Горивото се вдигна да се вдигнем и ние
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Горивото се вдигна да се вдигнем и ние
тея са луди бе- с 5ст. надолу
е сега вече лукойл ще фалира с тея ниски цени

- copce
- Потребител
- Кара: Seat Cordoba
- Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
- Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp
Yanko Petrov написа:BMWALPINA написа:Не мисля, че трябва да се подигравате на момчетата....
Не им се подигравам, а се гавря с "момчетата"Защото, за съжаление, има много като теб, колега, дето не са наясно "що е то СИЛА и за какво се бори" ! Не знам дали вече не ги е "купила" някоя партия, но последно знам, че имаха предложения от БСП, РЗС и ДПС. Като всяка от тях с условията си и "момчетата" се чудеха на кой да се дадат. Отделно от това знам (на 101%), че човекът, който им даде офиса и им плаща заплати
го прави, защото си има лични разправии с ББ (т.е. ощетен е с... нещо си) и просто иска да се вдига шум срещу правителството. Та къде викаш е каузата??? Имаше кауза в началото на март, когато започнахме с протестите срещу цените на горивата (от този форум!) и всички помнят на 13 март колко хора излязоха в цяла България! Тогава имаше кауза! Сега има лични интереси и затова и аз и много други напуснахме СИЛА. Там в момента са най-алчните и най-заблудените. Някой чул ли е нещо смислено напоследък от тях, т.е. да кажат - това и това не е редно, този и този са виновни и т.н. Няма и да чуете, защото сами не знаят срещу какво точно протестират. Просто срещу получените пари са дали и обещания да се вдига шум и това е. А че са клоуни, не ги интересува.
И при първа възможност като имам път към София ще отида до прокуратурата да сигнализирам, че са фалшифицирали подписа ми (моя и на още 10 човека), за да си учредят съюза![]()
ПП: Та.. колега BMWALPINA, още ли мислиш, че не трябва да им се подиграваме?
Какви ясни доказателства можеш да извадиш за да подкрепиш думитес си г-н Янков?

http://pressclub.bg/society/organizatio ... news-45017 това не е ли становище с какво не сме съгласни
това също можеби не е http://www.radio999bg.com/?id=2613
Янко само плюеш в това си най-добър ми се струва но плюеш срещу вятъра а това не е в твоя полза ставаш смешен
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
copce написа:...
Асенчо, не е тук мястото да правиме махленски скандали, аз каквото знам съм казал, а го знам със сигурност, не знам какво разбираш под "доказателства". А за подписа ми - да, фалшифициран е, и не само моя

- copce
- Потребител
- Кара: Seat Cordoba
- Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
- Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp
Аз не започвам махленски скандали с нападки и обвинения.
Незнам дали знаеш всеки е невинен до доказване на противното в момента няма с какво да докажеш нито едно от обвиненията си нито за подписи нито за това което твърдиш че сме обвързани с някоя пария или нещо такова
Незнам дали знаеш всеки е невинен до доказване на противното в момента няма с какво да докажеш нито едно от обвиненията си нито за подписи нито за това което твърдиш че сме обвързани с някоя пария или нещо такова
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
А честито, масовия бензин А95 - 2.57лв., масовия дизел - 2.70лв.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Нали 2012 щяхме да приемаме еврото? К'во стана... ? Крайно време е вече да взимам 500е. и да си сипвам за 1.30е. бензин, не е ли,
само че май и така няма да стане... Не знам вече... за лятото решението ми е мотор лека и полека и така.
ПС: Проблема ни е в заплащането!

ПС: Проблема ни е в заплащането!

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
P1tbuL написа:ПС: Проблема ни е в заплащането!
проблема ни не е в заплащането, а в цялата икономика и най-вече в това, че сме членове на ЕС!
Това членство ни превърна в консуматори! С всичките сертификати и норми, които се въведоха, се уби и малкото производство, което имахме. Сега сме като под наем на квартира - изцяло уязвими от всичко. Хубаво е, че ще имаме магистрали, но дадохме дупетата в дългосрочен план за тази цел. Не е въпроса кой управлява, а как да се махнем от този съюз, защото просто не сме "дорасли" за там.
И ценообразуването на горивата нали е именно по модел на ЕС. Минималния акциз-толкова, мин. марж - толкова и т.н.
А това, че сме в пъти по-бедни от останалите - за това нямат праг! Е затова трябва да си плюем на петите, без значение кой е на власт, Бойко, Станишев - докато сме в ЕС все ще е така. Впрочем, то и да излезем вече всичко се съсипа, за години напред ще е ад.
Стискайте зъби и по-малко нерви по възможност, въпреки, че има всички предпоставки за инфаркт.
Последна промяна sub_eleven на 16 Фев 2012, 13:08, променена общо 4 пъти
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
От днес ... Бенз: А95: 2.56лв/л
Дизел: 2.70лв/л
Дизел: 2.70лв/л
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
От днеска, с гепени номера и качулка на главата- пълни до горе и беж!