FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н./архив/
Модератор: Общи модератори
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Действието се развива в един самолет ... в полет. Вратата на пилотската кабина била отворена и вътре какво да се види ... един Гарван нещо щрака копчета. Влизат Кума Лиса и Кумчо Вълчо и питат:
- Гарване, какво правиш?
- Ех, кво правя, ами ебавам се с апаратурата smile.gif
- Ей страхотно, искаме и ние да се ебаваме с апаратурата w00t.gif
... поебавали се с апаратурата и по едно време самолета почва да пада неконтролируемо надолу. Гарвана се ориентира към един изход да си ходи, но Кума Лиса и Кумчо Вълчо го спират с въпрос:
- Гарване, накъде тръгна?
- Ами ще си ходя.
- Е как ще си ходиш, ами ние, ние не можем да летим.
- Е като не можете да летите що се ебавате с апаратурата?
- Гарване, какво правиш?
- Ех, кво правя, ами ебавам се с апаратурата smile.gif
- Ей страхотно, искаме и ние да се ебаваме с апаратурата w00t.gif
... поебавали се с апаратурата и по едно време самолета почва да пада неконтролируемо надолу. Гарвана се ориентира към един изход да си ходи, но Кума Лиса и Кумчо Вълчо го спират с въпрос:
- Гарване, накъде тръгна?
- Ами ще си ходя.
- Е как ще си ходиш, ами ние, ние не можем да летим.
- Е като не можете да летите що се ебавате с апаратурата?

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
http://de.fishki.net/pics7/smenakoles.wmv
Но незнам дали е толкова сме6но как се правокира съзнанието на хората
Но незнам дали е толкова сме6но как се правокира съзнанието на хората

- Новини
-
Копирам ви това от форума на Дата.БГ от тема, посветена на гафовете по време на секс. Уникални бисери има

kalitarq написа:oнази история ще я разправям друг път, че нещо....не съм в настроение все още!Та...лъскам аз преди малко(това не е оная история) и свършвам!И седя пред вратата със свалени гащи и се чудя кога ще е добре да претичам до банята
и......чувам, че майка ми идва!Скачам на леглото и си хващам главата и се превивам на две(да си скрия патката) и почвам да се правя, че рева!И тя влиза и ме гледа и вика
, а аз й викамЩо ревеш?чудя се аз какво да измисли, чудя се и нали с насълзени очи гледам някъде настрани към компа и гледам колоните и викамЕмииииииииии...........
И тяКолоните не бачкаааааааааааааааааааат
и излезе!И ся не мога да слушам музика заради товаЕ хуу де ще ги заведем на техник да ги види
![]()
Ама вечерта ще й кажа че са проработили като по чудо!
ПП Не изглежда смешно така като го чета, ама си представете един дълъг седмокласник превит на две на леглото си и ревеИ като го питат за какво реве и той- За колоните
![]()
![]()
После колко се смях!
ПП2 Тамън престанах и лееееееекичко притварям вратата и я гледам тя се връщаИ прааааас...пак на леглото превит на две, ама тоя път ъм тихичък(не рева)!И тя...айде да вечеряме!и аз й викам "Айде,ама чекай само да се изсера"!
И отивам в кенефа и там си събувам гащите и се мия!Хвърлям ги за пране и идвам тука да си обуя нови!Ама майка ми ПАК идва и пак вика
и азАйде де!С баща ти те чакаме, а тя ме пита що съм без гащи, а дънките са ми на голоми......почвайте без мене аз ся идвам![]()
и аз....................
и понеже не можах да измисля друго и................................ми......................!И ся майка ми ме мисли за ревлив посерко!Дали не е по-добре да й призная?Все пак ще изглежда по-малко унизителноми..................насрах се![]()
Последна промяна Новини на 23 Мар 2006, 3:32, променена общо 1 път
- Новини
-
Още бисери от форума на дата.бг

SpeedLink написа:Запалка -50ст
Туба с бензин- 50лв
Да гледаш как колата на съседа гори, безценно.
![]()
![]()
Тук показа, че нищо не разбираш! Двигателите не въртят никакви перки! Новите самолети въобще нямат перки! А при по-старите перките се въртят от вятъра! Нещо да кажеш, а?
polymorpheius написа:Аз съм на 12 години. Имам Сперма, е как да не се кефя?
А аз се сещам за един друг спор: Защо жените като ходат да пикаят, казват " Отивам да пишкам?" Нали нямат пишки... Би трябвало да е "Отивам да путкам" примерно. Поне аз така мисля...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Новини
-
Изрових още няколко интересни щуротии от форума на Датата в темата за гафовете по време на секс
Ще извадя още цитати като имам повече време

И аз имам един гаф по време на секс![]()
![]()
Лъскам си а майка ми спи в другата стая и аз седя и само се услушвам да не влезе и съм си сложил лявата ръка
на копчето на мишката да затворя картинката ако влезе и само чувам как тя влиза и цъкам копчето на мишката обаче компа забива
и картинката не се затваря и майка ми влиза и вика "Жори ..., а ..какво правиш ?"
и лигата ми пада на пишонката и й викам "Ми.. компа заби!"
Значи ходих с една рускиня преди време, и като съм я подпрял на задна,ама здрав секс:))) и по едно време тая какво се отплесна назад и като и го отпрах в задника ,тази като ужилена изкочи от леглото и ми вика ааааа аз там съм девтсвена и на бегом в банята,после като се изми идва и седи и ме гледа на врата аз и викам айде бе какво застана там идвай при мен ,а тя ме гледа недоверчиво,после се спуках от смях
аз имам следния гаф.
на 14 февруари преди 2 години с един приятел решихме да практикуваме кама сутра. Отиваме в стаята дет беше взел там на едното легло спи муртув друг приятел. И започваме ние аз в няква поза и в този незабравим момент се чува глас (я повтори че не видях добре[toi ve4e buden. nqma takuv sram kazvam vi]
Добре де... моите гафове в момента спят в съседната стая...единят е на 5, другият на 10

Ще извадя още цитати като имам повече време

- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Аз нарисувах "Тайната вечеря".
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ВИДОВЕТЕ ЛАЙНА
Кратък обзор под надслов: "Лайната - нрави и обичаи, видове и подвидове"
Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:
Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.
Бирени лайна:
Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.
Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна
Лайна - духове:
Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.
Лайна - тефлон:
Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.
Гумени лайна:
Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.
Бавно развиващи се лайна:
Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?
Лайна - змии:
Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.
Лайна - коркови тапи:
Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.
Желаните лайна:
Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.
Влажни лайна:
Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.
Циментов блок или "О, Боже!" лайна:
Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.
Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:
Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).
взето от e-bane.net
п.с. няма такъв друг смях

Кратък обзор под надслов: "Лайната - нрави и обичаи, видове и подвидове"
Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:
Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.
Бирени лайна:
Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.
Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна
Лайна - духове:
Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.
Лайна - тефлон:
Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.
Гумени лайна:
Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.
Бавно развиващи се лайна:
Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?
Лайна - змии:
Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.
Лайна - коркови тапи:
Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.
Желаните лайна:
Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.
Влажни лайна:
Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.
Циментов блок или "О, Боже!" лайна:
Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.
Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:
Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).
взето от e-bane.net
п.с. няма такъв друг смях

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Немско градче из околностите на Щутгарт,час на класния в 4в клас!
Учителя започва "Я сега всеки от вас да каже какво работят родителите му"!
Първи става Михаел: -моят тати работи главен готвач в ресторант 3-те мелници
След него Клаус: - моят тати е счетоводител във филиала на Сименс
а това е Ингрид: -моят тати е финансов мениджър на завода за арматура
ето го и Ханс : -Ханс се изчервява и мълчи-"хайде де кажи все пак" С голяма доза горчилкав гласа си съобщава : -ами моя тати е стриптизьор в гей-бар!!!Дружно започва смях в стаята и иронични подмятания!
Свършва часа и учителя казва на Ханс да остане!
-Кажи ми Ханс защо излъга за работата на баща си!?На мен можеш да кажеш,ще запазя тайната ти!
-Ами не мога да кажа и на вас! Срам ме е !
-Обещавам да пазя тайната,Ханс!
-Как според вас г-н учителю можех пред всички от класа да кажа,че баща ми е инженер в Мерцедес и отговаря заиздръжливостта на моторите на във Ф1!
Учителя започва "Я сега всеки от вас да каже какво работят родителите му"!
Първи става Михаел: -моят тати работи главен готвач в ресторант 3-те мелници
След него Клаус: - моят тати е счетоводител във филиала на Сименс
а това е Ингрид: -моят тати е финансов мениджър на завода за арматура
ето го и Ханс : -Ханс се изчервява и мълчи-"хайде де кажи все пак" С голяма доза горчилкав гласа си съобщава : -ами моя тати е стриптизьор в гей-бар!!!Дружно започва смях в стаята и иронични подмятания!
Свършва часа и учителя казва на Ханс да остане!
-Кажи ми Ханс защо излъга за работата на баща си!?На мен можеш да кажеш,ще запазя тайната ти!
-Ами не мога да кажа и на вас! Срам ме е !
-Обещавам да пазя тайната,Ханс!
-Как според вас г-н учителю можех пред всички от класа да кажа,че баща ми е инженер в Мерцедес и отговаря заиздръжливостта на моторите на във Ф1!
Жена отива на преглед и довежда
със себе си и мъжа си. След
прегледа докторът излиза и казва
на мъжа:
- Честито! Ще ставате родители!
- Но докторе, това е невъзможно.
Аз толкова внимавах...
Докторът го потупва съчувствено
по рамото и му казва:
- Това е като движението по
пътищата - ти може да внимаваш,
ама други не внимават.
със себе си и мъжа си. След
прегледа докторът излиза и казва
на мъжа:
- Честито! Ще ставате родители!
- Но докторе, това е невъзможно.
Аз толкова внимавах...
Докторът го потупва съчувствено
по рамото и му казва:
- Това е като движението по
пътищата - ти може да внимаваш,
ама други не внимават.
Върви един гъбар в гората. По едно време гледа една гола и готина жена, вързана за едно дърво.
- Какво е станало?
- Ами ходих си аз на разходка, докато не ме хванаха двама и ме вързаха и ме изнасилиха.
- Ти не вика ли?
- Виках, виках...но няма жива душа наблизо!
- Жива душа няма викаш - и почнал да си разкопчава ципа на панталона....и ...,а после си заминал.
Така няколко човека минали и ...
Идва още един и пита:
- Какво е станало?
А жената:
- Еби! Не питай!
- Какво е станало?
- Ами ходих си аз на разходка, докато не ме хванаха двама и ме вързаха и ме изнасилиха.
- Ти не вика ли?
- Виках, виках...но няма жива душа наблизо!
- Жива душа няма викаш - и почнал да си разкопчава ципа на панталона....и ...,а после си заминал.
Така няколко човека минали и ...
Идва още един и пита:
- Какво е станало?
А жената:
- Еби! Не питай!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6