Как да хвана нещастника?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Как да хвана нещастника?
SmOkEyY написа::wave:абе колега дигни си чистачката и си прибери огледалото и готово нема да ти прави мизерия освен ако не почне датиги прибира и дати сваля чистачката
![]()
![]()
ами ако забрави че си е дигнал сам чистачките и почва сам да си се следи или ги намери свалени,пък не си спомня вдигнал ли ги е,свалил ли ги е,ше трябва да почне да води документация и ше затъне в бумащина
Ronka, aз само български разбирам
Tрики и такива подобни не ги разбирам, но това е мой проблем ...
Днес видях колега от форума, паркирал върху тротоара. Принципно на тази улица паркират масово от двете страни на улицата върху тротоара и плочките са изпочупени. Има и знак, който забранява паркирането....
Иначе ги търсим във форума всеки ден ......

Днес видях колега от форума, паркирал върху тротоара. Принципно на тази улица паркират масово от двете страни на улицата върху тротоара и плочките са изпочупени. Има и знак, който забранява паркирането....
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Club BMW написа:Ronka, aз само български разбирамTрики и такива подобни не ги разбирам, но това е мой проблем ...
Ше се научиш

Са извън форума може, вътре...не може

Много като тебе вече плакаха ...
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
огледаи каде спираш и на кои пречиш
Това с пушките е несериозно наи много да си изкараш боя
Това с пушките е несериозно наи много да си изкараш боя

bedrock city racing
Таз камерка беше за 30-ина лв, ама си беше само за през деня де..нощем незнам дали вършат работа тези евтините. Лошото в нашия случай беше, че го праеше бабка на 70г та не можахме да я ошамарим...язък...от спортна злоба го праеше и не само на нашите коли, а на всички спиращи наоколо. Прайме подписка от 20-30 човека пострадали с по няколко гуми, ама нищо не и напрайха...нямало доказателства
А толкоз хубаво се вижда на записа...даже мъжа и седи и гледа отстрани да предупреждава...

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
То в блока шайки и лапета малко, все дъртаци или възрастни хора. Демек или е варианта няква пенсия да си внушава нещо или някой пишман бабаит се прави на тежкар.
Засега се насочих към въздушни оръжия - пушка или пистолет. Чакалене в колата с пистолет, няколко изстрела, колкото да не може да мръдне и ако не е 60 годишна пенсия бой докато види слънца посред нощ
Утре ще разпитам един колега, дето си мисля, че би трябвало да е навътре с нещата, все пак има боен
и две куки за по-сигурно и ще действаме 
Засега се насочих към въздушни оръжия - пушка или пистолет. Чакалене в колата с пистолет, няколко изстрела, колкото да не може да мръдне и ако не е 60 годишна пенсия бой докато види слънца посред нощ

Утре ще разпитам един колега, дето си мисля, че би трябвало да е навътре с нещата, все пак има боен

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Тактика "МУХАЛ"
вземаш едно приятелче (за компания) и дебнешш + 1 пакетче семчици (както казват колегите) и си ти човека. Няма как да не хванеш тази мишка 
за мен това са детски работиии да правят глупости с колата някви психари

за мен това са детски работиии да правят глупости с колата някви психари

Последна промяна А.Марчев на 07 Авг 2011, 23:58, променена общо 1 път

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
xpl0d написа:То в блока шайки и лапета малко, все дъртаци или възрастни хора. Демек или е варианта няква пенсия да си внушава нещо или някой пишман бабаит се прави на тежкар.
Засега се насочих към въздушни оръжия - пушка или пистолет. Чакалене в колата с пистолет, няколко изстрела, колкото да не може да мръдне и ако не е 60 годишна пенсия бой докато види слънца посред нощ![]()
Утре ще разпитам един колега, дето си мисля, че би трябвало да е навътре с нещата, все пак има боени две куки за по-сигурно и ще действаме
кАжи кво друсаш, че искам от него

Много като тебе вече плакаха ...
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
я го питаи като има боен колко пъти е стрелял по човек
освен да си навредиш с тия работи друго няма да направиш но главата си е твоя ,а стената е твърда
за причакването и да си поговориш с човека да , но да вадиш пистолети и тн ми се вижда смешно

освен да си навредиш с тия работи друго няма да направиш но главата си е твоя ,а стената е твърда

за причакването и да си поговориш с човека да , но да вадиш пистолети и тн ми се вижда смешно

bedrock city racing
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ronka написа:xpl0d написа:То в блока шайки и лапета малко, все дъртаци или възрастни хора. Демек или е варианта няква пенсия да си внушава нещо или някой пишман бабаит се прави на тежкар.
Засега се насочих към въздушни оръжия - пушка или пистолет. Чакалене в колата с пистолет, няколко изстрела, колкото да не може да мръдне и ако не е 60 годишна пенсия бой докато види слънца посред нощ![]()
Утре ще разпитам един колега, дето си мисля, че би трябвало да е навътре с нещата, все пак има боени две куки за по-сигурно и ще действаме
кАжи кво друсаш, че искам от него
Кебап

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
xpl0d написа:То в блока шайки и лапета малко, все дъртаци или възрастни хора. Демек или е варианта няква пенсия да си внушава нещо или някой пишман бабаит се прави на тежкар.
Е за кво е тая агресия ??! Ще пребиеш някой дето се закача - прибира ти огледалата и ти вдига чистачките ?

Ти наред ли си ? Мисля, че на тебе трябва да ти фърлят един бой, че да се осифериш малко, че има и по-големи батки.
Като ти е трики мястото за паркиране, бий си камшика от там и ще видиш че няма да има нужда да си купуваш въздушна пушка и да предизвикваш изгреви посред нощ
или идеята на темата в крайна сметка е да покажеш що за нинджа си ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
ogata написа:xpl0d написа:То в блока шайки и лапета малко, все дъртаци или възрастни хора. Демек или е варианта няква пенсия да си внушава нещо или някой пишман бабаит се прави на тежкар.
Е за кво е тая агресия ??! Ще пребиеш някой дето се закача - прибира ти огледалата и ти вдига чистачките ?![]()
Ти наред ли си ? Мисля, че на тебе трябва да ти фърлят един бой, че да се осифериш малко, че има и по-големи батки.
Като ти е трики мястото за паркиране, бий си камшика от там и ще видиш че няма да има нужда да си купуваш въздушна пушка и да предизвикваш изгреви посред нощ
или идеята на темата в крайна сметка е да покажеш що за нинджа си ?
е как ше си бие камшика от там, нали е с голф ... ти голф на нетрики място виждал ли си?
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
///ivanE30 написа:какво означава "нетрики" място![]()
![]()
обратното на "трики" място естествено

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
бах явно бавно загрявам .... значи нашия герои спира на терикатско място така ли 

bedrock city racing