До АсенХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Мар 2006, 22:56

blqsu4ko написа:Че нямам право да се обаждам тук е ясно,обаче имам чувството че просто Azrail се старае прекалено много в работата си на модератор и не допуска нито 1 нарушение на правилата...Ако сте забелязали в е30 подфорума беше известно време същото,когато симпъл ман стана модератор там,но свикна...Няма смисъл от тия теми и Azrail ше свикне и ще ни отпуска малко повече свобода 8)
Нямам намерение да обиждам никой,всеки който се е почувствал обиден да ми пише на лс да му се извиня :D
"Айде със здраве" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:shock:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Мар 2006, 23:07

Асене брат не го зимай толкоз вътрешно разбери неможе без подобни теми,ако ги няма ще е скучно аз съм болен фен на марката БМВ обаче омръзва се БМВ,БМВ и трябва и фън да има.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 21 Мар 2006, 23:10

Scott написа:Асене брат не го зимай толкоз вътрешно разбери неможе без подобни теми,ако ги няма ще е скучно аз съм болен фен на марката БМВ обаче омръзва се БМВ,БМВ и трябва и фън да има.

:yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 21 Мар 2006, 23:22

Scott написа:Асене брат не го зимай толкоз вътрешно разбери неможе без подобни теми,ако ги няма ще е скучно аз съм болен фен на марката БМВ обаче омръзва се БМВ,БМВ и трябва и фън да има.

ети фън
ГОЛФ УРЕЛ ФЪРД :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Мар 2006, 23:29

Пичове,
тук са регистрирани над 4 000 човека. От тях 1/2 да пишат - станаха 2 000. От тия 2 000 пак 1000 да са по-активни, другите не толкова. Сложи го 1000. От тях 3% да са нещо недоволни, което като цяло е нищо, пак 30 човека ще могат да мрънкат за каквото и да е.
Ще дам не 4, а 400 лв на оня, който ще замести Асен и всички да са доволни от него.
Става ли?

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Мар 2006, 23:37

BMW_POWER написа:Пичове,
тук са регистрирани над 4 000 човека. От тях 1/2 да пишат - станаха 2 000. От тия 2 000 пак 1000 да са по-активни, другите не толкова. Сложи го 1000. От тях 3% да са нещо недоволни, което като цяло е нищо, пак 30 човека ще могат да мрънкат за каквото и да е.
Ще дам не 4, а 400 лв на оня, който ще замести Асен и всички да са доволни от него.
Става ли?
аз не съм съгласен може много хора да не харесват Асен заради това което прави но Асен е много читав без него незнам какво щяхме да правим.Просто Асен много даржи на форума и иска да не заприличва на ввв.тунинг.бг/хранилка и аз му права евала за което и аз съм спамер и като ем наказва не се сърда защото знам че съм си го заслужил.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Мар 2006, 23:43

Ти примерно не, още 969 не, ама пак ще има недоволни. За тях говоря

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Мар 2006, 2:39

blqsu4ko написа:Че нямам право да се обаждам тук е ясно,обаче имам чувството че просто Azrail се старае прекалено много в работата си на модератор и не допуска нито 1 нарушение на правилата...Ако сте забелязали в е30 подфорума беше известно време същото,когато симпъл ман стана модератор там,но свикна...Няма смисъл от тия теми и Azrail ше свикне и ще ни отпуска малко повече свобода 8)
Нямам намерение да обиждам никой,всеки който се е почувствал обиден да ми пише на лс да му се извиня :D
"Айде със здраве" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По-голям абсурд от написаното не съм прочитал никъде из форума в последната една година.

Scott написа:обаче омръзва се БМВ,БМВ и трябва и фън да има.

Фъна го търси в друг форум.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 22 Мар 2006, 3:20

Блясъчко,
ти на мене си ми слабост от много отдавна (съвсем сериозно) и ако трябва да бъда честен - в думите ти има истина.
Може би наистина съм твърде стриктен, но абсолютно всичко, което правя тук, го правя единствено и само от любов към Форума и Марката. останалото няма значение.
Докато съм аз модератор тук, ще Ви чистя л*****а, ще си играем на "Стражари и апаши", ще си играем на котка и мишка - както искате го наречете, но няма да позволя нещо, за което съм отделил толкова любов и чувства да пропадне като поредния спамерски форум. Просто няма да стане. Представете си го от ваша гледна точка - представете си нещо, към което наистина сте съпричастни и изключително чувствителни - представете си сега как кой как мине как плюе и изхвърля всякакви биологически отпадъци върху него. Е, сега имам възможността да променя това нещо, макар и да не мога да "бръкна" в съзнанието на всеки драскач, оп, сори, юзър в този форум, мога поне да чистя след него и да направя това място едно приятно за окото и душата подфорумче :D
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Мар 2006, 3:22

Azrail написа:Блясъчко,
ти на мене си ми слабост от много отдавна (съвсем сериозно) и ако трябва да бъда честен - в думите ти има истина.
Може би наистина съм твърде стриктен, но абсолютно всичко, което правя тук, го правя единствено и само от любов към Форума и Марката. останалото няма значение.
Докато съм аз модератор тук, ще Ви чистя л*****а, ще си играем на "Стражари и апаши", ще си играем на котка и мишка - както искате го наречете, но няма да позволя нещо, за което съм отделил толкова любов и чувства да пропадне като поредния спамерски форум. Просто няма да стане. Представете си го от ваша гледна точка - представете си нещо, към което наистина сте съпричастни и изключително чувствителни - представете си сега как кой как мине как плюе и изхвърля всякакви биологически отпадъци върху него. Е, сега имам възможността да променя това нещо, макар и да не мога да "бръкна" в съзнанието на всеки драскач, оп, сори, юзър в този форум, мога поне да чистя след него и да нашравя това място едно приятно за окото и душата подфорумче :D

:yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 22 Мар 2006, 11:22

Azrailе,
Надявам се,че не си се обидил щото знаете че не искам да имам проблеми с никой от форума.Наистина има мн спам(в който аз почти не участвам вече :D )но наистина няма смисъл да се заключват всички теми,да се трият всички мнения,нарушили правилата.Отпускай малко повече свобода...Тва е мойто мнение на читател.
Live it like you Love it

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Мар 2006, 14:43

Jointer.X написа:ИЗТРИЙТЕ ИЗВЪН ТЕНМАТА, ДРУГО ЛЕКАРСТВО НЕМА :mhihi:

офф
неможах да се стърпя да не спамна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
подкрепям предложението ... ако искате може и да се напраи анкета да има или няма ;)
офф

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Мар 2006, 14:48

Scott написа:обаче омръзва се БМВ,БМВ и трябва и фън да има.

Фъна го търси в друг форум.[/quote]ще се споминеш покрай форума както вече написах прекалено вътрешно го приемаш
П.П не се сърди

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 22 Мар 2006, 15:05

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30706 :idea: :arrow: Така ще е занапред, момчета. Който не е доволен, моля, пишете ЛС на модераторите или администраторите или пък ако имате по-добри предложения - има си форум и за това.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата