василев написа:vlad0 написа:Циганията е отвратителна!
..... All Inclusive Premium струва 2500лв на човек .....
Поздрави
Колега, това е цена за апартамент, не за човек..... не, че е евтино, ама уточнявам.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Joro17 написа:Веселин|Василев написа:vlad0 написа:Циганията е отвратителна!
..... All Inclusive Premium струва 2500лв на човек .....
Поздрави
Колега, това е цена за апартамент, не за човек..... не, че е евтино, ама уточнявам.
Може и така да е, но на фона с Дубай мисля, че няма какво да го коментираме толкова!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Вие хубаво плюете БГ черноморието че било цигания ама май никой не ходи на Албена на почивка
ще си смените възгледите отново за Българското черноморие

ще си смените възгледите отново за Българското черноморие
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Albena и за мен е най-хубавото място по нашето черноморие,обаче си остава проблема с некомпетентния персонал и непрофесионалното отношение на много места,което мен лично ме дразни.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^ няма как да отрека минусите посочени от колегата, точно така си е.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
ако бях с дете и се чудех какво да го правя или с кой да го запозная - щях да отида, иначе НЕ
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
520i написа:Виго !!! Всяка година съм там. Към 80лв е двойната стая, демек 40лв на човек. На 1 мин от плажа, на 3 мин от Стария град, 4 звезди,хубави стаи,хубаво обслужване, абе всичко си е екстра.
И аз подкрепям това мнение!
Хотела е точно на 1мин. пеша от плажа, и на 10 метра от крайбрежния парк в Несебър. Освен това почти винаги има места за паркиране в него район на града, както има и огромен платен паркинг също на някакви метри от хотела.

Аз лично много харесвам Несебър и съм там почти всяка седмица, петък пак отивам

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
колеги относно този хотел "Виго" сега гледам цените и за единична стая със спалня за вечер е 150 лв аз ли бъркам някъде или е така?ако нещо бъркам ме поправете 

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
shalashaska написа:колеги относно този хотел "Виго" сега гледам цените и за единична стая със спалня за вечер е 150 лв аз ли бъркам някъде или е така?ако нещо бъркам ме поправете
Аз казах...ама
По това време 1- 15 август всички сте се решили да идвате насам,цигания или не(а и депутатите в отпуска излезнаха

Та пак те съветвам на тази цена да търсиш из вътрешностите на новия град някое семейно хотелче или край вътрешния път Несебър-Равда-въпреки че се пада малко далече(20 мин. пеша до стария град)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2