Поредната е36 1.8 турбо :)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i compact
Мечтае да кара: BMW F-03
Детайли за колата: всичко възможно

Re: Поредната е36 1.8 турбо :)

Мнение от bavreca_94 » 05 Авг 2011, 22:59

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: честито за ''колата'' колега само че да попитам или аз не виждам на снимката къде се намира тоя коолер от ево8 че както го виждам без филтъра сиг и кооолера е същи сори за спама ама си си взел КОШШ само ше береш ядове, като ти се дават пари на първо време си вземи някой мощен мотор, а не фарове и пребоядисване и селски тунинги щото е смешно, не му давам много време на тоя двигател. http://vbox7.com/play:18fb44e8 гледам че си качил и леко претъркани гуми та си казах нека не звучи като похвала каква кола карам просто изках да ти покажа как върви просто, щото има колеги тука във форума дето са си с големи машинки аз съм с 318ис

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 06 Авг 2011, 0:39

Аз се чудя таз колица дали ще има дУша след като се премахне турбото.Пазена пазена,колко па да е пазена,ТИ ако имаше кола с турбо щеше ли да я пазиш ? Така си и помислих.(газ д*ба тоя дръгел :mhihi: )
Не иначе честита да ти е, само бензин да наливаш,нищо че е с стил "старт от скрапа" карай пък то ще се чуе. :yes:
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 06 Авг 2011, 9:07

Колата е кукла ,рядко запазен екземпляр ,като гледам турбото е поставено супер компетентно и двигателя изглежда в перфектно състояние ,още повече като се боядиса бяла с черен капак като те видят на пътя и ще отбиват в дясно за да дадат път на звяра,карай си бегачката и не ги слушай :mhihi:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е30-327 . е30-320
Мечтае да кара: bmw 327i turbo
Детайли за колата: BMW 327 i

Мнение от tuningfena » 06 Авг 2011, 9:09

само ако ми покажеш каде е тоз "интеркулер от ево8" те признавам и както е скалъпено и да махнеш турбото да паднат 40 коня най много
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 06 Авг 2011, 9:37

Добре дошъл в сектата! :lol: Те хората са си я направили, карай си я така... :D :yes: :weed:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Авг 2011, 10:51

Аве пича си прави реклама на колата, вие му се вържете :mhihi:
От близо две седмици се продава автомобила и то лично от автора на темата.
Ето и малко инфо от друг форум :mhihi:
"Здравейте колеги,голям фен съм на VAG групата но така се стекоха обстоятелствата и се сдобих със сегашната ми гордост, а именно БМВ е36 318И турбо Цена 3000лв . Колата е 1992 година, предни ел.стъкла,ел.огледала,имала е климатик но е махнат поради ред причини за които ще спомена. Колата е с мотор м40б18 115 конски сили, имала е газ, но както я взех я махнах. Та колата е претърпяла ред интервенции по нея. Услилен заден мост, смяна на накладки предни. Колата е с поставено турбо К24, и интерколер от мицубиши ево8, кулера е с допълнително охлаждане въздушно с ел. перка на която копчето е вградено на мястото на копчето на климатика. Карана е лично от мен с масло 15В40 сменени са водна помапа , ремъци и ролки.От преди няколко дни е с нов стратрер, акомулатора е преместен отзад в багажника, а турбото е на мястото на акомулатора. Като забележки има по боята, на задните калници драскотини от гумите(все пак е дрифтачка) и пукнато предно стъкло. От няколко дни е с нови фарчета и стопове и с нова тапицерия на седалнките понеже неговата е бежава и много се захабява. Единственото нещо което в момента трябва да се вземе са дюзи понеже тези на 1 бар налягане се оказаха малки. Колата не се продава, търся бартер основно за ГОЛФ 2 може и други предложения. А и колата е без алуминиеви джанти:) Поздрави и очаквам предложения . Ето и линк със снимките http://mitkoasds.snimka.bg/automobiles/ ... 5.23984473 Вече цялостно пребоядисан без забележки по боята, в два цвята бяло и черно. Сними до няколко дена. За бартер може вече и Голф 3 иначе цена за продаване 3000лв. Много неща са сменени и цената си заслужава. Турбо К24- 400лв. , мега скуирт 350лв, 50 лв за настроиване и още 50 за бензин , купер от мицубиши ево8 80лв, това са само част от нещата ако има въпроси на лични или на скаип. http://mitkoasds.snimka.bg/automobiles/ ... 5.24175838 Колеги тук намерих няколко снимки на колата с вече монтирано турбо и не вързан интерколер, а направо от турбото към дросела. Тук все още има висящи и неизолирани кабели от Мегата. Скоро ще има още нови и пресни снимки вече пребоядисана. Предлагаите бартери, на лс или скаип. Цената която съм упоменал не е твърда,винаги може да се направи коментар в границите на разумното ."
...
Та не разбрах смисъла на темата ?! Как така си се сдобил с ... не помня как го нарече ... известно време, след като го продаваш автомобила :mhihi:

Предишна

Назад към E36