За любителите на кафето....
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: За любителите на кафето....
В Бояна съм с Долче Густо и по-хубаво кафе не съм бил 

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Лаваца
Лаваца на капсули

Саекото каквато и машина да си земеш ще прави хубаво кафе
Вкъщи съм с ровента машина и съм доволен
За горепосочения модел на делонги също съм чел добри отзиви.

Лаваца на капсули

Саекото каквато и машина да си земеш ще прави хубаво кафе

Вкъщи съм с ровента машина и съм доволен

За горепосочения модел на делонги също съм чел добри отзиви.
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз пък много се кефя на Lavazza Blue на капсули, особено тия кафявките - всеки с вкуса си.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

DeLonghi EC 410 - около 300 лв нова
С тази сме в офиса от доста време и и сипваме лаваца

На малко места съм пил по-добро кафе из Варна
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
deyan-enchev написа:Аз пък много се кефя на Lavazza Blue на капсули, особено тия кафявките - всеки с вкуса си.
Именно за тях говорех. Едно такова кафе с 50 грама пълномаслено мляко и цял ден ихуууу...

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Еми то аз не изпия ли кафява капсула с мляко сутринта, денят не е същия
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Вече от две години ползваме този модел:
http://www.technomarket.bg/products/010 ... riel-es-35
Когато я купувахме избирахме между Делонги и тази марка.Доста четохме и за двата модела,общо взето отзивите за Делонги бяха,че ако е тази марка да е произвеждана в Европа иначе не струва.
Бриела го взехме щото е марка само за кафе машини и консумативи португалска е и имат само един завод в Португалия.С две думи няма боклуци.Много сме доволни,каквото и кафе да сложим все е супер и с доста приятен каймак.От година иначе си купуваме кафе от едно магазинче където мелят на момента и винаги взимаме различни смески да си експериментираме и винаги сме били доволни.
http://www.technomarket.bg/products/010 ... riel-es-35
Когато я купувахме избирахме между Делонги и тази марка.Доста четохме и за двата модела,общо взето отзивите за Делонги бяха,че ако е тази марка да е произвеждана в Европа иначе не струва.
Бриела го взехме щото е марка само за кафе машини и консумативи португалска е и имат само един завод в Португалия.С две думи няма боклуци.Много сме доволни,каквото и кафе да сложим все е супер и с доста приятен каймак.От година иначе си купуваме кафе от едно магазинче където мелят на момента и винаги взимаме различни смески да си експериментираме и винаги сме били доволни.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
bojanski написа:Здравейте!Реших да направя такава тема след поредното направено в къщи,отвратително,сутрешно кафе...Проблемът е в машината защото е доста старичка а и е шварц...Та искам да ви питам къде сте пили най-хубавото си кафе,ако е в къщи какъв вид кафе ползвате и каква е машианата.Нека всеки любител на кафето да сподели по нещо интересно да се вдъхновя да си купя една свестна кафе машина.Попринцип предпочитам чистото силно експресо без захар.Най-доброто си кафе съм пил в кафе "Upstairs" (Bacardy) на Витошка. А вие?
![]()
Много е важно от каква машина си поркаш еКспресото

ПС По темата.Аз си пия 3в1 и ми е добре

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе не знам за машините, ма на ОМВ кафето ми е едно от любимите и мога да изпия 10 сигурно... Стига да имам 19,60лв за кафета на ден 

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Имам професионална машина на Brasilia, беше в на един приятел кафето,но фалира и закъсал за пари ми я продаде за 300 а я беше купил 2002г за 2500лв.Единствения проблем е че е 3 пъти по голяма пт микровълнова фурна, но пълно щастие няма 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
plradev написа:Абе не знам за машините, ма на ОМВ кафето ми е едно от любимите и мога да изпия 10 сигурно... Стига да имам 19,60лв за кафета на ден
Кафето на OMV рулира, страшно е, с 3 захарчета и една кифла (за ядене)

Иначе у нас имам Lavazza A Modo Mio, какво да ти кажа.. С 2 едни и същи капсули понякога кафето става отврат, а понякога е приказка.. Не знам от какво зависи това, дали от бързината на "пресоване" на капсулата.. А и има разлика дали ще сипеш захар преди да потече кафето или след като е готово

- stefsax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
не знам за вас но аз и брат ми също имаме делонги предния модел на тази която колегата друм"drum"е снимал (ей тая на снимаката)а тази от снимката на друм я имат и наще и на жена ми родителите и те са много доволни а аз мойта я омам от 6 или 7 год.струва около 150 лв и е перфектна за мен намират се по магазините чат пат и кафето ми е много вкусно,а за кафето ванката (димитроФФ) е прав много и за дау ексбарта и за лавацата от италия е съвсем друга.поддържам мнението и също препоръчвам делонги не че саекото е кофти но не съм я ползвал и не съм компетентен за нея.
успех
успех
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна stefsax на 04 Авг 2011, 12:32, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
най хубавото кафе което съм пил беше тук в Кипър от онова дето се прави от зърна дето са изакани от някво си животно.. 20е чашата ма баси аромата дето имаше.. не на животно.. 

- stefsax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
и аз съм чувал за това че било гот ,но не мога да си обясня как е изакано ,а е кафе.то трябва да се нарича по друг начин
дай повече инфо ако си запознат че ми е много любопитно,и аз съм любител много на кафетата
поздрави

поздрави
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
stefsax написа:и аз съм чувал за това че било гот ,но не мога да си обясня как е изакано ,а е кафе.то трябва да се нарича по друг начиндай повече инфо ако си запознат че ми е много любопитно,и аз съм любител много на кафетата
поздрави
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_907395136

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5