Инвестиции в колите в цифри и числа
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Инвестиции в колите в цифри и числа
Интересно ми е до колко влагаме в колите си и какво всеки е запланувал да направи като подобрение, но не толкова в технически детайли, колкото в пари.
Примерно аз съм запланувал като бъдещи подобрения по моята Е30:
- джанти 16-17" но искам да са много готини, някой от "класическите" за Е30 - примерно от сорта на AZEV, Borbet Type A, BBS и т.н. - да ги сложим от 500 до 1000лв според зависи
- нова цялостна боя даже на места ще иска кърпене - 1000лв
- много искам да си сложа предна и задна броня и прагове - м-техник 2 - тук не съм много сигурен но да го сложим от рода на 300-500лв според зависи дали са оригинални или реплика и от качеството.
- диференциала ми си заминава, така че е неминуема смяната ама да видим дали ще се намери читав шпер - тука слагам от 100 до 300лв според зависи дали отворен или шпер
- custom изпускателна система - нищо особено права тръба с едно задно гърне обикновенно - тука слагам примерно 100-150лв, но не е ясно колко точно щото има и труд и глупости.
- имам разни забележки по интериора - примерно 1 ел стъкло не работи, искам ел. шибедах, малкия борд комп да си сложа и такива неща да ги сложим 200-300лв
- а да и музика - плеърче от сорта на 300лв
- тапициране на салона с ест. кожа (тука стана дебело:)) - 1000лв
.. и т.н. и т.н.
колко излезе не ми се мисли
Може би не всичко ще се случи, което съм написал, но може би по-голямата част..
А струва ли си? От "разумната" гледна точка със сигурност не, ама мен ми доставя страхотно удоволствие
То е ясно че парите вложени почти не се връщат при евентуална продажба. Аз така като гледам скоро няма да го продавам тоя барутник
Кажете и вие много ми е интересно!
Примерно аз съм запланувал като бъдещи подобрения по моята Е30:
- джанти 16-17" но искам да са много готини, някой от "класическите" за Е30 - примерно от сорта на AZEV, Borbet Type A, BBS и т.н. - да ги сложим от 500 до 1000лв според зависи
- нова цялостна боя даже на места ще иска кърпене - 1000лв
- много искам да си сложа предна и задна броня и прагове - м-техник 2 - тук не съм много сигурен но да го сложим от рода на 300-500лв според зависи дали са оригинални или реплика и от качеството.
- диференциала ми си заминава, така че е неминуема смяната ама да видим дали ще се намери читав шпер - тука слагам от 100 до 300лв според зависи дали отворен или шпер
- custom изпускателна система - нищо особено права тръба с едно задно гърне обикновенно - тука слагам примерно 100-150лв, но не е ясно колко точно щото има и труд и глупости.
- имам разни забележки по интериора - примерно 1 ел стъкло не работи, искам ел. шибедах, малкия борд комп да си сложа и такива неща да ги сложим 200-300лв
- а да и музика - плеърче от сорта на 300лв
- тапициране на салона с ест. кожа (тука стана дебело:)) - 1000лв
.. и т.н. и т.н.
колко излезе не ми се мисли
Може би не всичко ще се случи, което съм написал, но може би по-голямата част..
А струва ли си? От "разумната" гледна точка със сигурност не, ама мен ми доставя страхотно удоволствие

Кажете и вие много ми е интересно!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
парите които влагаме са доста и никога няма да си ги получим обратно ама както са казали кефа цена няма
П.С. б2 знаеш ли на Златко Е36-цата дето прави тъмни стъкла от Дружба колко му е излязла досега...

П.С. б2 знаеш ли на Златко Е36-цата дето прави тъмни стъкла от Дружба колко му е излязла досега...

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
bam-bam написа:доста ... до ся горе долу по 2 е36ки съм фърлил пари за едно читаво е46 м3 ама друго си е да си имаш 2 нали
Друго е да, плащаш 2 граждански и още куп неща, а не можеш да караш 2 на веднъж

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Иво написа:bam-bam написа:доста ... до ся горе долу по 2 е36ки съм фърлил пари за едно читаво е46 м3 ама друго си е да си имаш 2 нали
Друго е да, плащаш 2 граждански и още куп неща, а не можеш да караш 2 на веднъж
Koйто си има брада, да си купи гребенче

R.I.P Landikar
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
SuPeR_FLY написа:парите които влагаме са доста и никога няма да си ги получим обратно ама както са казали кефа цена няма![]()
![]()
не се сещам за кой става дума?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Сигурно вече двойно на реалната стойност,на колата 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
b2 написа:SuPeR_FLY написа:парите които влагаме са доста и никога няма да си ги получим обратно ама както са казали кефа цена няма![]()
![]()
не се сещам за кой става дума?
ами живее във дружба прави тъмни стъкла целия град при него си прави стъклата има тъмно сива Е36-ца много наточена ама не ти трябва да чуваш колко пари е изръсил за нея ще ти се подкосят краката

///sasho написа:Кеф цена нема.
Абсолютно вярно си е- като се замисля колко кинти отидоха по моята и ми се реве

А бе кефа наистина няма цена

BMW & RAMMSTEIN RULES

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
В момента моята Е30ка е на цената на едно читаво Е36 318ис или 320и!!!
Обаче въпреки че вече прехвърлих 8к. кефа с които го правя и удоволствието са ненормални!та нали за това сме фенове за да сме отдадени на една идея а именно BMW 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
bam-bam написа: по 2 е36ки съм фърлил пари за едно читаво е46 м3
Mobile.bg - Bmw M3 Автомобили 22000 EUR
Ибах не бях чувал че има толкова красиви Е36-ци в България

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Гост
-
I.Voykov написа:bam-bam написа: по 2 е36ки съм фърлил пари за едно читаво е46 м3
Mobile.bg - Bmw M3 Автомобили 22000 EUR
Ибах не бях чувал че има толкова красиви Е36-ци в България![]()
![]()
тука по нашто село и околия има доста читави и корави

не всичко се върти около софето ... пък и 20к за е36 не е нищо само музика мога да сложа в нея за толко
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2