Samsung Galaxy S II срещу Iphone 4
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Samsung Galaxy S II срещу Iphone 4
Бих взел Galaxy S 2. Никога когато съм избирал телефон не съм се колебал между айфон и нещо друго. Тук ако има колебание то би трябвало да е между S2-ката и HTC Sensation. Но пак бих взел самсунга.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bum_bum написа:Навигацията какво значение има на какво у-во е? Картите за Бг са все едни. Вградените карти от Гугъл в Айфона нямат навигация, но в момент на зор са доста ефективни. Иначе аз имам всички програми достъпни за iOS на телефона ама полза никва. От някакво време насам ми се налага да го ползвам главно за работа, шервам си нета на лаптопа от него, чета си пощата, правя си разписанията и в комбинация с Макбука просто си е един незаменим подвижен офис.
За флаша ме боли тично левия кестен. Не съм усетил да ми липсва.
Те и добавките са все едни, ама .... да не заблуждаваме човека.
Всичко е написано в нета .. или ползвайте търсачката на форума.
Аз бих казал, че и телефоните са телефони , ма .... те били различни деа

Аз само не виждам човека пуснал темата да драска.
Ние може да си умуваме, а той вече да си джитка на новия тел

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Samsung Galaxy S II срещу Iphone 4
А ти нещо по темата каза ли или само меляш да си прайш вятър на устата?
Като са еднакви картите на два съвременни бързи телефона какво значение има кой ще ползваш?
Като са еднакви картите на два съвременни бързи телефона какво значение има кой ще ползваш?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
аз мисля че всички теми се изчерпват със сравнението на iphone 4 и другите.. а не със сравнението на другите и другите.. 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Аз казах, точно и ясно.
Отбележил съм с кое не съм съгласен.
И факти съм дал с жокера, който съм казал.
Не ме бъркай с некой, дето оспорва всичко за спорта и мели глупости
Тоя дето съм поправил се изказа малко пресилено и съм му дал домашно да си обнови инфото.
Аз да ти кажа и на теб, не може всички карти да стават на всички телефони и от там идва разликата и разминаването.
В неговия случай сравнението е безмислено и е доказано от доста хора кое е на-доброто към момента ... ползвайте търсачката бре хора, като не ви е ясно
Та както го каза ... не мели без да си запознат, тука мнения не се трупат
Отбележил съм с кое не съм съгласен.
И факти съм дал с жокера, който съм казал.
Не ме бъркай с некой, дето оспорва всичко за спорта и мели глупости

Тоя дето съм поправил се изказа малко пресилено и съм му дал домашно да си обнови инфото.
Аз да ти кажа и на теб, не може всички карти да стават на всички телефони и от там идва разликата и разминаването.
В неговия случай сравнението е безмислено и е доказано от доста хора кое е на-доброто към момента ... ползвайте търсачката бре хора, като не ви е ясно

Та както го каза ... не мели без да си запознат, тука мнения не се трупат

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bam-bam написа:N.Mihaylovski написа:Много хейтъри тук на Айфона имало
За Джипиеса/навигацията, аз незнам кво му е куцото, ама дори и Google мапс който му е вграден е повече от перфектен, и зверски точен, и по никакъв начин не остъпи на Нокията неква умна с тубо добра навигация и т,н както и едно HTC и то некво турбо добро, пътувахме в 1 кола, и се получи,че Айфончето леко ги засрами с вградения google![]()
![]()
За батерията, не ми се говори мойта искарва по 3 дни като на ден имам над 2 часа разговори, като пусна Скайп фейс бук и още 10 приложения искарва 1.5 дни, което пак е зверски добре.
Сега да ви питам за дисплея, само аз ли като хвана друг телефон и като пипам тъч-а и нищо нестава, треа да натискам, даже и с Айфон 3 има разлика по бавен е и е по зле тъч-а, за последно си играх с едно HTC за 1300 лева не помна модела с 4" дисплей, ми то тъч-а му е бахти пръчката, пръста ме заболя докато се задейства![]()
За мен вече това е марката телефони и компютри.
Темата е за съвет, а не за заблуждение.
Обсъждано беше в една друга тема ...
Аз мисля, че каквото и да реши няма да съжалява, тук малко стана като с многото баби ...
Само да те питам ти с какъв телефон си, и имал ли си допир с някои от изброените телефони, "да си го пипнал не се брои

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Аз съм с телефон с фенерче за 10 лв.
Само да те питам, ти прочете ли точно и внимателно какво съм оградил и написал?
Да си направи труда да сравниш умрелия гугъл мапс с гармин?
Знаеш ли как се ползва гугъл, като нещо не ти е ясно?
Да четеш други форуми освен този?
Или той тук е мерило за всичко?
А ти имал ли си порше(не пипал) за да ми кажеш, че е по-готино от бмв .. или само си чел.
Дано този път прочетеш внимателно какво съм написал, да го осмислиш и ако продължаваш да твърдиш твоето, може да заложим по една 4ка и да ти дам малко да почетеш и после да видиш, че има живот и хора извън този форум и тук не винаги са специалистите по всичко.
Много АКО-та има в изречението ти и много незнайни фактори, може би за това твърдиш неща, които не са ти ясни.
И аз бих вчера едно ламбо, ма то било макет, па бил с двигател на траби , ама не ми пречи да се пофаля на целия град и те ми поверваха .. и те така, добре, че в БГ няма ловци на митове.
И както казах, човека май си е купил вече тел, но на някои дребни душици им е скучно.
Само да те питам, ти прочете ли точно и внимателно какво съм оградил и написал?
Да си направи труда да сравниш умрелия гугъл мапс с гармин?
Знаеш ли как се ползва гугъл, като нещо не ти е ясно?
Да четеш други форуми освен този?
Или той тук е мерило за всичко?
А ти имал ли си порше(не пипал) за да ми кажеш, че е по-готино от бмв .. или само си чел.
Дано този път прочетеш внимателно какво съм написал, да го осмислиш и ако продължаваш да твърдиш твоето, може да заложим по една 4ка и да ти дам малко да почетеш и после да видиш, че има живот и хора извън този форум и тук не винаги са специалистите по всичко.
Много АКО-та има в изречението ти и много незнайни фактори, може би за това твърдиш неща, които не са ти ясни.
И аз бих вчера едно ламбо, ма то било макет, па бил с двигател на траби , ама не ми пречи да се пофаля на целия град и те ми поверваха .. и те така, добре, че в БГ няма ловци на митове.
И както казах, човека май си е купил вече тел, но на някои дребни душици им е скучно.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Темата може да се заключва вече.
Самсунг галакси 2 ще се купува днес. Благодара на всички за мненията.
Телефона ще е за подарък, аз си ползвам Нокия Е71 и съм си предоволен.
А относно навигацията - гармин си е гармин, не бих си взел за мен телефон без възможност да го кача.
Самсунг галакси 2 ще се купува днес. Благодара на всички за мненията.
Телефона ще е за подарък, аз си ползвам Нокия Е71 и съм си предоволен.
А относно навигацията - гармин си е гармин, не бих си взел за мен телефон без възможност да го кача.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4