Blackberry?
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Blackberry?
N.Mihaylovski написа:Колеги недейте така, Блек берито е страшно дърво, имам един служебен такъв, аз съм с Айфон 4 сравнявам ги 2 та телефона, бери-то с копчетатва не е човешко, теелфоните с копчета остават в миналия век, всеки който се е докосвал до телефон с пълен тъч, знае за какво говора, Айфона е 100 пъти по юзър френдли, по удобен по красив нарпавен от 100 пъти по добри материали, като функции е доста над Берито. За приложенията не ми се говори, Айфона е светлинни години над другите телефони, само с ъпдейт постигат такива неща който другите фирми за да постигнат пускат нов телефон.
Общо взето Берито ми е дърво най страшно, седи ми в ръката като теелфон от 10 лева, неудобен за работа, като функции нищо особенно, незнам как го нарочиха като "бизнес телефон"![]()
И за справка Айфона има кирилица за разлика от Берито
Хахаха... Все едно слушам ученичка - приложения, тъч панел, смята ми цикъла, калориите, ползвам го като вибратор, огледало, микровълнова, орехотрошачка... За какви приложения говорим - аз единствените приложения които ползвам са говоренето по телефона и мейлите.
Една позната имаше гейфон и 2-годишно дете, при срещата на двата компонента гейфона остана без "пълен тъч"... направо беше аут

Моето блекбери даже в аквариума е влизало при срещите си с 2 годишния ми племенник, а колко хиляди пъти е изпускано... и нищо че не е от толкова добри материали като гейфона, все още е здрав...
Нищо лично

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
kriso85 написа:А как пък вкара айфона в бизнес класа ....
Iphone си е играчка, да се забавляваш и да си губиш времето.
Функциите на блекбъри са доста по-премерени и насочени към бизнес телефон. И все пак не си уточнил кой модел блекбъри имаш, защото може да се окаже че сравняваме портокали и банани....
А аз за в движение ползвам 10 инчов лаптоп с мобилен интернет от виваком и телфона си го използвам като телефон
С 9700 съм, и аз не видях какво му е толкова прехвалено на Берито, то има само един меил чете ПДФ-и и тва е , Айфона го може същото, но може и да си играеш игрички докато чакаш да ти дойде ред в общината, а не да се чуда как да се съмоубил от скука.
Та да не влизаме в грозни спорове, но моля който храни единия или другия телефон да каже дали има впечатления и от 2 та телефона, а не да пише щото е хейтър и е чувал, че ония телефон е бил тояг
drago_pavlov
Колега, аз си паза нещата много, не ги изпускам, не ги давам на деца, и не ги топа във вода, ако критериите ти за телефон са по горе изброените от теб, купи си удароустойчива никия много ще си доволен

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:
drago_pavlov
Колега, аз си паза нещата много, не ги изпускам, не ги давам на деца, и не ги топа във вода, ако критериите ти за телефон са по горе изброените от теб, купи си удароустойчива никия много ще си доволен
Тя тая ударо- и водоустойчивата е на 100 години и няма мейл, иначе с удоволствие

По принцип се старая към идиотоустойчива техника, да не повярваш най-накрая си купих фотоапарат дето да изкара повече от половин година

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз от години съм предубеден към ББ, докато преди няколко месеца не ми връчиха един служебен. Този телефон го оценяваш като го ползваш. Ориентиран изключително към практична употреба, за работа е чудесен.
Never mistake motion for action...
предубедеността е за тесногръдите и аз бях резервиран към сладко-киселото месо на братята китайци, ама сега очите ми се дръпнаха от чиниийз фууд
боровинката няма да се хареса на по-младите, има част от чакарлъците на айфон, но е запазила компактните си размери и по-добрата батерия.. и най-важното за мен, понеже съм малко непохватен и имам навика да си сядам върху телефона в колата, да го изпускам, да го мокря, да меря хора с него и т.н - е билд куалитито е екстраа
иначе са му малко игрите, едвам намерих няква умряла бесилка, шахмат и онлайн холдем.. и другият минус,телефона не е за планина, като се претрепах и трябваше да викам псс имах батерия за 1 мин, а предната вечер телефона го бях заредил (9700), как така ми се разреди напълно заредената батерия така и не разбрах

иначе са му малко игрите, едвам намерих няква умряла бесилка, шахмат и онлайн холдем.. и другият минус,телефона не е за планина, като се претрепах и трябваше да викам псс имах батерия за 1 мин, а предната вечер телефона го бях заредил (9700), как така ми се разреди напълно заредената батерия така и не разбрах
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ето и едно мнение което може да се каже -професионално:
Значи,във фирмата ,на някой длъжности раздадоха ББ,с "клик" екран
,като работа-трагедия-изхождам че самият аз имам айфон,излишно е да казвам че в момента в шкафчето си имам и 2 броя със счупен дислпей от само едно единствено изпускане,ползвателите са жени,аз като отговорен мъж съм си изпускал телефоня над 100 пъти и за сега няма грижи,та нататък-имейлите-сложно за управление,нали аз самият трябваше да обучавам колежките,2 от колежките имаха айфони-настройх им тях за имейли и в момента,освен 2 та счупени имам и 2 чисто нови в шкафа,мога да си ги ползвам аз,но просто не ми харесват..в сравнение с айфона,че дори и в сравнение със старият ми апарат-Asus p535 който е с уйндоус 6.1
Значи,във фирмата ,на някой длъжности раздадоха ББ,с "клик" екран

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Е.Димитров написа:Ето и едно мнение което може да се каже -професионално:
Значи,във фирмата ,на някой длъжности раздадоха ББ,с "клик" екран,като работа-трагедия-изхождам че самият аз имам айфон,излишно е да казвам че в момента в шкафчето си имам и 2 броя със счупен дислпей от само едно единствено изпускане,ползвателите са жени,аз като отговорен мъж съм си изпускал телефоня над 100 пъти и за сега няма грижи,та нататък-имейлите-сложно за управление,нали аз самият трябваше да обучавам колежките,2 от колежките имаха айфони-настройх им тях за имейли и в момента,освен 2 та счупени имам и 2 чисто нови в шкафа,мога да си ги ползвам аз,но просто не ми харесват..в сравнение с айфона,че дори и в сравнение със старият ми апарат-Asus p535 който е с уйндоус 6.1
Колега,
Ще ме извиняваш, ама 3 пъти ти четох поста и така и не можах да ти проследя мисълта

Какво има в шкафа: Айфон или ББ?
На кое е счупен дисплея?
На кой телефон е сложна настройката на пощи: на Айфона или на ББ?
Нали раздали служебни ББ? Защо ти обучава, колежките си на айфон?
Двата чисто нови в шкафа последно какви са?
Ти какво последно ползваш?
Тоя Асус в каква връзка го вкара в темата, въобще?
Абе, пак ще ме извиняваш, ама ако на тоя пост му викаш "професионално", то дано не го чете тоя дето ти дава заплата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
^ не си извинен,ясно става въпрос че са раздали БлекБери от фирмата и че аз самият имам айфон,визирам че именно блекберито като работа с него е трагедия,на татък посочвам че има 2 колежки с айфон и са се отказали от блекберито а като бизнес телефон съм им направил айфона за имейли и тн,след като говоря за телефони дето са дадени от фирмата ,а именно блекбери,значи такива имам 2 със счупени дисплеи а аз,като държател на айфон,независимо че съм го изпускал (айфона) доста пъти,то той,айфона,работи...
Надявам се че след като прочетеш една приказка,да речем "червената шапчица" не молиш майка ти да ти обяснява,защо червената шапчица е изяла вълка и после е носила дарове на баба си, и ловеца защо е застрелял бабата,след като червената шапцица е изяла вълка!
Надявам се че след като прочетеш една приказка,да речем "червената шапчица" не молиш майка ти да ти обяснява,защо червената шапчица е изяла вълка и после е носила дарове на баба си, и ловеца защо е застрелял бабата,след като червената шапцица е изяла вълка!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:^ не си извинен,ясно става въпрос че са раздали БлекБери от фирмата и че аз самият имам айфон,визирам че именно блекберито като работа с него е трагедия,на татък посочвам че има 2 колежки с айфон и са се отказали от блекберито а като бизнес телефон съм им направил айфона за имейли и тн,след като говоря за телефони дето са дадени от фирмата ,а именно блекбери,значи такива имам 2 със счупени дисплеи а аз,като държател на айфон,независимо че съм го изпускал (айфона) доста пъти,то той,айфона,работи...
Колега, не знам ти как счупи диспейте на ББ-тата, ама моето е изпускано XXXX пъти на бетон, метал, асфалт, теракот, гранитогрес и каквото друго можеш да се сетиш - проблеми няма. А една приятелка се раздели с гейфона си точно след първата му среща с 2 годишния и син - е ще ме извиняваш ама телефон за 1500 лв. дето дисплея му се пръска на 1000 парчета при изпускане от половин метър... Не мерси...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
човеко ти базикаш ли се ??
всеки телефон, който му приложиш подобен удар няма да е в по-различно състояние.. и все пак това е бизнес телефон, а не орехотрошачка. iphone има повече играчки от блакбери, но на много хора, а и на мен ми тежи да мъкна толкова голям телефон и за размерите си 9700 bold няма конкурент, дори новата нокиа е6 със symbian anna я взехме на гаджето и пак е дърво

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Има конкурентен на 9700 bold - по-новия модел на bold.
Пак казвам като мобел на BB, който е взел BOLD не е съжалил нито веднъж
Пак казвам като мобел на BB, който е взел BOLD не е съжалил нито веднъж

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
От 2 години ползвам 8520 и съм много доволен. Няма заглъхване и прекъсване на разговора като при Нокия.
Всеки ден ползвам интернет + скайп по около 1-2 часа и по 2-3 часа разговори на ден, при което батерията издържа около 2 дни.
Стандартно си има инсталиран Word, Exel i Power point аз съм си инсталирал Opera, Google maps, IM+ /skype, icq, facebook chat, .../
Всеки ден ползвам интернет + скайп по около 1-2 часа и по 2-3 часа разговори на ден, при което батерията издържа около 2 дни.
Стандартно си има инсталиран Word, Exel i Power point аз съм си инсталирал Opera, Google maps, IM+ /skype, icq, facebook chat, .../
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Винаги съм се чудил на хората, които освен да говорят, ползват телефона си и за нещо друго. А да, двете ми дъщери играят на него, на 8 и 10 г. са. От приложенията на който и да е телефон, ползвам само калкулатора. Иначе има какво ли не, но това. На снимания от Е.Димитров, 9500Storm, много съм доволен от е-пощата и начина на работа с нея. И другото е говорене. Говорим над 20 ч. на месец, вие кажете малко или много е.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.