междувременно в лондон...
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: междувременно в лондон...
vlad0 написа:MatriX_Fucked написа:В Лондон за първи път видях масово бездомни млади хора да спят по входовете на магазините...Или пък костюмар яде сандвич и го оставя на седалката в метрото...Там и за сефте видях на живо двама негроиди с някфо кабрио надънили някви маймунски звуци и гледат злобно... А за отровно-сладникавата смрад да не говорим...
Ебал съм ги гнусните англичани. Каквото и да им се случи - все ще им е малко!
в началото се чудех, вече знам - притежаваш опасно ограничен мироглед!
Много време даже си се чудил!

Без страх, без спирачка!
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
vlad0 написа:MatriX_Fucked написа:В Лондон за първи път видях масово бездомни млади хора да спят по входовете на магазините...Или пък костюмар яде сандвич и го оставя на седалката в метрото...Там и за сефте видях на живо двама негроиди с някфо кабрио надънили някви маймунски звуци и гледат злобно... А за отровно-сладникавата смрад да не говорим...
Ебал съм ги гнусните англичани. Каквото и да им се случи - все ще им е малко!
в началото се чудех, вече знам - притежаваш опасно ограничен мироглед!
Не се чуди - тия и другата англоезична нацийка зад океана, толкова дълго смукаха кръвта на човечеството че е нормално хората да са негативно настроени към тях !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

Коя от топ5 лидерите не смуче от целия свят? Моля те, стига пропаганди и глупости 
Аз пък познавам доста българи, които са посмукали доволно от тези нацийки, било то в САЩ, Англия и т.нат.

Аз пък познавам доста българи, които са посмукали доволно от тези нацийки, било то в САЩ, Англия и т.нат.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
само и франсетата да не прихванат,че и там са даже и по зле от кам всяква африканска гмеж.ще затваряме границите ми се струва тоя път от към наща страна 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Глупости - може би! Пропаганда - що пък? Аз не пропагандирам нищо! Изказвам личното си мнение!
Хайде сега заради шепа гастербайтери или бригариди, изкарали по некое БМВ в САЩ или Англия, да им се кланяме!
Крайно време беше да видят, че Великобритания се е стеснила до задния им двор! Ама буквално! И, че каквото сеят по света, това и ще пожънат!
Хайде сега заради шепа гастербайтери или бригариди, изкарали по некое БМВ в САЩ или Англия, да им се кланяме!
Крайно време беше да видят, че Великобритания се е стеснила до задния им двор! Ама буквално! И, че каквото сеят по света, това и ще пожънат!
Без страх, без спирачка!
acho.rs написа:bla-bla, нищо че са ни били предвидили за пушечното месо на Балканите
i see stupid people
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Хаос написа:acho.rs написа:bla-bla, нищо че са ни били предвидили за пушечното месо на Балканите
i see stupid people
Нещо в последно време се праиш на лошия из форума

MatriX_Fucked написа:Глупости - може би! Пропаганда - що пък? Аз не пропагандирам нищо! Изказвам личното си мнение!
Личното ти мнение - ок .
Шепа гастербайтери - в Англия има страшно много българи . Когато гори градът в който живеят (а там сигурно има повече българи от колкото в Бургас) е нормално да се тревожим .
Англичаните и аз ги мразя като нация и то не защото съм бил в Ирландия , а просто заради миналото ... което е тъпо . Обаче са една от най-силните икономики в Света , 2рата в Европа и когато те пострадат , страдат и всички после . А точно сега световната икономика е доста конфузна ситуация .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vlad0 написа:Коя от топ5 лидерите не смуче от целия свят? Моля те, стига пропаганди и глупости
Реално единия милион българи зад граница , с начина си на живот - изкарава 1000 паунда в Англия , харчи там 300 и спестява 700 за БГ - силно дестабилизират икономиката и точно те смучат кръв

- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Аз не мога да разбера защо ги оставиха тия да си развяват калпака толкова време по улиците...
А тия където носят блага за държавата да трябва да се крият.

А тия където носят блага за държавата да трябва да се крият.

Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!
- Mephistofel
- Потребител
-
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Положението на Острова като взаимоотношения между различните социални прослойки не е нито по-лошо нито по-добро от която и да било друга бяла европейска страна. Нали никой не се е заблудил че конфликта е породен от едно убийство. Не,не отново става въпрос за шибаните кинти.
Разликата е, че тук просто се изчака един удобен довод за да изригне завистта,асимпатията и материалните различия между бедни и богати. Доста често това са всъщност придошли гастарбайтери,независимо дали имат или не вече местни документи,дали са второ и дори трето поколение придошли от Африка,Азия или Латинска Америка. Такива чужди маси и то милионни има от години и в Германия и във Франция и в Белгия и в Холандия .Та дори във всяка от тези страни в столиците има стохилядни квартали където местен кореняк не смее да стъпи,а по тъмните часове на денонощието и полицейските патрули са безпомощни.
Положението е и ще става все пo-зле .Филми като Предградие 13 ще ни се сторят лека комедия ако нещата започнат да ескалират в по-голям мащаб.
Разбира се говоря за Западна Европа,тук в България българския мъж няма такова самосъзнание,лична гордост и манталитет за да се вдигне някога на активен физически протест срещу мизерията,неадекватната социална политика водена с години и години и все по-широко разтварящата се ножица между най-бедните и най-богатите. Тук е Рая на спокойствието и безочливото живеене на чужд гръб.
Докато мечтата на българския мачо се изразява само и единствено в стремежа за покупка на така бленуваното БиЕмДаблЮ,независимо колко е дръто и с каква ориентация на волана е така ще е и занапред.
Разликата е, че тук просто се изчака един удобен довод за да изригне завистта,асимпатията и материалните различия между бедни и богати. Доста често това са всъщност придошли гастарбайтери,независимо дали имат или не вече местни документи,дали са второ и дори трето поколение придошли от Африка,Азия или Латинска Америка. Такива чужди маси и то милионни има от години и в Германия и във Франция и в Белгия и в Холандия .Та дори във всяка от тези страни в столиците има стохилядни квартали където местен кореняк не смее да стъпи,а по тъмните часове на денонощието и полицейските патрули са безпомощни.
Положението е и ще става все пo-зле .Филми като Предградие 13 ще ни се сторят лека комедия ако нещата започнат да ескалират в по-голям мащаб.
Разбира се говоря за Западна Европа,тук в България българския мъж няма такова самосъзнание,лична гордост и манталитет за да се вдигне някога на активен физически протест срещу мизерията,неадекватната социална политика водена с години и години и все по-широко разтварящата се ножица между най-бедните и най-богатите. Тук е Рая на спокойствието и безочливото живеене на чужд гръб.
Докато мечтата на българския мачо се изразява само и единствено в стремежа за покупка на така бленуваното БиЕмДаблЮ,независимо колко е дръто и с каква ориентация на волана е така ще е и занапред.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Много филосовствате, проблема е че англичаните са прост народ и го показват в клипа публикуван от Мефистотел.
Ако проблема беше в социалните прослойки, а не в народа подобни клипове нямаше да бъдат факт.
Англичанина е прост, видял е че може да граби и го прави...
Ако проблема беше в социалните прослойки, а не в народа подобни клипове нямаше да бъдат факт.
Англичанина е прост, видял е че може да граби и го прави...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Същото мога да кажа и за Българина.
Българина е прост народ и затова всяка банка се стреми да изсмуче максималната лихва от него. Българина е прост и затова Мтел,Глобул и Виваком ще го смучат колкото си искат. Българина е прост и затова Лукойл ще си слага каквито цени си иска. Българина е рядко прост народ и за две кебапчета и безплатна бира гласува за който плаща. Българина е все така прост и когато купува откровените хранителни боклуци които се продават като годни по стандарта,фалшивите резервни части за автомобили и ментелив алкохол .
Всяка прилика с действителни събития не е случайна и нека всеки видял себе си в описанието не се обижда на думата прост,която просто е за съзвучие с по-горен пост.
Българина е прост народ и затова всяка банка се стреми да изсмуче максималната лихва от него. Българина е прост и затова Мтел,Глобул и Виваком ще го смучат колкото си искат. Българина е прост и затова Лукойл ще си слага каквито цени си иска. Българина е рядко прост народ и за две кебапчета и безплатна бира гласува за който плаща. Българина е все така прост и когато купува откровените хранителни боклуци които се продават като годни по стандарта,фалшивите резервни части за автомобили и ментелив алкохол .
Всяка прилика с действителни събития не е случайна и нека всеки видял себе си в описанието не се обижда на думата прост,която просто е за съзвучие с по-горен пост.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
jordanpar написа:Същото мога да кажа и за Българина.
Именно!!!

И понеже сме много хитри (разбирай прости) сме на това дередже,ейго и ония олигоелемент-дянков-казал че сме екстра разбираш ли,по-добре и от англичани некакви и от американци,щото фискалната ни политика...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и после аз съм бил хейтър, щото сравнявам лондон с да кажем един град като сан диего примерно 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”