Как да хвана нещастника?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Как да хвана нещастника?

Мнение от vladi_a_i » 09 Авг 2011, 16:53

Не се издавай толкова,че туко виж е человек от форума...и ако не е тайна какво си написал :ok:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Авг 2011, 17:16

"А си бутнал огледалото, а съм ти гръмнал тиквата" :mhihi: :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 09 Авг 2011, 17:25

Как ве, не може такива груби думи на човек от форума..по-скоро написаното е "Уважаеми г-не/г-жо, моля ви, не ми сгъвайте огледалата и чистачките повече, понеже не ми е приятно и се чувствам засегнат до дъното на душата си" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 10 Авг 2011, 3:04

Колега аз имах подобен проблем,само дето на мене ми слагаха стикер,но като казвам стикер нямам предвид бележка или някаква хартийка,говоря СТИКЕР като от събора на който пише "ТУК СПИРАМ АЗ".1 ден,2-ри ден,3 ден..аз ги отлепвам и продължавам..и на 4-тия ден слизам долу и гледам,същата бележка,и под "ТУК СПИРАМ АЗ" подчертана линия с ключ по капака..и незнам само как пича е решил,че местото е негово като пред блока има над 80 места,и аз паркирам там от 4-5 години,и си казах окей семки и чакане..паркирах колата към 20:30...и с 1 приятел гледаме от 30-тина метра зад едно дърво..обаче греда ! 20:30...22:30...12:15...никой..викам Данчо,давай да си ходиме тоя няма да дойде..и точно в този момента спира 1 suzuki swift точно пред моята кола,и слиза 1 момче с чук в ръката,НЕ гаси колата,отваря багажника...и вади нещо..най вероятно същият стикер,и тръгва към колата...сега няма смисъл да описвам какво му причинихме и на него и на колата му,защото е грозно...та това е колега семки и чакане ако питаш мене...чакахме го 5-6 часа но накрая така му дадох дървото в главата,че направо не му се верваше :) Изключително много се радвам,че това не стана на сегашната ми кола,тогава бях със 1 стар VW Passat 2...но едва ли някой от вас би търпял подобно отношение :)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 10 Авг 2011, 9:13

евала колега, баси да ти подчертае с ключ копеленцето му мръсно, дето се вика тва кога да го отрепеш се е късно, бе като са толко ербап тия мераклии за места, що не те срещнат да ти кажат бе комшо така и така да се разберете по добрия или лошия начин, ама не и с такива к**венски номерца :ranting:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 10 Авг 2011, 9:42

xpl0d написа:
Аз все пак си разпитвам наляво и надясно за въздушно оръжие, ........ :mhihi: Да видим тази вечер какво ще става :mhihi:

Абе заеби ги тея оръжия , само беля ще си хванеш с тях. Аз заради един пистолет изписах едно руло тоалетна хартия като дължина и една кофа мастило. Сложи най добре 1-2 бутафорни камери за по 15-ина лева , ама на такова място че да се виждат , и пиши един надпис / Автомобила се охранява със записващи камери/ Аз например по тоя начин не охранявам кола , друга машина е но ефект наистина има откакто го пише. Половин година вече спокойствие :lalala:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 15 Авг 2011, 11:39

Колега пиши при раздвижване, да раберем кой е нещастника. Успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 15 Авг 2011, 15:18

С камера е трудно, щото трябва да се ръснеш пари, за да снима добре нощно време. Иначе може и да стане.

На мен така в един блок, спираме си на паркинга - без да пречиш на който и да е било, пък и свободни места има - там над 70% от паркоместата са заградени със синджири, щото хората от блока са решили, че паркингът е техен и ..абе както и да е.
Та там в тоя блок ходим много рядко. Моята кола не я познават. Спирам си аз, на следващия ден май беше - гледам 2 спукани гуми. И това им е редовен номер - видят няква кола, която не знаят, и директно пукат/спадат гуми. Че съм виждала коли с по 3 спаднати. Спукани ли са, какво, не знам. Тогава лепнах 2 бележки на двата входа с някво послание. Не знам колко имаше смисъл. Иначе и на мен ми се искаше да ги изгърмя.

Та по принцип да не смееш да паркираш там ... Нищо, че си човек от блока. Като се сетя и пак ми прищраква :mhihi: Ако живеех там нямаше да им се размине толкова лесно ... заедно с тъпите им синджири, с които са заградили паркоместата... :censored:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Авг 2011, 15:37

iv4o9999 написа:Колега пиши при раздвижване, да раберем кой е нещастника. Успех :yes:

Ъпдейт - няколко дена "издържа" колата с два прости надписа "НЕ ПИПАЙ КОЛАТА!!!" с възможно най-големи букви. Впоследствие си намерих друг, много по-добър паркинг спот само на 15-на метра преди проблемния и сега съм на сянка през 95% от деня. Трябвало е само да заобиколя магазинчето разделящо двете места. Как не съм го видял по-рано, пред очите ми е било :mhihi:
Ама за пушката не съм се отказал де. Заръчал съм на един авер авджия да поразпита за някоя за продан, ако не намери ми обеща да ми тунингова някоя китайка. Даже мисля и едно пистолетче пневматично да му дам да тунингова, че оригиналните имат баси смешната начална скорост, а 500-600лв. за хубав пищак не мога да дам :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Авг 2011, 17:14

xpl0d написа:...Ама за пушката не съм се отказал де. Заръчал съм на един авер авджия да поразпита за някоя за продан, ако не намери ми обеща да ми тунингова някоя китайка. Даже мисля и едно пистолетче пневматично да му дам да тунингова, че оригиналните имат баси смешната начална скорост, а 500-600лв. за хубав пищак не мога да дам :mhihi:

успех с тунинга на пушката- куките тъкмо им е скучно и се чудят кой олигофрен да бутнат в пандиза :roll:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата