Горивото се вдигна да се вдигнем и ние

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: само на хляб!
Мечтае да кара: и на вода!

Re: Горивото се вдигна да се вдигнем и ние

Мнение от Bruno » 02 Авг 2011, 10:25

Много интересно как такава тема се коментира тук .. в един друг форум политиканстването е забранено.... отбелязвам го като факт без да отсъждам правилно ли е или не!

Хубаво е, че може да се изкаже недоволството на хората, но какво променя то...
Както каза госин' "Ревизоро", държавата се управлява от този който държи горивата, искаш не искаш се съобразяваш с него! ;)

Аз лично не бях на простестите, защото както някой хора писали преди мен, не виждам смисъл... все едно да се бориш срещу вятъра! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 02 Авг 2011, 19:39

То и няма какво да се протестира.Навсякъде горивата са от 1.30 до 1.50 евро.Даже тук не е и скъп в сравнение с техния.
Просто ти получаваш 150евро на месец на европееца ги работи днеска тия пари.Тва е цялата работа.
Вземай 1000е месечна заплата и няма проблеми
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Авг 2011, 20:48

Binev_OuT написа:То и няма какво да се протестира.Навсякъде горивата са от 1.30 до 1.50 евро.Даже тук не е и скъп в сравнение с техния.
Просто ти получаваш 150евро на месец на европееца ги работи днеска тия пари.Тва е цялата работа.
Вземай 1000е месечна заплата и няма проблеми

прав си, ама ако средната заплата тук е 1000е гарантирам с кашон 15г. уиски, че бензина ще е с поне 20цента по-скъп от Австрия и Германия...

copce написа:....

Имаше ли протест изобщо :?: не ви видях по ТВ-то, не видях и в нета инфо- що така :?:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 02 Авг 2011, 21:27

ms написа:
Имаше ли протест изобщо :?: не ви видях по ТВ-то, не видях и в нета инфо- що така :?:

:shock: Бъзикаш се?! Как да нямаше протест! НАД 30 човека е имало в София! И почти толкова в останалата част на България! Полицаите ест. са били 3 пъти повече :mhihi: . Даже оня организатора от В. Търново каза, че следващият протест ще е тая неделя! Работата е дебела.... :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 02 Авг 2011, 21:50

ама това за 30-те човека сериозно ли е :?: щото то реално толкова са сигурно организаторите + гаджета и някой друг познат- тоест хора на протеста е нямало :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз 30 човека ще събера без грижи за протест срещу каквато глупост кажете, и то БЕЗ да ползвам нет, форуми, сурат тефтер и т.н.- с 5 обаждания ще се съберем толкова народ :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 02 Авг 2011, 22:05

Е толко са били :lol: Рипаха, скачаха, щеше изненади да има, блокажи на граници, не знам си кво, и накрая излезнаха от офиса на СИЛА и отидоха на протест. Естествено, че си бяха само "организаторите". Както винаги имаше и "заплахи", че това е последният МИРЕН протест :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Авг 2011, 23:48

Не мисля, че трябва да се подигравате на момчетата, все пак се опитват да направят някаква добра кауза, която ако успее всеки ще усети. Даже доста подигравателно от ваша страна...тъп народ сме си, големи семкаджии и няма да се оправим скоро. Недейте да умаловажавате труда на другите дори и да няма успех.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 03 Авг 2011, 0:13

BMWALPINA написа:Не мисля, че трябва да се подигравате на момчетата....

Не им се подигравам, а се гавря с "момчетата" :!: Защото, за съжаление, има много като теб, колега, дето не са наясно "що е то СИЛА и за какво се бори" ! Не знам дали вече не ги е "купила" някоя партия, но последно знам, че имаха предложения от БСП, РЗС и ДПС. Като всяка от тях с условията си и "момчетата" се чудеха на кой да се дадат. Отделно от това знам (на 101%), че човекът, който им даде офиса и им плаща заплати :!: го прави, защото си има лични разправии с ББ (т.е. ощетен е с... нещо си) и просто иска да се вдига шум срещу правителството. Та къде викаш е каузата??? Имаше кауза в началото на март, когато започнахме с протестите срещу цените на горивата (от този форум!) и всички помнят на 13 март колко хора излязоха в цяла България! Тогава имаше кауза! Сега има лични интереси и затова и аз и много други напуснахме СИЛА. Там в момента са най-алчните и най-заблудените. Някой чул ли е нещо смислено напоследък от тях, т.е. да кажат - това и това не е редно, този и този са виновни и т.н. Няма и да чуете, защото сами не знаят срещу какво точно протестират. Просто срещу получените пари са дали и обещания да се вдига шум и това е. А че са клоуни, не ги интересува.
И при първа възможност като имам път към София ще отида до прокуратурата да сигнализирам, че са фалшифицирали подписа ми (моя и на още 10 човека), за да си учредят съюза :!:

ПП: Та.. колега BMWALPINA, още ли мислиш, че не трябва да им се подиграваме? ;)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Авг 2011, 1:00

Ако го правят за пари те подкрепям...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Авг 2011, 9:30

ЕС ни идва в повечко май.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 03 Авг 2011, 16:25

Не ЕС а Боко ни идва в повечко! Тоя мизерен театър дето разиграха с Лукойл е направо обиден и нагъл за цялото общество. Тия ни имат найстина за малоумни овце- залъгалки и приказки за магистралки, паркчета и призиви да ставаме овчари и тн, направо е грозно вече. Протестирайте против Боко, а не против цените на горивата- не са ни те проблема, а малоумното управление и ниските доходи! Аз лично Боко и за пазач не бих го наел, хората за премиер го избраха. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Авг 2011, 16:39

айде колегиии,бензина и въобще горивата паднаха драстично!!!
ако не вервате-прочетете новините по сайтовете
Победихмее :mhihi: :bchug:

Аватар

Мнение от ms » 03 Авг 2011, 16:59

с колко ги свалиха- с 3ст. ли :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F