какво сънувахте последно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Re: какво сънувахте последно?

Мнение от Radinka » 03 Авг 2011, 3:03

BMWALPINA написа:Мен ме е срам да си кажа :mhihi: :oops:

като те е срам да кажеш, нЕма да ти се сбъдне хахахахаха :twisted:
never drive faster, than your guardian angel can !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 03 Авг 2011, 16:33

alx написа:аз кви ги сънувам напоследък- не е истина. алтерего-то ми явно е станало много вокално и иска да ми обяснява неща- само дето аз не вдявам...

като се има напредвид че почти никога не сънувам... но за последния месец сънувах няколко пъти. освен ако не е сутрин рано и не се събудя докато сънувам- не помня какво е било.. но напоследък явно спя по-плитко и се будя докато сънувам... и ... в мене живее някакъв дето не го познавам. определено...

последния ми сън от снощи беше че си карам в тъмното (ама без фарове, но знам къде е пътя и си карам съвсем спокойно). по едно време ми светват фаровете и виждам някаква жена с дете. спирам. тая същата жена в съня си спомням, че в предишен сън искаше да ми даде детето си защото било мое... та аз се приготвам сега и си викам "тоя път няма да мине номера- едно ми стига". спирам и тя ми вика- "ти що спря? искаш да ми вземеш детето ли"? ама ще ме набие още малко. и аз и викам "ама ти нали ми го даде преди време? сега това друго ли е"?... "не, същото е ама това няма да ти го дам"... и аз се сконфузих и се събудих...

баси глупостите.... баси сериала... това жените сте да си е*е майката... :mhihi:

Автомобил
Купуваш ли в съня си автомобил, предстои ти сериозно събитие.

Мине ли покрай теб автомобил в съня ти, значи ти предстои да разбереш значима вест.

Свърши ли бензинът ти насън, означава че ще надценил силите си. Караш ли в съня си сигурно и спокойно, значи че нещата ти са добре и в ред.

Ако караш автомобил или се возиш в него е на хубаво - нещата ти ще се развият в положителна насока.

Развали ли се колата ти насън, очаквай проблеми. Загубиш ли или ти откраднат автомобила, значи че някой черпи облаги на твой гръб. Караш ли в съня си кола през нощта, с угасени светлини, значи ще бъдеш самотен.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 04 Авг 2011, 8:55

Хайде и аз "да помогна" още малко :lol:

Караш ли в съня си сигурно и спокойно, значи че нещата ти са добре и в ред.
Караш ли в съня си кола през нощта, с угасени светлини, значи ще бъдеш самотен.
Сънуваш ли нечия майка, значи ще се сдобиеш с нещо ценно.
Видиш ли насън непозната жена, избягвай промени в работата си.
Видиш ли насън дете, значи ти предстоят грижи и неприятности.
Ако насън гледаш своите деца, готви се за напредък и бърза кариера.
Ако носите дете, ще имате успех.

Та значи... в момента нещата са ти наред, може би си малко самотен...Искаш или се очаква някаква промяна в работата ти, която обаче е свързана с неприятности, но и напредък в кариерата и придобивки. Не си взел детето, не си го признал за твое и не го нисиш ти вече... значи напредъкът се отлагаааа :mhihi: :mhihi: Застой, нещо такова казвам аз... и съновниците де :mhihi:
И ако вкараме още малко фантазия, промяната зависи от други хора, преди време явно е проработило... сега обаче другите хора не искат тази промяна, водеща до твой успех... и съзнателно не я правят... /жената не иска да ти даде детето/
Нещо верно? :roll: :lol:
Последна промяна Apassionata на 04 Авг 2011, 9:22, променена общо 1 път
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 04 Авг 2011, 9:06

Apassionata написа:.

Колежке разтъркай кристалната топка и кажи като си удрям колата какво следва? А дано не прегрее TDS-a :D
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Авг 2011, 9:22

Моите сънища с индивида, за когото споменах в предния пост, продължават :mhihi: Отделно всичко, което сънувам анпоследък и правя проверка в съновника - се сбъдва :shock: :mhihi: На всичкото отгоре и зодиите потвърждават ставащо....абе луда работа. :smoke:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 04 Авг 2011, 9:42

Веселин|Василев написа:

Колежке разтъркай кристалната топка и кажи като си удрям колата какво следва?

Е кво, разправии със застрахователи, нерви по ремонти и изваждане :mhihi:

А ако си го сънувал, ше те гони винкела :mhihi:

Катастрофирала кола, ако видиш насън, ще преживееш разтърсващи промени. Ако си пострадал при катастрофа с кола, застрашава те опасност, има риск за живота ти...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 04 Авг 2011, 9:48

Николета Лозанова

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Мнение от spar4o » 04 Авг 2011, 12:17

Аз пък последно сънувах че си седя на леглото в моята стая ама все едно нЕкой е умрял...и седя и не мърдам-абе като препариран съм и усещам че ми е некво гадно ,все едно знаете че нещо не е наред ама не знаете какво точно.И по едно време звънва телефона и ми се обажда някъв пръч къде почва да ми разправя че една мома където й симпатизирам :oops: е отвлечена и той искал 'нам кво си.Качвам се аз в е34-ката дет принципно е на баща ми ама в съня къщата беше празна и мрачна и тръгвам я спасявам девойката...аз незнам къде да ида ама вече ше я спасявам ...и после изведнъж след като направих първия завой след като съм се качил в колата се озовавам в некво хале (вече пеша) и тоя от SAW филмът -палячото седи пред мене ама порастнал-нали не нисък и с триколка и държи оная за косата и вика ела си я вземи , няма никъкъв капан.Отивам аз просто така и верно нямаше капан за тия 5 метра къде изминах до него и го расипах от бой...и май след тва свърши съня или не помня..ма много исках да видя кво става след тва с момичето :D
ПС: а тоя филм Saw 4 го гледах преди един месец на най добрия ми приятел на РД-то....и бяхме пияни и ни беше мн смешно :mrgreen:

А пък снощи ставам в просъница и предприемам поход до кухнята да си пийна сок от портокал че бях жаден..ма то тъмно като в ..генерация :mhihi: обаче нема кой да се сети да запали лампата ии...се набих в вратата на кухнята и си разцепих носа..и са имам белег :mhihi: :mrgreen:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 04 Авг 2011, 14:49

На сън, ако видиш николета лозанова, рекламно лице на козметика ще да станеш.
На сън, ако любов правиш с николета лозанова, приятелката ти гръдни импланти я чакат.
На сън, ако от бой пребиеш николета лозанова, безгиржни дни те чакат, ако тя тебе бие, нещо лошо ще се случи и реколтата ще е лоша.
Карай бързо
Стигни 'пръв

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 04 Авг 2011, 16:25

Apassionata написа:
Веселин|Василев написа:

Колежке разтъркай кристалната топка и кажи като си удрям колата какво следва?

Е кво, разправии със застрахователи, нерви по ремонти и изваждане :mhihi:

А ако си го сънувал, ше те гони винкела :mhihi:

Катастрофирала кола, ако видиш насън, ще преживееш разтърсващи промени. Ако си пострадал при катастрофа с кола, застрашава те опасност, има риск за живота ти...

Колега тва е на добре значи няма да я блъснеш, моята колко пъти я сънувам или я блъскам или и давам газ пък неще да върти гуми и колкото да натискам газта стои на едно място. От както имам тия сънища инциденти с колата нямам дано и да нямам де и да отбележа тия сънища ми почнаха след като бях центровал колата в един бетонов дувар и сега от страх или и аз незнам как да го кажа да не се повтори сънувам такива неща, поне така си мисля. Питал съм доста хора за тия сънища и всички ми казват да не се притеснявам и било на добре.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата