3 мил. лева за прохода Петрохан
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: 3 мил. лева за прохода Петрохан
На мен ми се струва, че тези пари няма да стигнат дори и за закърпване само.
И аз предпочитам да пътувам през Петрохан - доста по-кратък е пътя, пък и е кеф по завоите, като изключим състоянието на пътната настилка
И аз предпочитам да пътувам през Петрохан - доста по-кратък е пътя, пък и е кеф по завоите, като изключим състоянието на пътната настилка

virtue and tranquillity
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
daddy_ написа:GKuzmanov написа:я сега се издайте кой е от Берковица
Я съм от село
Баце и Я съм си от там

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
Всички сме от село
Баща ми е от Бързия,ама ходиме там само на сбора(наближава)
и минаваме през Петрохан и е трагедия вярно.Абе той Доган да си го оправи,така и така
горе всичко е изкупил:язовири,кръчми,вили и т.н.

и минаваме през Петрохан и е трагедия вярно.Абе той Доган да си го оправи,така и така
горе всичко е изкупил:язовири,кръчми,вили и т.н.
И да се гордея и да не се гордея,
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
Абе, понеже след 2 седмици ще минавам оттам - та да питам, сега как е положението? Питам, защото до миналата година поне позапълваха нещо след зимата...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Дано в близко време да е готов, та да може ако не тази, поне идната зима да покараме на равен и заснежен път. 

Flat 6 написа:Абе, понеже след 2 седмици ще минавам оттам - та да питам, сега как е положението? Питам, защото до миналата година поне позапълваха нещо след зимата...
Преди 10 дни минах и е зле на места. Дупките са си стабилни, особено от северната страна. За сметка на това имаше патрулка до една чешма и за малко да ме спре..
На връщане минах през Витиня по други причини - няма толкова скучен път, а и дупки около Враца фул.
what a helluva ride
Абе предпочитам да ми е скучно, но да се върна на 4 гуми, а не куц.
Ясно - пътя до северозапада е тегав за пореден път...

Ясно - пътя до северозапада е тегав за пореден път...

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
точно за това с тези 3 мил се надяваме да го оправят....защото найстина е красив пътят оттам....и зимата е забавно 

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Абе с 3 милиона едва ли ще направят нещо, просто ще запълнят дупките, ОБАЧЕ края на есента (във дъжда, студа и т.н.) и на пролет ново 20
Преди месец като си ходих на село
беше много злеЕЕееееЕ преди 2рата чешма (посока към берк сити) беше страшно ... добре че на един пред мен му изпопадаха тазовете та видях дупката 

Преди месец като си ходих на село

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Добра новина, дано да го оправят като хората. Едно от любимите ми места за шофиране, а и съкращава пътя.
Never mistake motion for action...
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
В момента съкращава живота и на шофьора и на колата 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
Някой има ли информация от последните дни, защото утре ми се налага пътуване...
Чух за някакъв старт на ремонта, та въобще отворен ли е прохода и как е положението?

Чух за някакъв старт на ремонта, та въобще отворен ли е прохода и как е положението?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А дано да го оправят наистина.. Както казаха колегите много приятен път, но тези дупки ..
Преди 1-2 месеца си ходих и аз към село (Кула) и при тази голямата чешма на обратния завой смерихме е*а и дупката. Беше дълбока поне 15-20 санта и толкова широка, то мокро, баща ми на спирачките ама нема спиране. Скочихме в дупката, но от дъжда е напълнило края на дупката с пясък и не се усети чак толкова лошо. Добре, че беше пясъка иначе там си оставахме
А и смятам, че не трябва само да закърпят дупките, а цялостно асфалтиране. Много пъти са кърпени там дупки и след 1 месец още по-големи ями ..
Преди 1-2 месеца си ходих и аз към село (Кула) и при тази голямата чешма на обратния завой смерихме е*а и дупката. Беше дълбока поне 15-20 санта и толкова широка, то мокро, баща ми на спирачките ама нема спиране. Скочихме в дупката, но от дъжда е напълнило края на дупката с пясък и не се усети чак толкова лошо. Добре, че беше пясъка иначе там си оставахме

А и смятам, че не трябва само да закърпят дупките, а цялостно асфалтиране. Много пъти са кърпени там дупки и след 1 месец още по-големи ями ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Flat 6 написа:Някой има ли информация от последните дни, защото утре ми се налага пътуване...![]()
Аз минавах миналата седмица. Ремонта върви и се изразява в запълване на дупките. Поизрязано е на някои места, но се минава. Бавно и внимателно

randity написа: ... и при тази голямата чешма на обратния завой смерихме е*а и дупката. Беше дълбока поне 15-20 санта и толкова широка...
Тая е много известна дупка. Миналата година един приятел влезе в нея, та носач, та алуминиевата джанта на две, та гума и другите помляни неща не си ги спомням. След смяната на носача оня на стенда вика "тука има един ъгъл дет не е в норма, ама не се регулира" И аз викам "Аааа, регулира се, регулира, даже мога да ти покажа къде е дупката де ги регулира

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3